Loading...

Έκοψε πίτα η ΔΗΜ.Τ.Ο Σαρωνικού της Νέας Δημοκρατίας




Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Σαρωνικού της Νέας Δημοκρατίας. Η εκδήλωση της γαλάζιας τοπικής θύμισε κυριολεκτικά προεκλογική συγκέντρωση καθώς πολλά μέλη και φίλοι του κόμματος έδωσαν το παρών. Ο πάντοτε δραστήριος πρόεδρος της τοπικής, Αποστολής Αποστόλου, απέσπασε τα εύσημα από όλους τους παρευρισκόμενους για την άρτια διοργάνωση της βραδιάς. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δουλεύει μεθοδικά και στοχευμένα ενώ πλαισιώνεται από άξιους συνεργατές στην τοπική οργάνωση. Κάτι που αποτυπώνεται φυσικά και στις δράσεις της συγκεκριμένης τοπικής. 

Καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκ των αντιπροέδρων της ΝΔ και βουλευτής Β’ Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης. Από πλευράς περιφέρειας Αττικής και οι τέσσερις γαλάζιοι βουλευτές (Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Θανάσης Μπούρας και Γιώργος Βλάχος) ήταν παρόντες. Ακόμα, την εκδήλωση παρακολούθησε ο βουλευτής επικράτειας Βασίλης Οικονόμου.

Επιπλέον, το παρών έδωσε ο Κωνσταντίνος Δέδες, δικηγόρος και συντονιστής της ομάδας ιδιωτικών επενδύσεων, επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας του τομέα ανάπτυξης της ΝΔ, ο Νίκος Καντερές, ο Νίκος Αντώνιου, ο Ανδρέας Τσώκος, ο Γιώργος Κώτσηρας, ο Νίκος Αντωνίου και η Κατερίνα Καβέτσου. 

Πέραν των προαναφερθέντων, δια ζώσης παρακολούθησε την εκδήλωση και η συνεργάτις του προέδρου της ΝΔ, Κατερίνα Ονουφριάδου. Ακόμα, παρών ήταν ο δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης. Ο δήμαρχος, όπως πάντα, δε μάσησε τα λόγια του. Εξαιρετικός αυτοδιοικητικός και γνήσιος πατριώτης, λιτός και συνάμα περιεκτικός, είπε ότι «είμαστε Έλληνες και θα παλέψουμε για την πατρίδα μας». Άξια αναφοράς η πρωτοβουλία του Δημάρχου να οργανώσει και την μαζική μεταφορά δημοτών του στο συλλαλητήριο της Κυριακής! Φυσικά παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού, Βασίλης Κεσίδης με μέλη της οργάνωσης.

Όλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εκδήλωση και συνομολόγησαν ότι η επόμενη πρέπει να διεξαχθεί πολύ σύντομα. Στα πηγαδάκια που στήθηκαν μετά την κοπή της πίτας, πρώτο θέμα ήταν το «Μακεδονικό» αλλά και το συλλαλητήριο της Κυριακής, στο οποίοι οι κάτοικοι αλλά και τα στελέχη από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής αναμένεται να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. 

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν ότι το συλλαλητήριο αναμένεται να δώσει νέα ώθηση και κοινωνική δυναμική στη Νέα Δημοκρατία, μια και τα περισσότερα στελέχη και βουλευτές της θα συμμετάσχουν σε αυτό. Ακόμα, τονίστηκε, πως ο κόσμος πέραν της ανάγκης του να εκφραστεί για ένα ευαίσθητο εθνικό ζήτημα, θα εκφράσει και τη δυσαρέσκεια του προς τις κυβερνητικές πολιτικές, οι οποίες τον έχουν εξασθενίσει.
Πολιτική 706322370051365426
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε