Loading...

Ο Δήμος Σαρωνικού συμμετέχει στην εκστρατεία Let’s Do It Greece 2018



Ο Δήμος Σαρωνικού συμμετέχει στην εκστρατεία Lets Do It Greece 2018
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

Για μια ακόμη χρονιά, ο Δήμος Σαρωνικού θα δώσει το παρών στην πανελλήνια εθελοντική πρωτοβουλία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, Lets Do It Greece.

Η Κυριακή 29 Απριλίου έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής της εκστρατείας Lets Do It Greece για το 2018, με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις».

Την ημέρα εκείνη, στο Δήμο Σαρωνικού θα διοργανωθούν τοπικές εθελοντικές δράσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους και σχολεία.

«Στο Δήμο Σαρωνικού, ο εθελοντισμός, η συμμετοχή και η προσφορά στο σύνολο δεν είναι θέμα μιας ημέρας. Είναι αξίες που η τοπική μας κοινωνία αγκαλιάζει και υπηρετεί καθημερινά, με μικρές και μεγάλες πράξεις. Είμαι λοιπόν βέβαιος ότι, για μια ακόμα χρονιά, η κινητοποίηση στο πλαίσιο της εκστρατείας Lets Do It Greece, θα είναι ευρεία και ουσιαστική. Δήμος, φορείς και δημότες κάθε ηλικίας, θα είμαστε και φέτος παρόντες. Ας δώσουμε μαζί το μήνυμα της κοινής προσπάθειας για ένα καλύτερο περιβάλλον, για μια κοινωνία ενεργών και υπεύθυνων πολιτών.» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης.


Την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 προσκαλούμε όλους τους συλλόγους και φορείς του Δήμου μας στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού (Καλύβια) για ενημέρωση και δήλωση συμμετοχής στο Let’s Do It Greece 2018. Σας περιμένουμε όλους!

Περιφέρεια Αττικής 1272304855327219556
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε