Loading...

Μητσοτάκης: Δύσκολη η συναίνεση όταν η πολιτική ζωή βουλιάζει στη σκανδαλολογία και τη λάσπη


Για τοξικότητα στην πολιτική ζωή της χώρας τις τελευταίες ημέρες έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συμμετοχή του σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης του 2ου διαγωνισμού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως είναι πολιτικός που πιστεύει στη συναίνεση αλλά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν δείχνει τέτοια διάθεση.

«Όταν η πολιτική ζωή του τόπου βουλιάζει στη σκανδαλολογία και στη λάσπη είναι δύσκολο να υπάρξει συναίνεση», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την οικονομία επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για μείωση των φόρων και τόνισε πως «η επόμενη κυβέρνηση θα είναι αδιαπραγμάτευτα μεταρρυθμιστική».

«Δεν θα ανεχτώ προσωπικές ατζέντες και εσωκομματικές ισορροπίες», ξεκαθάρισε υπογραμμίζοντας με έμφαση πως το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται να συνεχίσει ένα μεταρρυθμιστικό σοκ που θα συμπυκνώνεται σε μεταρρυθμίσεις ελληνικής ιδιοκτησίας.

«Καθώς το τρίτο πρόγραμμα πλησιάζει στο τέλος του και η ελληνική οικονομία μετά θα είναι εκτεθειμένη στις αγορές, πρέπει να γίνουν αλλαγές που θα τις αγκαλιάζει το πολιτικό σύστημα και η ελληνική κοινωνία», συνέχισε και επισήμανε την ανάγκη δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας μέσα από μία έκρηξη επενδύσεων.

πηγή:
Πολιτική 8434271285529868824
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε