Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 12 Μαρτίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου προς τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Σήμερα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει να χάσεις την υπομονή σου και τη διπλωματία σου. Καλό θα ήταν να  κρατήσεις τα προσχήματα με τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος καθώς η παρόρμηση σου σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό σου θα χαλάσει το καλό κλίμα που επικρατεί.
Η κούραση που θα έχεις από τη δουλειά θα είναι υπεύθυνη για τον εκνευρισμό σου και για το γεγονός πως δεν θα έχεις καθόλου υπομονή όσον αφορά τα ζητήματα της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  ο εκνευρισμός σου  δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη μιας νέας ή πρόσφατης γνωριμίας.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερου και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες που θα κάνουν το μυαλό σου να ταξιδεύει σε μέρη που εκείνο επιθυμεί. Για αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανό να είσαι αφηρημένος/η σήμερα και η επικοινωνία με τους άλλους να γίνεται  μετά εμπόδιων. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στον Κριό θα σε επαναφέρει  λίγο "άτσαλα" στην πραγματικότητα καθώς θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου θα ξεκινήσουν να σε εκνευρίζουν. Αν δεν θέλεις να χάσεις τη ψυχραιμία σου κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που ξέρεις εκ των προτέρων πως είναι πειραχτήρια!
Ο/η σύντροφός σου μπορεί να έχει μία ιδέα που να μην σου αρέσει όμως προσπάθησε να το πεις με ωραίο τρόπο και όχι να τον/ην θίξεις κατά πρόσωπο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα η πολύ πρόσφατη γνωριμία θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη δική σου διάθεση και η αλήθεια είναι ότι σήμερα θα φανείς λίγο νευρικός/η.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να εκνευριστείς και να τα βάλεις με όλους για αυτό καλό θα ήταν να σταματήσεις να αναμοχλεύεις γεγονότα και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε ξέρεις πως μπορεί να την εντείνει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει να αντιδράσεις υπερβολικά  σε οτιδήποτε ακούσεις σε περίπτωση που δεν σου αρέσει. Προσοχή γιατί οι αντιδράσεις σου μπορούν να δημιουργήσουν θέματα σε αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα.
Η συναισθηματική σου αναστάτωση θα σε κάνει να ψάχνεις να βρεις εξιλαστήριο θύμα και ο σύντροφός σου είναι ένα από τα πιο πιθανά, να θυμάσαι όμως πως η κάθε δράση έχει και αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει ανατροπές σε αισθηματικά ζητήματα για αυτό μην σχεδιάζεις τίποτα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι στενές επαφές που έχεις επιδιώξει να έχεις με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφό σου τις τελευταίες ημέρες μπορεί να δημιουργήσουν προστριβές που θα εξαρτηθούν ιδιαίτερα από τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές του σχέσεις καθώς αν θέλεις εντάσεις σήμερα σίγουρα θα τις έχεις. Αν νιώσεις πως ζορίζεσαι μέτρησε μέχρι το δέκα προκειμένου να ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο να πεις κάτι που δεν πρέπει!
 Ένα μικρό και καθημερινό καβγαδάκι με το/η σύντροφο σου μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις σήμερα και όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα το διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η η μέρα θα έχει εκπλήξεις όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα.
ΛΕΩΝ
Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες έχεις κουραστεί από τις υποχρεώσεις και από το τρέξιμο για καθημερινές δουλειές και ψάχνεις ευκαιρία για να χαλαρώσεις. Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και υποδηλώνει πώς υπάρχουν ακόμα κάποιες διευθετήσεις σχετικά με ζητήματα της καθημερινότητας. Οτιδήποτε και να κάνεις καλό θα ήταν να μη βιάζεσαι καθώς η βιασύνη θα δημιουργήσει λάθη και αυτά με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν εκνευρισμό. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς μπορεί να γίνουν τεταμένες σήμερα.
Αν έχεις κάποια δουλειά που πρέπει να κάνεις από κοινού με το/η σύντροφό σου πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς με αφορμή αυτή μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η μέρα ενδείκνυται για ξεκούραση προκειμένου να χαλαρώσεις και να μπορέσεις να επανέλθεις στην ενεργό δράση δριμύτερος/η!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Αιγόκερω καθώς είναι γεγονός πως από αυτή τη θέση σε ευνοεί ιδιαίτερα. Όσες υποχρεώσεις και να έχει σήμερα βρες χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με μία δραστηριότητα που σε ευχαριστεί ή για να δεις τους αγαπημένους σου φίλους! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να χαλάσει για λίγο το ήρεμο κλίμα που επικρατεί ιδιαίτερα αν ξεκινήσεις να παλιμπαιδίζεις! Προσπάθησε να κρατήσεις μία σωστή στάση απέναντι στους φίλους και το σύντροφό σου ώστε  να περάσεις μία όμορφη και πάνω από όλα ήρεμη ημέρα!
Σήμερα το ταίρι σου θα είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει τι είναι αυτό που σε ενοχλεί για αυτό αν πραγματικά σε ενοχλεί κάτι καλό θα ήταν να του το πεις και να μην το αφήνεις να μαντέψει. Αν είσαι ελεύθερος/η τη μια στιγμή θα πεις πολλά σε αυτόν/ην που θέλεις και την επόμενη θα τα αναιρέσεις όλα!
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις παράπονα και αν δεν έχεις κάποιο λόγο για αυτό τότε θα αρχίσεις να σκέφτεσαι λόγους και ζητήματα του παρελθόντος! Οι πρώτοι που θα καταλάβουν πως κάτι σου φταίει είναι οι δικοί σου άνθρωποι καθώς ούτε εκείνοι δεν πρόκειται να γλιτώσουν από τις βολές σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει τον εκνευρισμό σου και θα σε κάνει να χάσεις προσωρινά τις διπλωματικές και διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Αν δεν θέλεις να υπάρξει ένταση στις σχέσεις σου προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά με τη συμπεριφορά σου.
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να θυμάσαι θέματα του παρελθόντος προκειμένου να έχεις λόγο να θυμώσεις με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί μόνο αν χαλαρώσεις και την αφήσεις!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα συναναστραφείς με αρκετό κόσμο αλλά θα διαπιστώσεις πως ενώ τις προηγούμενες ημέρες αυτό σε γέμιζε τώρα θα ξεκινήσει να σε εκνευρίζει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε φέρνει σε επαφή με τους άλλους αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό "πνίγεται" από τις επαφές με πολύ κόσμο. Είναι πιθανό να έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και αυτό μπορεί να φέρει ρήξη στις σχέσεις με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις προκειμένου να καταφέρεις να μην εκνευριστείς και να μην χαλάσεις τις σχέσεις σου και τη διάθεσή σου.
 Ένα θέμα που αφορά τρίτους μπορεί να γίνει το μήλον της Έριδος ανάμεσα σε σένα και στο/η σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να  το κρατήσεις εκτός της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει και μία άλλη να τελειώσει άδοξα καθώς σήμερα όλα είναι πιθανά!
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Σήμερα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους έκτακτες υποχρεώσεις και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να αγχώνεσαι ιδιαίτερα στην περίπτωση που συνειδητοποιήσεις πώς αυτές οι υποχρεώσεις χρειάζονται και έξτρα χρήματα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε προτρέπει να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με το "ταμείο" σου προκειμένου να μη νιώθεις ανασφάλεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει ανατροπές σε κάποια ζητήματα που είχες υπολογίσει αλλιώς με αποτέλεσμα να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου. Αν δεν σε πιάσει πανικός θα συνειδητοποιήσεις πώς  το να βρεις μία λύση είναι κάτι εφικτό!
Η ανασφάλεια που νιώθεις σήμερα θα αντικατοπτριστεί και στη συμπεριφορά σου απέναντι στο/η σύντροφό σου και αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς αν είσαι απότομος/η σίγουρα θα δημιουργήσεις θέματα σε ένα αισθηματικό ζήτημα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα η μέρα θα έχει αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων που πολλές φορές θα φτάνουν από το ένα άκρο στο άλλο δημιουργώντας μία περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στους άλλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να εντείνει τη δυσθυμία σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η συνύπαρξη ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει στο προσκήνιο και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους που θα  σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η παρόρμηση σου θα σε κάνει να πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις όμως θα είναι ικανά να πλήξουν σχέσεις και συνεργασίες.
Αν σήμερα προκύψει κάποιο θέμα με το/η σύντροφό σου προτίμησε να το συζητήσεις μαζί του/ης αντί να εκνευριστείς καθώς κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν θα λύσει το πρόβλημα αλλά θα το εντείνει. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι αισθηματικές εξελίξεις θα εγείρουν το ενδιαφέρον σου και μπορεί να κάνουν την έκπληξη!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σου δεν θα είναι τόσο εξωστρεφής σήμερα καθώς  θα έχεις την τάση να σκεφτείς το χειρότερο δυνατό σενάριο για κάθε τι που σε απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο/η με τους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από το Κριό θα σε κάνει να εξωτερικεύσεις την καχυποψία σου και αυτό θα δημιουργήσει αντιδράσεις και εκνευρισμό. Προσπάθησε να θυμηθείς τις διπλωματικές σου ικανότητες διαφορετικά η συμπεριφορά σου μπορεί να σε απομακρύνει από αγαπημένους σου ανθρώπους.
Σήμερα ούτε ο/η σύντροφός σου θα γλιτώσει από την καχυποψία σου όμως τα νεύρα που θα έχεις θα είναι αποτέλεσμα δικών σου σκέψεων για αυτό δεν χρειάζεται να την πληρώσει εκείνος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες αλλά για διατήρηση αυτών που υπάρχουν ήδη και μη νομίζεις πως αυτό θα είναι εύκολη υπόθεση!
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να δημιουργεί την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο όπως είναι οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει διαφωνίες οι οποίες δύναται να εξελιχθούν σε μεγάλες εντάσεις αν δεν τις διαχειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο και χάσεις τη ψυχραιμία σου. Προσπάθησε να φερθείς με σύνεση και να μην είσαι νευρικός/η  ώστε να καταφέρεις να  συνυπάρξεις αρμονικά με τους ανθρώπους που ανήκουν στο φιλικό σου περίγυρο!
 Ένα θέμα που σχετίζεται με κάποιο φίλο σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και στη σχέση με το ταίρι σου και θα πρέπει να βρεις την ισορροπία και τη λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα τους. Αν είσαι ελεύθερος/η  μη μεταφέρεις τον εκνευρισμό σου και τους λόγους που σου τον δημιούργησαν σε κάποιον που βλέπεις ερωτικά!
Ζώδια 9116499655642098140
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε