Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 11 Απριλίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να συναναστραφείς αποκλειστικά με ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινά γνωρίσματα. Σήμερα θα νιώθεις καλύτερα σαν μέλος μιας ομάδας για αυτό και θα το επιδιώξεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει ξαφνικές ιδέες και θα οξύνει το ήδη ευφυές χιούμορ σου με αποτέλεσμα να  γίνεις η ψυχή της παρέας! Ξαφνικές συναντήσεις με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σου φτιάξουν τη διάθεση όπως και οι ξαφνικές γνωριμίες.
Σήμερα  προσπάθησε να ασχοληθείς από κοινού με κάτι μαζί με τον/τη σύντροφό σου καθώς αυτός θα είναι ένας καλός τρόπος για να ενώσετε τις δυνάμεις σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία ξαφνική γνωριμία μέσω ενός φίλου θα σου χαρίσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στο φλερτ.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα προσπαθήσεις να αναδείξεις τις δυνατότητές σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο εξακολουθεί να δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες και την ανάγκη για αναγνώριση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σου φέρει μία ιδέα που να μην ξέρεις πώς σου ήρθε αλλά να είναι η κατάλληλη για να επιτύχεις τους σκοπούς σου. Προσπάθησε να ακούσεις το υποσυνείδητό σου καθώς θα καταφέρει να βρει λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα δεν μπορείς να βρεις με τη λογική.
Μία ξαφνική ιδέα σου σχετικά με το ταίρι σου θα το ξεσηκώσει ευχάριστα καθώς η μέρα ευνοεί τις εκπλήξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δείξε σε αυτόν/ην που σου αρέσει  άλλο ένα κομμάτι του εαυτού σου -το πιο ενδιαφέρον- που δεν είχε καταφέρει να δει.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Ανάγκη σου για ταξίδια είτε κανονικά είτε νοητά εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη σου ανάγκη για αυτό και σήμερα θα ψάχνεις να βρεις τρόπους προκειμένου να καταφέρεις να "ταξιδέψεις". Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σε βοηθά να καταφέρεις αυτό που θέλεις καθώς θα  φέρει στο διάβα σου ενδιαφέροντες ανθρώπους και ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να δεις τους φίλους σου καθώς θα τους φέρει μπροστά σου με κάποιο τρόπο! Η ημέρα μπορεί να φέρει και μικρές εκπλήξεις οι οποίες θα σε ξεσηκώσουν ευχάριστα!
Ετοίμασε μία μονοήμερη εκδρομή- έκπληξη για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και η ιδέα σου θα τον/ην ξαφνιάσει ευχάριστα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή που δεν είναι μέσα στα σενάρια που έχεις στο μυαλό σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις τελευταίες μέρες πιθανόν να έχεις πέσει σε μία φάση περισυλλογής και ενδοσκόπησης καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση και σίγουρα σε βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα τον ίδιο σου τον εαυτό. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε "ξυπνήσει" ευχάριστα καθώς μία εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα σε αναγκάσει να αναλάβεις δράση. Η ημέρα μπορεί να φέρει και ένα Bonus από εκεί που δεν το περιμένεις ή -αν ασχολείσαι με επιχειρήσεις- μία επιχειρηματική ιδέα που θα αποδειχθεί  θησαυρός.
Βρες ένα τρόπο για να έρθεις κοντά με το /η σύντροφό σου κυριολεκτικά και μεταφορικά καθώς η ημέρα θα σου προσφέρει ευκαιρίες να αναζωπυρώσεις το πάθος σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει και να εξελιχθεί γρήγορα και αυτό θα αποτελέσει έκπληξη για εσένα.
ΛΕΩΝ
Οι σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου βρίσκονται στο μικροσκόπιο καθώς θα έχει την τάση  να αναλύεις την κάθε κίνησή τους ώστε να μπορέσεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το πώς σε βλέπουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη για την επιβεβαίωση των άλλων, για αυτό και θα ασχοληθείς ενδελεχώς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και  να σπάσεις τον πάγο με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να βρίσκονται γύρω σου!
Σήμερα  θα έχεις την ευκαιρία να ζωντανέψεις τη σχέση με το ταίρι σου αρκεί να σκεφτείς να  του κάνεις μία μικρή έκπληξη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει και να εκπλήξει τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι μία καλή ευκαιρία για να κανείς ένα πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις λίγο την καθημερινότητά σου με τις υποχρεώσεις της. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις απόφαση και να ασχοληθείς με εκείνη τη δουλειά που όλο ανέβαλες η με μία εργασιακή εκκρεμότητα που  εκπνέει η προθεσμία της. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να καταφέρεις να ξεμπερδεύεις με όλα χωρίς κόπο, καθώς θα σου χαρίσει εφευρετικότητα!
Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός βοηθός προκειμένου να τελειώσεις με οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει εντελώς ξαφνικά κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής υποχρέωσης.
ΖΥΓΟΣ
Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη θα παραμείνει στον Υδροχόο για να ασχοληθείς με δραστηριότητες και ανθρώπους που μαζί τους ξέρεις πως περνάς καλά! Οτιδήποτε και αν επιλέξεις  να κάνεις σήμερα φρόντισε να το μοιραστείς με τους φίλους σου ή το σύντροφό σου καθώς αν είσαι με παρέα θα είναι ακόμα καλύτερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό έρωτα η ένα πρόσωπο που σου αρέσει μπροστά σου! Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου πρόσεξε να μην μπεις στον πειρασμό  να φλερτάρεις καθώς αν το μάθει δεν θα του αρέσει καθόλου!
Ο έρωτας θα έχει την τιμητική του σήμερα και αν έχεις βρει το ταίρι σου αφιέρωσε του χρόνου και κάντε μαζί κάτι που σας ευχαριστεί ή κάνε του εσύ μια έκπληξη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έχει τα συμπτώματα ενός κεραυνοβόλου έρωτα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου ενδέχεται να σου τραβήξει την προσοχή καθώς είτε θα χρειαστεί τη βοήθειά σου σε μία δουλειά είτε μία συζήτηση θα σας φέρει κοντά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να ευνοεί την ενασχόλησή σου με τα "εν οίκω"  για αυτό δώσε προσοχή στο σπίτι σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα  οξύνει την αντίληψή σου και την παρατηρητικότητα σου. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι ικανά για να σε κάνουν να βρεις τη λύση σε οτιδήποτε απασχολεί είτε εσένα γιατί τους δικούς σου ανθρώπους.
Σήμερα είναι πολύ πιθανό και εφόσον νιώθεις πως έχεις βρει τον άνθρωπό σου να ξεκινήσεις μία συζήτηση σχετικά  με τα επόμενα σας βήματα αλλά και το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης. Αν είσαι ελεύθερος/η θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς πράγματα με κάποιον που γνώρισες πρόσφατα καλύτερα όμως να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι πιθανό να σε πιάσει μία καταναλωτική μανία με αποτέλεσμα να περάσεις σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ή του ελεύθερου χρόνου σου στα μαγαζιά! Σίγουρα θα θελήσεις και παρέα στο "έγκλημα"  για αυτό δεν αποκλείεται να πάρεις τηλέφωνο τον/ην αδερφό/η σου, ένα ξάδερφό σου ακόμα και κάποιο γνωστό σου προκειμένου να σου κάνει παρέα στην εξόρμηση! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως η μέρα θα είναι ευχάριστη και μάλιστα δεν αποκλείεται να έχει και εκπλήξεις. Οι συναντήσεις με ανθρώπους που δεν περιμένεις είναι ένα πιθανό σενάριο και θα σε βγάλουν από την μονοτονία!
Σήμερα  είσαι ικανός να παρασύρεις και τον/τη σύντροφό σου σε πολλές αγορές καθώς η καταναλωτική σου μανία θα είναι κολλητική αυτό καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από τα μαγαζιά! Αν  είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε ένα καφέ!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις και δοσοληψίες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως θα έχεις βοήθεια από τους δικούς σου προκειμένου να  καταφέρεις να βάλεις σε τάξη αυτά που επιθυμείς. Δεν αποκλείεται να έχεις ένα δώρο από τη μαμά, το μπαμπά ή κάποιο άλλο πρόσωπο της οικογένειάς σου, το οποίο θα σε χαροποιήσει και ενδέχεται να σε εκπλήξει.
Μία ιδέα που θα έχεις σήμερα μπορεί να βοηθήσει πέρα από τα δικά σου ζητήματα και τα θέματα του/ης συντρόφου σου κυρίως αν σχετίζονται με  χρήματα! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα ξαφνικό φλερτ θα σου ανεβάσει τη διάθεση μιας και δεν θα το περιμένεις και δεν αποκλείεται να είναι και η αρχή μιας νέας ιστορίας!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με εσένα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου φέρει πρωτοποριακές ιδέες που θα έχουν τις βάσεις για να υλοποιηθούν. Σήμερα το μυαλό σου θα τρέχει με ταχύτητα φωτός και οι ιδέες σου θα έχουν την ανταπόκριση που επιθυμείς από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Βέβαια πέρα από αυτές επεδίωξε να ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες καθώς είναι δύο τομείς στους οποίους πρέπει να δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου.
Μία ιδέα σου θα είναι ικανή να δημιουργήσει ένα ολόκληρο θέμα συζήτησης με τον/τη σύντροφό σου και να του προκαλέσει θαυμασμό για τις ικανότητές σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  βρες ένα τρόπο να προσεγγίσεις αυτόν που θέλεις και θα έχεις την ικανότητα να τον κερδίσεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Ο οργανισμός σου και το σώμα σου εξακολουθούν να ζητούν την ξεκούραση για αυτό καλό θα ήταν να μην τους χαλάσεις χατίρι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σου λέει να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να αφήσεις για λίγο  οτιδήποτε σε εξαντλεί -είτε είναι υποχρεώσεις είτε είναι πρόσωπα- στην άκρη. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει μία θετική εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό σου ζήτημα και μάλιστα θα είναι ξαφνική καθώς δεν θα την περιμένεις. Ακόμα μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μία νέα συμφωνία που θα αυξήσει το εισόδημά σου για αυτό άκουσε προσεκτικά μία πρόταση που μπορεί να σου γίνει.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι υποστηρικτικός/η απέναντί σου  και θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις μία ιδέα που έχεις κατά νου. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τι θα σου πει το υποσυνείδητό σου σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς θα έχεις λύση για αυτό και δεν το ξέρεις! 


Ζώδια 2584614459401553857
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε