Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 12 Απριλίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η ημέρα θα ξεκινήσει με υποτονική διάθεση καθώς το μυαλό σου θα κολλήσει σε πράγματα που θα σε αγχώσουν με συνέπεια να γίνεις απόμακρος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και σου δημιουργεί πολλές σκέψεις με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να τις βάλεις σε μία σειρά.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι μία καλή ευκαιρία και μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου. Επικαλέσου το ρεαλισμό σου και τη λογική σου ώστε να μπορέσεις να αντιληφθείς και ενδεχομένως να διορθώσεις πράγματα και αποφάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα.
Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να "σκαλίσεις" κάθε τι που θα σου πει το ταίρι σου όμως θα πρέπει να βάλεις ένα φρένο στις καχύποπτες σκέψεις που κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η, η εξέλιξη μιας νέας σχέσης θα είναι αργή αλλά σταθερή για αυτό προσπάθησε να μην είσαι ανυπόμονος/η.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα νιώθεις περίεργα αν είσαι μόνος/η σου και η ανάγκη να δεις τους αγαπημένους σου φίλους θα είναι έντονη! Η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα τονίσει ακόμα περισσότερο τη σημασία που έχουν οι φίλοι σου για εσένα.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σου. Σήμερα είναι πιθανό να μπορέσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα μιας κατάστασης που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο χρησιμοποιώντας τη λογική σου σκέψη και τα επιχειρήματά σου. Μία νέα γνωριμία θα έχει τις προϋποθέσεις να σε βοηθήσει είτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Σήμερα δεν θα έχεις ως προτεραιότητα το ταίρι σου καθώς θα προτιμήσεις να επενδύσεις στις φιλικές σου σχέσεις, αρκεί βέβαια να μην το παρακάνεις και φανεί πως δεν το υπολογίζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  σήμερα μπορείς να δουλέψεις για να βάλεις γερές βάσεις σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα μπορεί να έχεις όρεξη να μείνεις σπίτι, να χαλαρώσεις, να πας για ένα καφέ με φίλους σου ή να μην κάνεις απολύτως τίποτα όμως η αλήθεια είναι πως θα δυσκολευτείς να κάνεις το πρόγραμμα που επιθυμείς. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν γίνεται να παραβλέψεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει υπομονή προκειμένου να καταφέρεις να δουλέψεις σκληρά ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου. Δεν γίνεται τίποτα χωρίς δουλειά αλλά αν κάνεις την προσπάθειά σου -ιδιαίτερα με οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά ζητήματα- τότε σίγουρα θα ανταμειφθείς.
Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σε επαναφέρει στην τάξη καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να δουλέψεις παρόλο που ξέρεις πως πρέπει! Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα σου στο γραφείο μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα λόγω  ενός συγκεκριμένου ανθρώπου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα ευνοήσει οτιδήποτε σχετίζεται με νέες πληροφορίες, νέες γνωριμίες και οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει με κάποιο τρόπο τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να συλλέξεις πληροφορίες μέσα από το διαδίκτυο, μέσα από βιβλία αλλά και μέσα από συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς οι νέες γνώσεις που θα λάβεις θα σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  θα ευνοήσει ιδιαίτερα εκπαιδευτικά ζητήματα και σεμινάρια, πιστοποιήσεις και πτυχία! Αν έχεις κάτι τέτοιο υπό όψιν σου ασχολήσου σήμερα με αυτό μιας και θα έχεις όρεξη να το κάνεις.
Παρακίνησε το ταίρι σου να δείτε μία ταινία, να ξεκινήσετε μαζί ένα σεμινάριο σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει και να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να σας γεμίσει με νέες γνώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μία συζήτηση γνώσεων.
ΛΕΩΝ
Σήμερα θα είσαι λίγο ανήσυχος/η και η ανησυχία σου δεν θα κρύβεται καθώς θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις και έντονα συναισθήματα με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις με τους γύρω σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  είναι μία καλή ευκαιρία για να συνειδητοποιήσεις ποιες ανησυχίες σου έχουν λόγο ύπαρξης και ποιες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Μόλις τις ξεκαθαρίσεις θα μπορέσεις εύκολα να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να τις διευθετήσεις.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να είσαι αυστηρός/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτή η αυστηρότητα σε υπερβολικό βαθμό θα δημιουργήσει αποστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  άφησε τη λογική να επικρατήσει σε ένα αισθηματικό ζήτημα προκειμένου να πάρεις την κατάλληλη απόφαση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να αρέσεις στους άλλους ιδιαίτερα στα πρόσωπα που αγαπάς και εκτιμάς όπως είναι οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά των σχέσεων -είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών- με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις καθαρά και μόνο με τη λογική. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  θα σε βοηθήσει να μην παρεκκλίνεις καθώς θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη λογική σου σκέψη. Πρόσεξε μην πέσεις στην παγίδα να υπέρ-αναλύσεις τα πάντα γιατί αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποτελέσματα.
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου για ένα θέμα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα καθώς και οι δύο θα  προσεγγίσετε τη σχέση σας  ακόμα πιο υπεύθυνα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και σε προσωπικό επίπεδο και καλό θα ήταν να της το δείξεις.
ΖΥΓΟΣ
Η ημέρα θα γίνει πιεστική σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα φροντίσει να φέρει στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις που χρειάζεται να διευθετήσεις και δεν θα σου αφήσει χρόνο να ασχοληθείς με κάτι που θέλεις. Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν και κάποιες αγγαρείες που θα πρέπει να κάνεις και αυτές σίγουρα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συγκροτήσεις τις σκέψεις σου και αυτό είναι κάτι που χρειάζεσαι προκειμένου να οργανώσεις το ημερήσιο σου πλάνο. Αν καταφέρεις και δεν παρεκκλίνεις από αυτό τότε σίγουρα θα καταφέρεις να κερδίσεις το στοίχημα της ημέρας.
Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά πιεσμένο σήμερα αλλά θα πρέπει να το εξηγήσεις και στον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να έχει σχέδια για βόλτες και εξόδους! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί να κλείσει ραντεβού μαζί σου καθώς δεν θα προλαβαίνεις!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ημέρα θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς καθώς η Σελήνη  που έχει περάσει στους Ιχθύς θα φροντίσει να σου ανεβάσει τη διάθεση και το κέφι! Προσπάθησε να βρεις ελεύθερο χρόνο ώστε να κάνεις κάποιο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και το πιεστικό ημερήσιο σου πρόγραμμα καθώς κάτι τέτοιο σου είναι απαραίτητο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να στηρίξεις νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με πράγματα που σε γεμίζουν. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να γραφτείς γυμναστήριο, να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι η μία νέα καλλιτεχνική δραστηριότητα! Οτιδήποτε και να κάνεις, έχει μεγάλες πιθανότητες να  γίνει μέρος της ζωής σου και να σου προσφέρει χαρά!
Πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάνετε μία βόλτα, ασχοληθείτε με ένα κοινό σας χόμπι ή απλά αφιερώστε χρόνο στη σχέση σας καθώς είναι κάτι που το χρειάζεστε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει και με έντονα συναισθήματα αλλά και με τα πόδια σου να πατούν γερά στη γη.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και είναι πιθανό να νιώσεις πώς πρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και η αλήθεια είναι πως οι δουλειές δεν σε συναρπάζουν! Ακόμα είναι πιθανό να χρειαστεί να συνδράμεις σε μία υποχρέωση ενός ανθρώπου της οικογένειάς σου και το ενδεχόμενο να σου μείνει χρόνος για εσένα θα αρχίσει να απομακρύνεται. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό καθώς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την έννοια του καθήκοντος και να μπορέσεις να το διαχωρίσεις από την  έννοια της αγγαρείας. Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα  μπορεί να σε κουράσει αλλά σίγουρα θα ανταμειφθείς για αυτό.
Ο/η σύντροφός σου θα έχει διάθεση  να χαλαρώσει, εσύ μπορεί να μην το καταφέρεις λόγω των υποχρεώσεων που θα έχεις αλλά προσπάθησε να μην τον/ην κάνεις να νιώσει τύψεις για αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα  σχέση που θα ξεκινήσει από μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να έχει γερές βάσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα φέρεις στο προσκήνιο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα υπενθυμίζοντας στους άλλους πόσο επικοινωνιακός/η μπορείς να γίνεις όταν το θέλεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί γύρω σου ένα φαν κλαμπ! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και ευνοεί τις επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου αλλά και τις δημόσιες σχέσεις καθώς μέσα από αυτές θα μπορέσεις να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να μη χάσεις το μέτρο καθώς θα έχεις διάθεση για ανταλλαγή πληροφοριών, και φυσικά να μην εκτεθείς!
Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή διάθεση που θα έχεις σε συνδυασμό με τη λογική σου σκέψη για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και να συζητήσετε εκ βαθέων οτιδήποτε σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η η προσέγγιση σου και η αντίληψη των πραγμάτων θα εντυπωσιάσει κάποιον από το περιβάλλον σου!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε οικονομικούς διακανονισμούς, λογαριασμούς, συμφωνίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποφέρει χρήματα στο ταμείο σου! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη και τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Άδραξε την ευκαιρία για να εκθέσεις τα επιχειρήματά σου που θα είναι ακράδαντα και αδιαμφισβήτητα προκειμένου να μπορέσεις να βγεις ευνοημένος/η από μία συμφωνία που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα. 
Σήμερα  θα προσπαθήσεις να επιπλήξεις το ταίρι σου σχετικά με τη διαχείριση κάποιου οικονομικού του ζητήματος όμως καλό θα ήταν να προσέξεις τον τρόπο θα το κάνεις αν δεν θέλεις να γίνεις απότομος/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε καθώς ενδέχεται να είσαι απόμακρος/η και να μην μπορέσεις να δώσεις το πράσινο φως σε αυτόν που σε ενδιαφέρει.
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει μία δυσκολία όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είναι δύσκολο να "συγχρονιστείς" με τους άλλους καθώς η συναισθηματική σου υπερχείλιση αλλά και οι γρήγορες εναλλαγές της διάθεσης σου δεν θα σε βοηθήσουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα συναισθήματά σου ώστε να μη δημιουργηθούν ρήξεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Φίλτραρε με τη λογική οτιδήποτε χρειάζεται και μην το κάνεις μόνο με την καρδιά.
Σήμερα  θα είσαι είτε πολύ συναισθηματικός/η με τον/τη σύντροφό σου είτε απόμακρος/η και καλό θα ήταν να βρεις μία μέση λύση και να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος/η και ξεκινήσεις μία νέα σχέση ή μία νέα γνωριμία σήμερα θα έχεις αυξημένες πιθανότητες να τη "χτίσεις" πάνω σε γερές βάσεις. 
Ζώδια 2348916970172790988
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε