Loading...

Συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για τους δύο στρατιωτικούς


Συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για τους δύο στρατιωτικούς
Πηγή: EUROKINISSI
Μεγάλη κινητοποίηση στον Έβρο σήμερα, με αίτημα την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται εδώ και δέκα ημέρες σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, στην Αδριανούπολη.

Το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιείται στην Ορεστιάδα συλλαλητήριο συμπαράστασης στους δύο στρατιωτικούς, οι οποίοι υπηρετούν στην 3η Μηχανοκίνητη Ορεινή Ταξιαρχία «Ρίμινι» και συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου στον Έβρο.
Η συγκέντρωση ξεκίνησε στη μία και μισή το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της πόλης και το αίτημα είναι η άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, στο συλλαλητήριο συμμετέχει κόσμος που έφθασε στην Ορεστιάδα από πολλές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.
Στο συλλαλητήριο δεν δίνουν το «παρών» οι γονείς των δύο στρατιωτικών οι οποίοι πάντως αναμένεται αύριο Δευτέρα να βρεθούν ξανά στην Αδριανούπολη, για να επισκεφθούν τα παιδιά τους στη φυλακή που κρατούνται.
Το πρώτο μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες στρατιωτικούς έστειλε η ποδηλατοδρομία που οργάνωσε η σύλλογος «ΡΗΣΟΣ» από την Ορεστιάδα στις Καστανιές, με συμμμετοχή αρκετών ποδηλατών.

Διάφορα 742933117795191336
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε