Loading...

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018


Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.
ΚΡΙΟΣΕστιάζεις περισσότερο στα αισθηματικά σου σήμερα, καθώς στα επαγγελματικά σου επικρατεί ηρεμία. Σήμερα πρέπει να είσαι προσεκτική, είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι ευάλωτη και να είσαι επιρρεπής στην απιστία. Προσπάθησε να διαχωρίσεις την κοινωνική σου ζωή από την ερωτική και δεν θα παρασυρθείς σε λάθος επιλογές. Τακτοποίησε τα οικονομικά σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Έρχονται καλύτερες μέρες και η επιτυχία θα χτυπήσει την πόρτα σου. Θα σημειωθεί μία σειρά από γεγονότα τα οποία θα σου φέρουν ευχάριστες εξελίξεις. Είσαι έτοιμη να διεκδικήσεις και όσα σου αναλογούν στον οικονομικό τομέα. Προχώρησε με σταθερά βήματα στη σχέση σου και μην διατηρείς αμυντική συμπεριφορά απέναντι στον αγαπημένο σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Βάζεις σε σειρά τα επαγγελματικά σου και τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είσαι πλέον σίγουρη για τις κατευθύνσεις που θέλεις να ακολουθήσεις. Ξέρεις τι θέλεις από την δουλειά σου και τις πρέπει να κάνεις για να το πετύχεις. Διεκδίκησε όσα σου αναλογούν και θα βγεις κερδισμένη. Στην προσωπική σου ζωή θα έχεις ορισμένες καθυστερήσεις σε ζητήματα της οικογένειάς σου που αναζητούν λύση, όμως όλα θα γίνουν αν αφοσιωθείς με συνέπεια στη λύση τους. Απέφυγες τις εντάσεις με τον αγαπημένο σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με χαρά και ανεβασμένη διάθεση θα εργαστείς για την υλοποίηση των στόχων σου. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί να αφήσεις κάποια από τα σχέδιά σου, μην απογοητευτείς, είναι για το καλό σου. Σε όλο αυτό το δρόμο που έχεις χαράξει, σύμμαχός σου είναι η καλή σου διάθεση, οι καλοί συνεργάτες σου και η τύχη. Θα αντιμετωπίσεις εύκολα τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου. Θετικά τα μηνύματα και από την προσωπική σου ζωή, αφού η σχέση σου με τον αγαπημένο σου θα περάσει σε ένα στάδιο εξέλιξης που σε ικανοποιεί.
ΛΕΩΝ
Οι υποχρεώσεις σου για ακόμη μια φορά είναι αυξημένες, όμως με τον επαγγελματισμό που σε διακρίνει θα μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας. Σήμερα σε… σιγοντάρουν και οι πλανήτες που σου χαρίζουν την εύνοιά τους και δεν σε αφήνουν εκτεθειμένη. Προσοχή στα οικονομικά σου όμως, μην παρασύρεσαι και κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι περνάς μία περίεργη περίοδο, όποια προβλήματα όμως και αν υπάρχουν θα έρθει η ώρα που θα ξεπεραστούν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις θέσει κάποιους στην καριέρα σου και είσαι διατεθειμένη να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τους πετύχεις. Τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου θα σε ταλαιπωρήσουν, όμως θα τα ξεπεράσεις και θα διαπρέψεις. Θα δεις βελτίωση και στα οικονομικά σου. Σκέψου όμως τον εαυτό σου, την υγεία σου και την προσωπική σου ζωή. Τώρα που η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη φρόντισε να το εκμεταλλευτείς και να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο με τον σύντροφό σου.
ΖΥΓΟΣ
Φρόντισε να αποφύγεις σήμερα τις σημαντικές συναντήσεις, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για επαγγελματικές συνομιλίες. Δεν είσαι σε θέση να αφήσεις στην άκρη τα συναισθήματά σου και να φερθείς εντελώς επαγγελματικά σήμερα. Έχεις το μυαλό σου κάπου άλλου και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Ο έρωτας έχει μεγάλο ρόλο στη ζωή αυτό το διάστημα. Φρόντισε να βγάλει από τη ζωή σου ανθρώπους που σου κάνουν κακό και που υπονομεύουν το μέλλον σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις για τα επαγγελματικά σου και το κλίμα στη δουλειά σου είναι καλύτερο από καλό. Η αισιοδοξία σου δεν κρύβεται, πρόσεξε όμως να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και πάρεις λάθος αποφάσεις. Σημαντικό να κινηθείς κατάλληλα για να αυξήσεις τα έσοδά σου, γιατί τα οικονομικά σου σε έχουν ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Μην απομακρύνεις τον αγαπημένο σου και μην ψάχνεις αφορμές για καβγάδες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεκαθάρισε με σαφήνεια τους μελλοντικούς εφικτούς σου στόχους, καθώς θα δεχθείς πολλές καλές επιρροές στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις αν θέλεις να υπάρξει αξιόλογη πρόοδος στην δουλειά σου. Κάνε καλύτερο προγραμματισμό στα οικονομικά σου για να μην ξεφεύγεις. Πρέπει να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτιάξεις τα πράγματα στη σχέση σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα φρόντισε να είσαι ήρεμη αλλά και επιφυλακτική στις κινήσεις σου. Θα υπάρξουν αλλαγές στον επαγγελματικό σου χώρο και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με προσοχή. Αλλαγές θα υπάρξουν όμως και στην προσωπική σου ζωή, για αυτό φρόντισε να είσαι έτοιμη για μεγάλες συζητήσεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις κάποιο ρίσκο. Κλείσε εκκρεμείς υποθέσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με καλή διάθεση ξεκινάς την εβδομάδα σου και αυτό δεν κρύβεται. Είσαι πιο φιλική με τους συνεργάτες σου και η ηρεμία θα επέλθει στη δουλειά σου. Η κοινωνικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο. Ευκαιρία για καινούριες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες που θα εκτοξεύσουν την καριέρα και τα οικονομικά σου. Με τον αγαπημένο σου θα περάσεις πολύ όμορφα. Μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία.
ΙΧΘΕΙΣ
Θα υπάρξουν κάποια προβλήματα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου, αλλά όλα θα κυλήσουν ομαλά στο τέλος. Οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν πολύ να αλλάξεις τρόπο σκέψης και να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Είσαι έτοιμη να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν στον οικονομικό τομέα. Οι αλλαγές που έκανες στην εξωτερική σου εμφάνιση δεν θα περάσουν απαρατήρητες.
Ζώδια 2957168202730691955
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε