Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 27 Μαρτίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα μία θέση από την οποία σε προτρέπει να ασχοληθείς με τους έρωτες σου, τον/τη σύντροφό σου, τους φίλους σου, τα αγαπημένα σου χόμπι και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε κάνει να περάσεις καλά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να φέρεις στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που σχετίζονται με φιλικά ή αισθηματικά θέματα προκειμένου να τα λύσεις ουσιαστικά. Ακόμα είναι πολύ πιθανό ένας έρωτας του παρελθόντος να κάνει την εμφάνισή του ξαφνιάζοντας σε ευχάριστα. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις φρόντισε να μην είναι αποτέλεσμα παρόρμησης ώστε να μην μπερδέψεις τα πράγματα.
Σήμερα μπορεί να κάνει την εμφάνισή της κάποια σχέση από το παρελθόν και αν είσαι δεσμευμένος/η θα αντιμετωπίσεις ένα δίλημμα. Αν είσαι ελεύθερος/η τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα αλλά πριν πάρεις την απόφαση να ξανά ζεστάνεις ένα κρύο φαγητό σκέψου καλά μήπως προτιμάς να φτιάξεις ένα νέο!
ΤΑΥΡΟΣ
Ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου, μία εκκρεμότητα που έχεις αφήσει σχετικά με αυτό ή μια δουλειά που θα πρέπει να κάνεις για λογαριασμό ενός δικού σου προσώπου είναι μερικά  από τα σενάρια της ημέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την οικογένειά σου και το σπίτι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να φέρεις ξανά στη μνήμη του γεγονότα του παρελθόντος προς γνώση και συμμόρφωση. Δες τι σου δίδαξαν αυτά, μάθε από τα λάθη σου και μην επαναλάβεις τα ίδια και στο παρόν.
Σήμερα  θα είσαι εσωστρεφής αλλά μία συζήτηση με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να ακούσεις μία δεύτερη γνώμη για τα θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να μην είναι τόσο νέα καθώς μπορεί να έχει ξεκινήσει από το παρελθόν και τώρα να κάνει ξανά την εμφάνισή της.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η όρεξή σου για κουβέντα θα είναι έντονες σήμερα, γι αυτό και δεν θα μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια αλλά θα ξεκινήσεις τα τηλέφωνα προκειμένου να συναντηθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και να μάθει τα νέα τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα φέρει ξανά στο παρόν γεγονότα που έχουν συμβεί κατά το παρελθόν, με αποτέλεσμα να μπει στη διαδικασία να τα ανακυκλώσεις. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί τους Μόνο αν έχεις κάποιο νέο δεδομένο διαφορετικά θα τους δώσεις υπερβολική προσοχή χωρίς να υπάρχει λόγος. Η ημέρα είναι καλή για να λύσεις παρεξηγήσεις του παρελθόντος με συγγενείς, αδέρφια, γνωστούς ακόμα και κάποιο γείτονα σου.
Σήμερα το ταίρι σου θα ξεκινήσει να θυμάται πράγματα του παρελθόντος και είναι στο χέρι σου κατά πόσο θα το αφήσεις ή αν θα μπορέσεις τεχνηέντως να του αλλάξεις θέμα συζήτησης! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία παλιά σου γνωριμία θα κάνει ξανά την εμφάνισή της στο περιβάλλον σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις θα είναι σε πρώτο πλάνο σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα φροντίσει να σου τα υπενθυμίσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα φέρει ξανά στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα ή μία πρόταση που σου είχε γίνει κατά το παρελθόν. Οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις τώρα έχουν οριστικό χαρακτήρα για αυτό σκέψου τες καλά. Μην μπεις στη διαδικασία από μόνος/η σου να ξεκινήσεις να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος και να σκέφτεσαι τι είχε γίνει κάποτε στη δουλειά καθώς θα χαλάσεις τη διάθεσή σου χωρίς λόγο.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σχετίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος με την αυτοπεποίθησή σου  για αυτό και είναι πιθανό να ξεκινήσεις τις ερωτήσεις σχετικά με πράγματα που έχουν συμβεί από την αρχή της σχέσης σας έως και τώρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι ένας παλιός γνώριμος που είχατε συναντηθεί "υπό επαγγελματικές συνθήκες".
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου φέρνοντας στο προσκήνιο εσένα, τις ανάγκες σου και τα θέλω σου με επιτακτικό τρόπο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου καθώς θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που σχετίζονται με κάποια συνεργασία σου ή με ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Δες ξανά και αξιολόγησε τις πληροφορίες τις οποίες θα πάρεις καθώς αν έχεις κάνει κάποιο λάθος είναι η κατάλληλη μέρα για να το διορθώσεις. Η ημέρα δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα αλλά ευνοεί λύσεις σε ζητήματα του παρελθόντος κυρίως αυτά που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 
Σήμερα οι προθέσεις σου μπορεί να παρεξηγηθούν από τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο να τις εκφράσεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος γνωστός  από το παρελθόν θα διεκδικήσει το ενδιαφέρον  σου αυτή τη φορά σε  αισθηματικό επίπεδο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ανησυχίες σου θα προέλθουν από ζητήματα του παρελθόντος και από καταστάσεις τις οποίες έχεις βιώσει, όμως η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σε κάνει να τις δραματοποιήσεις με αποτέλεσμα να μην καταφέρεις να τις δεις στο πραγματικό τους μέγεθος. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη μνήμη σου φέρνοντας σε, σε  επαφή με απωθημένα και ζητήματα που είχες κάποτε. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να  καταφέρεις να διευθετήσεις τις ανησυχίες σου προκειμένου να τις δεις στην πραγματική τους διάσταση ή να τις αφήσεις μία και καλή στο παρελθόν.
Μία κουβέντα από τον/τη σύντροφό σου θα είναι αρκετή για να γυρίσει σε ζητήματα του παρελθόντος και αυτό θα είναι μία καλή ευκαιρία για να τα λύσετε μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου θυμίσει κάποια παλαιότερη και θα πρέπει να σκεφτείς  αν αυτό είναι  παράδειγμα προς μίμηση ή προς αποφυγήν.
ΖΥΓΟΣ
Οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και οι άνθρωποι που σας ενώνουν κοινές απόψεις και ιδέες θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα φροντίσει να σας φέρει σε στενή επαφή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα φέρει "άσπονδους φίλους", σχέσεις του παρελθόντος η έναν πρώην συνεργάτη σου ξανά στο προσκήνιο. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις και να κλείσεις θέματα του παρελθόντος και μάλιστα να βγεις ωφελημένος/η από τον τρόπο που θα το κάνεις. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα καθώς μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που δεν θα σε αφήσουν να προχωρήσεις.
Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να ξεκινήσει να θυμάται ζητήματα του παρελθόντος και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες προκειμένου να αποφύγεις τα παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να ξαναδείς μία σχέση του παρελθόντος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σήμερα καθώς η αλήθεια είναι πως η Σελήνη από το Λέοντα τα αναμοχλεύει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα αναμοχλεύσει και μία παλιά επαγγελματική πρόταση ή μια συμφωνία που σου έχει προταθεί αλλά για κάποιο λόγο οι συνομιλίες δεν συνεχίστηκαν. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να τις συνεχίσεις προκειμένου να πάρεις την οριστική απόφαση. Προσοχή η ημέρα δεν  ευνοεί νέα επαγγελματικά ξεκινήματα αλλά ευνοεί τη διευθέτηση και τις οριστικές αποφάσεις ζητημάτων που έρχονται από το παρελθόν.
Σήμερα η συνεννόηση με τον/τη σύντροφό σου δεν θα είναι εξαιρετικά εύκολη και αν δεν θέλεις να γίνει ακόμα πιο δύσκολη προσπάθησε να μην αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος  που θα σας φέρουν σε  άβολη θέση. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανόν να υπάρξει ένα φλερτ με κάποιον που θα διαπιστώσεις πως έχετε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν υπό άλλες συνθήκες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα και φέρνει στο μυαλό σου εικόνες από ταξίδια και από μαγικά μέρη τα οποία έχεις επισκεφθεί, με αποτέλεσμα να  σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια για την επόμενή σου απόδραση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα σου φέρει ακόμα περισσότερες εικόνες στο μυαλό σου και θα σου υπενθυμίσει αναμνήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να φέρει έναν έρωτα του παρελθόντος στο παρόν και θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις να το σκέφτεσαι ξανά. Πάρε αποφάσεις με λογικά επιχειρήματα και όχι με  παρόρμηση προκειμένου να μην κάνεις τα ίδια λάθη δύο φορές.
Μια κουβέντα με τον/τη σύντροφό σου θα σε ταξιδέψει πίσω σε ευχάριστες αναμνήσεις του παρελθόντος και θα γίνει αφορμή για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε μία απόδραση αποκλειστικά για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία του παρελθόντος ή κάποιος που είχες γνωρίσει σε ένα ταξίδι θα κάνει την εμφάνισή του.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε κάνει να αναπολείς περασμένους έρωτες και ανθρώπους με τους οποίους είχες νιώσει έντονα συναισθήματα κατά το παρελθόν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτές τις σκέψεις και δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να επικοινωνήσεις με ένα άτομο που ήταν σημαντικό για εσένα. Πέρα από τα ερωτικά ζητήματα σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να λύσεις και ένα οικονομικό ζήτημα που έχει κάνει την εμφάνισή του κατά το παρελθόν και να μην το αφήσεις να προχωρήσει και στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις μπορεί να υπάρξουν.
Η λίμπιντό σου θα είναι αυξημένη σήμερα και αυτό θα είναι μία καλή ευκαιρία για να υπενθυμίσεις στον/τη σύντροφό σου τις θερμές νύχτες που έχετε περάσει μαζί! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία περιπέτεια του παρελθόντος μπορεί να κάνει ξανά την εμφάνισή της αλλά σκέψου αν βρίσκεσαι στη φάση για  τέτοιου είδους περιπέτειες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ακούσεις και τους άλλους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες σχέσεις ή κάποιες συνεργασίες με τις οποίες είχες ψυχρανθεί το προηγούμενο διάστημα. Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να λύσεις τέτοιου είδους ζητήματα προκειμένου να καταφέρεις να αποκτήσεις ξανά ισορροπία στις σχέσεις σου. Η ημέρα δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, και νέες συνεργασίες παρά μόνο λύσεις και αποφάσεις που σχετίζονται με κάτι παρελθοντικό.
Σήμερα είναι πιθανό να ξαναδείς με τον/τη σύντροφό σου κάποιο θέμα το οποίο είχατε παγώσει το προηγούμενο διάστημα καθώς θα  υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνετε. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάπου έχεις ξανασυναντηθεί με αυτόν/ην που σου αρέσει.
ΙΧΘΥΕΣ
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές σήμερα, όμως τις προηγούμενες μέρες είχες κάνει το διάλειμμα σου οπότε θα έχεις φορτίσει τις μπαταρίες σου και θα έχεις αποθέματα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε κάνει να ασχοληθείς με την -πεζή για εσένα αλλά αναγκαία- καθημερινότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό μπορεί να φέρει πίσω στο πορτοφόλι σου κάποια χρήματα που ήταν να πάρεις και μέχρι τώρα δεν το είχες καταφέρει. Ακόμα μπορεί να σε βοηθήσει να "ξεμπλοκάρεις" μία συμφωνία σχετική με οικονομικά ζητήματα που είχε ξεκινήσει κατά το παρελθόν αλλά για κάποιο λόγο είχε μείνει ημιτελής. Ασχολήσου πέρα από τις δουλειές και με τα οικονομικά σου ζητήματα  ιδιαίτερα αυτά που προϋπάρχουν.
 
Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις καθώς θα βρει τρόπο να σου υπενθυμίσει τους λόγους  που σε κάνουν ξεχωριστό/η στα μάτια του και αυτό θα βοηθήσει πολύ την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να ξεκινήσεις μία νέα σχέση με κάποιον άνθρωπο με τον οποίο είχατε παρελθόν. 

Ζώδια 355783652979793873
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε