Loading...

Οι λόγοι που η Ελλάδα χρειάζεται έναν πατριώτη και μεταρρυθμιστή Πρωθυπουργό




Δεν αναγνωρίζουν τη γενοκτονία των Ποντίων, κάνουν τα χατίρια και δείχνουν φοβισμένοι απέναντι στον Ερντογάν, "παράτησαν" τους πολίτες του ανατολικού Αιγαίου στη μοίρα τους και μάχονται υπέρ της κράτησης των παράνομων μεταναστών στη χώρα μας, βγαίνουν στους δρόμους κάθε τόσο με πανό και ντουντούκες για συμπαράσταση στους Βενεζουελάνους, αποφυλακίζουν με νόμους αλλοδαπούς εγκληματίες που με τη σειρά τους σκορπούν το θάνατο, δεν είπαν ούτε μια φορά ένα 'ΟΧΙ' απέναντι στους δανειστές μας και ψηφίζουν ότι τους δίνουν ναρκοθετώντας το μέλλον της Ελλάδας μας, λένε φασίστες, Χιτλερικούς και ακροδεξιούς όσους πήγαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας ακολουθώντας την πατριωτική τους ευαισθησία, έχουν τη σημαία της Κούβας πάνω από τα γραφεία τους και αρκετοί από αυτούς ειρωνεύονται όσους φυλάνε την Ελληνική σημαία που πάνω της έχει τον Σταυρό της Ορθοδοξίας.

Και πείτε μου, νιώθετε ότι αυτούς θέλουμε να μας κυβερνούν; Αλήθεια, αυτούς θέλουμε εμείς οι Έλληνες για να καθορίσουν τις τύχες μας; Και μη μου πείτε ότι το μήνυμα μου έχει πολιτική χροιά και χρώματα, σαν Έλληνας πατριώτης μιλάω.

Τα Ίμια μοιάζουν πλέον "μόνα" τους και "απροστάτευτα". Η Τουρκική ακτοφυλακή τα έχει περικυκλώσει τις τελευταίες ώρες και δεν αφήνει κανένα Ελληνικό πλοίο να τα προσεγγίσει ούτε από απόσταση 3 μιλίων.

Ως Έλληνας ντρέπομαι και θυμώνω απερίγραπτα και είμαι σίγουρος και όλοι εσείς που θα διαβάσετε αυτό το μήνυμα. Ο Ερντογάν μεγαλώνει κάθε μέρα με το «έτσι θέλω» τη "γκρίζα ζώνη" προς τη μεριά μας.

Έχουμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε :

1. Μέρος των Αλβανών ονειρεύεται ότι η χώρα τους σε λίγα χρόνια θα βρέχεται από τον κόλπο της Πρέβεζας.

2. Οι Σκοπιανοί ονειρεύονται ότι σε λίγα χρόνια η χώρα τους θα βρέχεται από τον Θερμαϊκό.

3. Οι Τούρκοι ονειρεύονται ότι σε λίγο καιρό θα είναι δικά τους τα μισά νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

4. Οι Τούρκοι δεν λένε να κατανοήσουν ότι παράνομα κατέχουν το βόρειο τμήμα της Κύπρου και ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν τα στρατεύματα τους από εκεί ώστε να δοθεί μια λογική λύση για το Κυπριακό. Η Κύπρος είναι Ελληνική.

Θεωρώ αδιανόητο, την ίδια ώρα, να μην χρησιμοποιούνται ως ισχυρότατα διαπραγματευτικά «όπλα» τα δύο συλλαλητήρια που έβγαλαν τους μισούς Έλληνες στους δρόμους και να σπεύδουν κάποιοι να παραποιήσουν βίντεο, να παραπλανήσουν τους Έλληνες και να ειρωνευτούν εκατομμύρια πατριώτες που αισθάνονται ότι προδόθηκαν.

Θεωρώ επίσης αδιανόητο να παραβλέπουμε μείζονα ζητήματα που προσβάλλουν την Εθνική μας κυριαρχία και να ασχολούμαστε όλη μέρα με τη «Novartis», που έτσι και αλλιώς το θέμα έχει πάει στη Δικαιοσύνη η οποία θα αποφανθεί σε λίγο καιρό.

Ντρέπομαι...

* Ο Γιάννης Καλλιάνος είναι Μαθηματικός - Μετεωρολόγος στο EPSILOΝ TV και Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ

Πολιτική 2045498750869810453
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε