Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 30 Μαρτίου



Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η ημέρα είναι κατάλληλη για δουλειές και υποχρεώσεις κάθε είδους καθώς σήμερα θα  νιώσεις την επιθυμία να τα βάλεις όλα σε μία σειρά αλλιώς δεν θα καταφέρεις να ηρεμήσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και προσπαθεί να σε ωθήσει να βάλεις σε τάξη εργασιακά ζητήματα, υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και κάποιες  αγγαρείες που ενδέχεται να προκύψουν.  Το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα αρχίσεις να δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα στις διαπροσωπικές του σχέσεις παρά στις δουλειές που έχεις. Είναι πιθανό να έχεις και κάποιο νέο από ένα στενό συνεργάτη ή από τον/τη σύντροφό σου το οποίο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.
Η ημέρα θα είναι πιο χαλαρή για σένα κατά το βραδάκι για αυτό προτίμησε τότε να δεις τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να έχεις νέα σχετικά με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει και καλό θα ήταν να τα μελετήσεις προσεκτικά προκειμένου να σχεδιάσεις επόμενες  κινήσεις σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και για δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Αν έχεις αρκετό καιρό να κάνεις κάτι για εσένα προσπάθησε να βρεις κάποιες ώρες σήμερα που θα τις αφιερώσεις αποκλειστικά και μόνο στο να περάσεις καλά. Το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα ξεκινήσει να σε προετοιμάζει καθώς η επόμενη μέρα θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις. Αν μπορείς να προετοιμάσεις κάποιες από σήμερα καλύτερα να το κάνεις προκειμένου να μη σου πέσουν όλες μαζεμένες αύριο.
Βρες μια ιδέα να κάνεις κάτι που θα ανανεώσει τη σχέση με τον/τη σύντροφο σου όπως μια βόλτα σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει ή ένα ρομαντικό δείπνο, καθώς σίγουρα έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο. Αν είσαι ελεύθερος/η το πρώτο μισό της μέρας ενδείκνυται για να ασχοληθείς με αισθηματικά ζητήματα, νέες γνωριμίες και φλερτ καθώς μετά μπορεί να προκύψουν δουλειές που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα από το πρωί θα έχεις την τάση να θυμηθείς οτιδήποτε σε έχει ενοχλήσει και όλες τις αδικίες που έχεις αισθανθεί κατά καιρούς! Η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα εντείνει τη συχνότητα των παραπόνων σου με αφορμή γεγονότα του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα παράπονα να υπερισχύσουν της αισιοδοξίας σου καθώς θα χαλάσεις τη διάθεσή σου για περασμένα γεγονότα. Το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις! Προτίμησε μία βόλτα με φίλους σου ή την παρέα του/ης συντρόφου σου προκειμένου να στρέψεις το ενδιαφέρον σου κάπου αλλού πέρα από  αυτά που σε ενοχλούν. 
Το δεύτερο μισό της ημέρας ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που θα περάσει στο Ζυγό θα τονώσει και τη διάθεσή αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος που θα σε ενθουσιάσει μπορεί να κάνει την εμφάνισή του σήμερα καθώς η ημέρα θα φέρει αισθηματικές συγκινήσεις!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα είναι δύσκολο να κρατήσεις για εσένα τα ζητήματα που σε απασχολούν για αυτό και θα επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με έμπιστους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου προκειμένου να τα  μοιραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και  θα ανεβάσει την επικοινωνιακή σου διάθεση, όμως μπορεί να σου δημιουργήσει και την τάση για υπερβολές σε αυτά που θα πεις. Το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις σπίτι στο καταφύγιό σου καθώς η πολυκοσμία των τελευταίων ημερών σε  κούρασε. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να συζητήσεις και ένα θέμα που απασχολεί από κοινού εσένα και τους δικούς σου. Προσέξεις την παρόρμηση σου ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα !
Σήμερα θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/η αλλά θα πρέπει να προσέξεις πώς θα το διαχειριστείς καθώς μπορεί να χρησιμοποιήσεις το ταλέντο σου για να ξεκινήσεις τα παράπονα στον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τι θα πεις σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει καθώς επικοινωνιακά λάθη και υπερβολές είναι πιθανές.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νιώσεις πώς έχεις τη συναισθηματική αλλά και οικονομική ασφάλεια που επιθυμείς.  Η αλήθεια είναι πως σήμερα όσα και να έχεις θα επιθυμείς και κάτι παραπάνω καθώς θα έχεις την τάση να εστιάζεις σε αυτό που δεν έχεις, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χαρείς όσα έχεις κατακτήσει με το σπαθί σου. Το βραδάκι που η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό θα ξεκινήσεις σιγά-σιγά να χαλαρώνεις καθώς η επικοινωνία  με τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα σε βοηθήσει σε αυτό! Οι συζητήσεις θα είναι αγχολυτικές σήμερα για αυτό καλό θα ήταν να τις επιλέξεις ως μέσο εκτόνωσης αυτών που σε απασχολούν!
Σήμερα  ενδέχεται να γίνεις πιεστικός/η προς το ταίρι σου καθώς θα νιώσεις την επιτακτική ανάγκη να μάθεις  επακριβώς τι νιώθει για εσένα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου προσφέρει την επιβεβαίωση που ζητάς αλλά μη βιαστείς για κάτι παραπάνω αν δεν βεβαιωθείς πως είναι αυτό που θέλεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και  θα είναι δύσκολο να αποφασίσεις τι είναι αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα αλλά και πώς μπορείς να το καταφέρεις. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου μπορεί να περάσουν μία ιδιαίτερη ημέρα καθώς δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να τους κάνεις να καταλάβουν τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς από εκείνους. Προσπάθησε να μην αφήσεις την κυκλοθυμία σου να πάρει τα ηνία ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και  τα οικονομικά σου ζητήματα θα αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποσπώντας την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο. 
Σήμερα μπορεί να έχεις δίκιο σχετικά με ένα θέμα που έχει προκύψει στις σχέσεις σου αλλά ο τρόπος που θα το εκφράσεις μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει να δει τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα σου χωρίς να χρειαστεί να μιλήσεις εσύ!
ΖΥΓΟΣ
Η εσωστρέφεια σου θα συνεχιστεί για λίγο και σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο  σου δημιουργεί ανησυχίες ακόμα και για τις πιο απλές καθημερινές υποχρεώσεις! Μην πέσεις στην παγίδα να ταυτίσεις τις ανησυχίες και τις φοβίες σου με  πραγματικά γεγονότα καθώς το πιο πιθανό είναι να μην έχουν ουδεμία σχέση! Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις την εξωστρέφεια σου  και όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα σου που κερδίζουν τις εντυπώσεις αφήνοντας πίσω τις ανασφάλειες! 
Πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάνετε μία βόλτα το βραδάκι προκειμένου να μπορέσεις και εσύ να βγεις από τις σκέψεις ιδιαίτερα αυτές που ήταν έντονες τις τελευταίες ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος/ η  το φλερτ προς κάποιον που σου αρέσει θα μπορέσει να σου φτιάξει τη διάθεση αλλά και την ημέρα σου!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και θα σου χαρίσει ένα ανέμελο πρωινό καθώς όσες υποχρεώσεις και να έχεις θα βρεις το χρόνο να πιεις ένα καφέ με κάποιον αγαπημένο σου φίλο ή έστω να μιλήσεις μαζί του στο τηλέφωνο! Το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα παρατηρήσεις πως οι ανησυχίες σου γίνονται ολοένα και πιο έντονες ακόμα και για πράγματα που δεν είναι τόσο σημαντικά.  Επεδίωξε να ασχοληθείς με κάτι συγκεκριμένο ώστε να μπορέσεις να στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί και να μην αφήσεις το μυαλό σου να  κάνει σκέψεις που σε αγχώνουν.
Σήμερα  θα χρειαστεί να βρεις χρόνο και για τον/τη σύντροφό σου πέρα από τους φίλους σου καθώς θα διαπιστώσεις πως θα έχει μία τάση να σου κάνει παράπονα πως τον/ην παραμελείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει διακριτικά, σχεδόν μυστικά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ανησυχίες που προέρχονται από την δουλειά σου θα είναι έντονες και σήμερα και η αλήθεια είναι πως η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο θα τις κάνει εντονότερες. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι σήμερα είναι πως δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις καθώς η βιασύνη σου μπορεί να σου στοιχίσει πράγματα για τα οποία προσπαθούσες καιρό. Το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και  είναι μία καλή ιδέα για να συναναστραφείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και φίλους  σου. Ακόμα και ένα ποτό μετά τη δουλειά παρέα με τους συναδέλφους σου μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα  των επαγγελματικών υποχρεώσεων!
Αν βρεις ελεύθερο χρόνο σήμερα προτίμησε να αφιερώσεις λίγο στον/τη σύντροφό σου καθώς χρειάζεται να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις αισθηματικές σου "υποχρεώσεις". Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει αν καταφέρεις να χαλαρώσεις ώστε να δεις τι ακριβώς θέλεις!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου χαρίζει ευκαιρίες για να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει σε περίπτωση που δεν μπορείς να ταξιδέψει η φυσική σου παρουσία! Είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε φάση που σχεδιάζεις την επόμενή σου απόδραση ενόψει των εορτών της Λαμπρής και αυτό θα αποτελεί το μοναδικό σου ενδιαφέρον! Το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα σε επαναφέρει στην τάξη καθώς θα σου υπενθυμίσει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις! Σίγουρα θα πρέπει να τις έχεις τελειώσει προτού αποφασίσεις να φύγεις για εκείνο το ταξίδι που σχεδιάζεις για αυτό μην τις αγνοήσεις!
Το ταίρι σου θα είναι ο συνεργός  σου στο ταξίδι που ετοιμάζεις και όλη αυτή η διαδικασία προετοιμασίας θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά! Αν είσαι ελεύθερος/η, η καλή σου διάθεση και οι ανάγκες σου για κοινωνικές επαφές μπορεί να φέρουν και μία νέα γνωριμία που δεν θα περάσει απαρατήρητη!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες δεν έχεις την όρεξη που έχεις συνήθως καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σου δημιουργεί αναστάτωση και σε φέρνει σε επαφή  με τα ειλικρινή συναισθήματα σου. Η αλήθεια είναι πως το μυαλό σου βρίσκεται σε ανθρώπους ιδιαίτερα σημαντικούς  για εσένα αναμοχλεύοντας αναμνήσεις που έχεις από  εκείνους. Το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα αρχίσεις να βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου! Προτίμησε να κάνεις μία βόλτα μαζί με αγαπημένους σου ανθρώπους ή μία επίσκεψη σε συγγενικά η φιλικά σου πρόσωπα προκειμένου να τους δεις και να σε δουν καθώς σίγουρα τους έλειψες!
Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα προσπαθήσει να σε παρακινήσει να βγείτε μία βόλτα και καλό θα ήταν να μην του χαλάσεις χατίρι καθώς θα κάνει καλό και σε σένα! Αν είσαι ελεύθερος/η κατά το βράδυ θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές του στο φλερτ!
ΙΧΘΥΕΣ
Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα είναι εκείνοι που θα σε απασχολήσουν άμεσα και σήμερα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σου δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς  μαζί τους, με τις ιδέες τους και τις απόψεις τους. Σήμερα δύσκολα θα χαλάσεις χατίρι σε κάποιον που θα σου ζητήσει κάτι, όπως σε ένα στενό σου συνεργάτη ή στον/τη σύντροφό σου. Το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και  μπορεί να φέρει μία συζήτηση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο η οποία θα σε γυρίσει σε καταστάσεις του παρελθόντος και  θα φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα.
Το πρώτο μισό της ημέρας θα είσαι περισσότερο κοινωνικός/η και ευδιάθετος/η για αυτό προτίμησε να δεις το ταίρι σου εκείνο το διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω ζητήματα του παρελθόντος  και να κοιτάξεις κάποιον/α πού βρίσκεται στο παρόν σου! 
Ζώδια 888097175738206863
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε