Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 13 Μαρτίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ 
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πώς έχεις και άλλες ανάγκες πέρα από τις επαγγελματικές που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον σου τις τελευταίες ημέρες! Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους ξέρεις πως σας ενώνουν κοινά γνωρίσματα θα είναι το κλειδί για να περάσεις μία όμορφη μέρα και να καταφέρεις να χαλαρώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιό σου θα αποτελέσει ευνοϊκή συγκυρία όχι μόνο να χαλαρώσεις αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο!
Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και να λύσεις διαφωνίες που είχαν προκύψει κατά το προηγούμενο διάστημα καθώς οι πιθανότητες να βγεις ευνοημένος/η είναι με το μέρος σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα κερδίσει την προσοχή σου αλλά και εσύ τη δική της.
ΤΑΥΡΟΣ 
Οι  δραστηριότητες που σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο σήμερα καθώς θέλεις να αποδείξεις τις ικανότητές σου στους ανθρώπους που έχουν θέση κλειδί στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και υποδηλώνει πως το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα ασχοληθείς με την αναγνώριση σου σε θέματα καριέρας! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις εντύπωση με τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Κράτησε στην άκρη την παρόρμηση σου και εκμεταλλεύσου το ταλέντο που έχεις και σε κάνει να αναγνωρίζεις πότε πρέπει να μιλήσεις και τι ακριβώς να πεις.
Σήμερα  πιθανόν να έχεις μία έκπληξη από το/η σύντροφό σου και αυτό θα τραβήξει λίγο το ενδιαφέρον σου μακριά από τα επαγγελματικά σου ζητήματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία στη δουλειά θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία των αισθηματικών σου!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου και  σε προτρέπει να βγεις έξω, να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς και να  αναζητήσεις νέες πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή που βρίσκονται στον Κριό θα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/η και αυτό θα φανεί αμέσως στους ανθρώπους του φιλικού και όχι μόνο περιβάλλοντος! Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή συγκυρία για να κερδίσεις τις εντυπώσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να αποκτήσεις συμμάχους στα σχέδιά σου!
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να πάρεις το ταίρι σου και να βρεθείτε με κόσμο καθώς οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο περιβάλλον σου και να εξελιχθεί αν χρησιμοποιήσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις  ιδιαίτερη όρεξη καθώς η σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο φέρνει στο μυαλό σου ανθρώπους και καταστάσεις που σου έχουν δημιουργήσει πικρία. Ευτυχώς το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα στη δουλειά που θα καταφέρει να σου φτιάξει τη διάθεση. Ακόμα είναι πιθανό μία επαγγελματική συμφωνία να βοηθήσει και εκείνη στην τόνωση της ψυχολογίας σου! Προσπάθησε  να μην αφήσεις το μυαλό σου να γυρίζει σε ζητήματα του παρελθόντος τα οποία δεν μπορείς να αλλάξεις και εστίασε αποκλειστικά και μόνο στο παρόν.
Η  λίμπιντο σου θα είναι αυξημένη σήμερα και σε συνδυασμό με τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, το βράδυ με το/η σύντροφό σου προμηνύεται θερμό! Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου τη γοητεία και τον μαγνητισμό σου και πλησίασε αυτόν/ην που θέλεις!
ΛΕΩΝ
Οι άνθρωποι οι οποίοι απολαμβάνουν την εκτίμησή σου θα είναι εκείνοι που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου, στο ζώδιο του Υδροχόου και θα τονίσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό είναι πολύ ευνοϊκό για να έρθεις κοντά με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, να συνάψεις νέες συμφωνίες και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις. Η μέρα είναι ευνοϊκή για εσένα, για τις προσωπικές επιδιώξεις σου αλλά και τις συνεργασίες σου, εκμεταλλεύσου την!
Αφιέρωσε χρόνο στο/η σύντροφό σου και θα διαπιστώσεις πως η ενασχόληση μαζί του θα σου φτιάξει τη διάθεση και κατά συνέπεια θα φτιάξει και το κλίμα μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος/η η εξέλιξη ενός αισθηματικού ζητήματος θα είναι προς όφελός σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα θα είναι απαιτητική όσον αφορά τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα προκειμένου να τελειώσεις κάποιες από αυτές. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα φέρει σε πρώτο πλάνο ζητήματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις ρουτίνας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό είναι ευνοϊκό και σου λέει πως παρά όλες τις δουλειές και την πίεση, θα βρεις τρόπο να κάνεις ένα διάλειμμα και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου ή όπου αλλού θέλεις. Ένα εργασιακό ζήτημα έχει τον τρόπο να πάει καλά σήμερα και να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση!
Ακόμα και αν έχεις αρκετές δουλειές σήμερα προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο/η σύντροφό σου καθώς η ενασχόληση μαζί του/ης θα λειτουργήσει αγχολυτικά για εσένα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον.
ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό και αέρινο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργώντας σου συναισθήματα ευφορίας καθώς είναι  γεγονός πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί! Σήμερα ακόμα και αν έχεις δουλειές θα βρεις τρόπο και χρόνο για να ασχοληθείς με κάτι που σε γεμίζει, όπως είναι μία αγαπημένη σου δραστηριότητα και ο/η σύντροφός σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα δημιουργήσει κινητικότητα στην ημέρα σου καθώς πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις πως θα είσαι περιζήτητος στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου! Η ημέρα είναι ιδανική για κοινωνικές επαφές καθώς μέσα από αυτές μπορεί να έχεις και όφελος για κάποιο αισθηματικό σου ζήτημα.
Δείξε προσοχή στο ταίρι σου σήμερα κ αν δεν το έχεις παραμελήσει κατά τις προηγούμενες ημέρες είναι σίγουρο πώς θα ανταμειφθείς για αυτό! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ και η διεκδίκηση του αντικειμένου του πόθου σου μπορεί να αποδώσει καρπούς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα προτιμήσεις να αφήσεις τις εξωτερικές εργασίες για μία άλλη μέρα και να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν δουλειές του σπιτιού αλλά και υποχρεώσεις των δικών σου ανθρώπων.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και είναι πιθανό να σου δημιουργήσει μία τάση για παράπονα σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν έχεις την προσοχή των άλλων ή πως οι δικοί σου δεν αναγνωρίζουν την προσφορά σου σε κάποια ζητήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό είναι ευνοϊκό για να μπορέσεις να ξεμπερδέψεις με οτιδήποτε ασχοληθείς σήμερα αλλά και για να βρεις το δίκιο σου. Εστίασε σε οτιδήποτε σου προκαλεί  θετικά συναισθήματα και μην διυλίζεις τον κώνωπα σε ανούσια ζητήματα.
Ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και το/η σύντροφό σου και είναι σίγουρο πως η παρέα του/ης θα σε γεμίσει θαλπωρή! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να δίνεις προσοχή σε μικρά πράγματα τα οποία σε "χαλάνε". 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει νέα  από το περιβάλλον σου και ζητήματα που αφορούν πρόσωπα που ανήκουν σε αυτό, όπως είναι συγγενείς γνωστοί ακόμα και γείτονες! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις θετική εντύπωση και να κερδίσεις το θαυμασμό των ανθρώπων που θα συναναστραφείς και θα συζητήσεις! Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να βγεις μία βόλτα στα μαγαζιά και να ψωνίσεις κάτι που θα σε ομορφύνει και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Κάνε το αλλά πρόσεξε μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από αυτά που υπολογίζεις!
Μία βόλτα με το ταίρι σου σε αγαπημένους σας ανθρώπους θα σας  κοινωνικοποιήσει ακόμα περισσότερο και θα σας φτιάξει τη διάθεση! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με τη συνδρομή ενός ανθρώπου  πού βρίσκεται στο περιβάλλον σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Σήμερα καλό είναι να ξεκινήσεις τη μέρα σου τακτοποιώντας κάποιες  υποχρεώσεις που έχεις και σχετίζονται με λογαριασμούς προκειμένου να μπορέσεις να δεις τι σου μένει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα και να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτό θα βοηθήσει και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό καθώς θα κάνει ξεκάθαρες τις ανάγκες σου και τον τρόπο που μπορείς να τις διευθετήσεις. Είναι πολύ πιθανό να βγεις κερδισμένος/η σε κάποιο ζήτημα που αφορά τα οικονομικά σου ή να κάνεις μία νέα συμφωνία με θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου.
Τα οικονομικά ζητήματα θα μονοπωλήσουν τη συζήτηση με το/η σύντροφό σου αλλά καλό θα είναι να βρεις και χρόνο για να συζητήσετε και δικά σας  θέματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και μέσα σε μία τράπεζα ή κάποιο άλλο χρηματοοικονομικό ίδρυμα!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και είναι μία καλή ευκαιρία για να δείξεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους τι είναι αυτό που θέλεις από εκείνους αλλά και για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στα πρόσωπα-κλειδιά για δικά σου ζητήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να μην αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση να επικρατήσει αλλά τη λογική. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα βοηθήσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες που αν εκμεταλλευτείς θα κάνεις νέες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Σήμερα μπορείς να καταφέρεις να έχεις την απόλυτη προσοχή του/ης συντρόφου σου αλλά είναι στο χέρι σου αν θα είναι για τους σωστούς ή για τους λάθος λόγους. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α που σχετίζεται με το περιβάλλον σου θα μπει δυναμικά στη ζωή σου και θα διεκδικήσει την προσοχή σου!
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα δυσκολευτείς αρκετά ακόμα και να εκφράσεις τη γνώμη σου καθώς η σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο  θα σε κάνει να βλέπεις με καχυποψία ακόμα και αγαπημένους σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις  τις παρεξηγήσεις με τους άλλους παρά το γεγονός πως η συμπεριφορά σου θα τις εγείρει. Κράτησε μυστική μία συζήτηση/συμφωνία σχετική με οικονομικά ζητήματα μέχρι να "κλείσει" και επίσημα και προσπάθησε να  διαχωρίσεις  σε ποιους ανθρώπους χρειάζεται να δείξεις εμπιστοσύνη και σε ποιους όχι.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αν δεν είσαι φρόνιμος/η είναι πολύ πιθανό να δώσεις αφορμές στο σύντροφό σου για να το καταλάβει! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να τα διαχειριστείς όπως πρέπει.

Ζώδια 2695187955462992246
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε