Loading...

68% συμμετοχή στις Προεδρικές Εκλογές της Ρωσίας.


68% συμμετοχή στις Προεδρικές Εκλογές της Ρωσίας.
Με απόλυτο Νικητή τον Πρόεδρο Πούτιν να δείχνουν τα exit poll 73,9% και την καταμέτρηση των ψήφων στα 20% να δείχνει 71,9% μέχρι αυτήν την ώρα.
Στις εκλογές του 2012 η συμμετοχή ήταν 56,3% με αποτέλεσμα εκλογή του Πούτιν στα 63,6%.
Μια μόνο καταγγελία για νοθεία από τις εκατοντάδες που έχουν γίνει απεδείχθη αληθής με την κάλπη να ακυρώνεται με όλα τα δελτία. Χωρίς να ξέρουμε όμως υπέρ ποιανού υποψηφίου έγινε η νοθεία.
Ένα στα 97.027 εκλογικά τμήματα! Διαβάστε ξανά τον αριθμό και προσπαθήστε να το κατανοήσετε! Ενενήντα επτά χιλιάδες είκοσι επτά εκλογικά τμήματα!
Λόγο διαφοράς της ώρας σε τόσο αχανή χώρα η ψηφοφορία διήρκησε 22 ώρες!
Οι Ρώσοι πολίτες που βρίσκονται στο εξωτερικό τέλεσαν το καθήκον τους σε πάνω από 400 εκλογικά τμήματα. Η συμμετοχή ήταν πρωτοφανής! Παγκοσμίως! Ως παρατηρήτρια διεξαγωγής εκλογών εδώ στην Αθήνα μπορώ να διαβεβαιώσω - τεράστια ουρά, απίστευτη προσέλευση από νωρίς το πρωί, παρ’ ότι κάποιοι δρόμοι ήταν κλειστοί λόγω Ημιμαραθώνιου! Δεν συζητώ καν για την λασποβροχή! Αξίζει να σημειώσω χωριστά την εξαιρετική οργάνωση από την πλευρά του Προξενείου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν καθόλου καθυστερήσεις, αν και όσο κρίνω από την διάθεση των ψηφοφόρων, δεν θα είχαν πρόβλημα να περιμένουν ώρες για να δείξουν την στήριξη τους στον Πρόεδρο Πούτιν.
Ρωσόφωνη Αττική 8695395267399514802
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε