Loading...

Τα ζώδια της Τετάρτης 14 Μαρτίου 2018


zodia new

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*
pappas konstantinos zodia
Η Σελήνη σε τετράγωνο με το Δία σήμερα σας κάνει να θέλετε περισσότερα αλλά ο Άρης μπορεί να φέρει δυσκολίες στη διεκπεραίωση αρκετών θεμάτων, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και όχι βιαστικοί ιδιαίτερα σε αποφάσεις και σε οικονομικά θέματα.
Κριός
Σήμερα ισορροπήσετε τη διάθεσή σας από την αρχή της ημέρας, σίγουρα μπορούν να βελτιωθούν πολλά και ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις να κινηθείτε με περισσότερη διαλλακτικότητα. Μπορείτε να έρθετε κοντά στους άλλους, το μόνο που θα μπορούσε να βρεθεί εμπόδιο είναι η διάθεση σας, έτσι προσέξτε. Στα επαγγελματικά σας όσα κάνετε αυτή την περίοδο κρίνονται από ανώτερα πρόσωπα, έτσι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να έχετε θετική στάση απέναντι στους συνεργάτες σας.
Ταύρος
Να θυμάστε ότι η συμπεριφορά σας μετράει μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα αν έχετε κάποια μακροχρόνια σχέση προσέξτε αρκετά αυτό το διάστημα τις εντάσεις. Αρκετές μπορεί να είναι οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, όμως σίγουρα μπορεί να μείνετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που μπορείτε να φέρετε σε αυτό τον τομέα, το σημαντικό είναι να παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας.
Δίδυμοι
Σίγουρα η ψυχολογία σας δεν βοηθάει να βελτιώσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, κάποιες καταστάσεις σας δυσκολεύουν αρκετά, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε τη βιασύνη και να δείτε τα πράγματα πιο πρακτικά για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσέξτε σήμερα την επαφή σας με τους άλλους και σε κάποιες καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις σας μείνετε αισιόδοξοι και πλησιάστε πρόσωπα που μπορεί να έχετε απομακρυνθεί τελευταία.
Καρκίνος
Σήμερα συναισθήματα περίεργα μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια και αυτό θα επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις που έχετε ανάγκη να αλλάξετε αρκετά πράγματα, όμως μην βιαστείτε σε αποφάσεις ή σε συζητήσεις που θέλετε να κάνετε. Στα επαγγελματικά σας εξετάστε ξανά τα σχέδιά σας και εστιάστε σε εκκρεμή ζητήματα που πρέπει τώρα να ολοκληρώσετε, αποφύγετε να κάνετε νέα πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει σε αυτό τον τομέα και κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα.
Λέων
Σήμερα από την αρχή της μέρας προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε καταστάσεις αλλά και να λύσετε παρεξηγήσεις, ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν σας ικανοποιούν βάλτε τα δυνατά σας σήμερα ώστε να είστε πιο διαλλακτικοί απέναντι σε καταστάσεις. Στα επαγγελματικά σας δείξτε υπομονή και επιμείνετε περισσότερο σε όσα πρέπει να ολοκληρώσετε, προσπαθήστε να είστε γενικότερα σήμερα πιο αντικειμενικοί απέναντι στους άλλους.
Παρθένος
Με βελτιωμένη διάθεση μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα καλύτερα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας μπορείτε να ανταπεξέλθετε καλύτερα σε ζητήματα που υπάρχουν, όμως θα πρέπει ακόμα να είστε αρκετά προσεκτικοί σε ότι αφορά οικονομικές σας δοσοληψίες αλλά και σχέσεις μέσα σε συνεργασίες. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα φροντίστε να ενθαρρύνετε τους άλλους να έχουν θετική διάθεση, προσέξτε συζητήσεις όμως σίγουρα μπορείτε να ξεπεράσετε θέματα που σας έχουν απασχολήσει μέσα σε σχέσεις.
Ζυγός
Για να καλυτερέψουν οι σχέσεις σας το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, αλλά και τον τρόπο που αντιδράτε απέναντι στους άλλους, μιλήστε περισσότερο, σίγουρα αυτό θα βελτιώσει κάθε κατάσταση, αποφύγετε εντάσεις και δείξτε περισσότερο προθυμία. Στα επαγγελματικά σας με καλύτερη διάθεση όλα βελτιώνονται, ακόμα και αν αυτό το διάστημα μπορεί να νιώθετε κάποια ανασφάλεια προσπαθήστε να σκεφτείτε πιο ουσιαστικά για την επίλυση κάθε προβλήματος που υπάρχει.
Σκορπιός
Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορείτε να βελτιώσετε σήμερα αρκετά πράγματα αλλά και να έχετε αποδοχή από τους άλλους, μην είστε διστακτικοί ώστε να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν, η διάθεσή σας βοηθάει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, το σημαντικό είναι να δείχνετε θετική πρόθεση. Προσέξτε μόνο σήμερα οικονομικά σας ζητήματα, εξετάστε καλύτερα σχέδια που έχουν να κάνουν με αυτό τον τομέα και αποφύγετε όσο γίνεται σήμερα τα έξοδα.
Τοξότης
Σήμερα εκμεταλλευτείτε τη μέρα ώστε να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα μέσα σε σχέσεις όμως το σημαντικό είναι αν νιώθετε πως οι άλλοι δεν έχουν την ίδια διάθεση με σας να κάνετε ένα βήμα πίσω και να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας. Στα επαγγελματικά σας κάντε νέα βήματα με προσοχή, τώρα έχετε την ευκαιρία ώστε να διαμορφώσετε τον κατάλληλο τρόπο για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας αλλά και να κάνετε καλές επαφές που θα βοηθήσουν την καριέρα σας.
Αιγόκερως
Σήμερα μπορείτε να δείτε πιο θετικά τα πράγματα και αυτό βελτιώνει τις προσωπικές σας σχέσεις, μπορείτε να είστε σε αρμονία με τα συναισθήματά σας και αυτό θα διώξει κάθε δυσκολία, προσελκύστε τους άλλους με φροντίδα και αυτό θα αλλάξει τα πάντα. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερα πράγματα για νέα σας σχέδια αλλά και όσα εξελίσσονται γύρω σας.
Υδροχόος
Σήμερα ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας θα πρέπει να αποφύγετε την ανασφάλεια, πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και προσεγγίστε τα καθήκοντα ή τα σχέδιά σας με περισσότερη αισιοδοξία. Στις προσωπικές σας σχέσεις κάποια πρόσωπα μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε θέματα που σας απασχολούν και να σας βοηθήσουν σήμερα αρκετά, ώστε να αντιμετωπίσετε καλύτερα ζητήματα σε αυτό τον τομέα.
Ιχθύες
Η μέρα σας μπορεί εύκολα να ξεκινήσει με νοσταλγική διάθεση, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον προσωπικό σας τομέα, έτσι μπορείτε να σκεφτείτε πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν αλλά και να βάλετε σε τάξη θέματα των σχέσεων σας, παραμείνετε προσβάσιμοι στις σχέσεις σας ώστε να δείξετε στους άλλους πως έχετε τη διάθεση να συζητήσετε περισσότερο. Σήμερα στις επαγγελματικές σας υποθέσεις έχετε νέες ιδέες και μπορείτε να τις εξετάσετε με μεγαλύτερη επιτυχία αλλά και να κάνετε τις απαραίτητες επικοινωνίες για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, το σημαντικό είναι να σκεφτείτε  μακροπρόθεσμα.
*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Ζώδια 7777323481467162504
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε