Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι πιθανό να μην έχεις ξυπνήσει με τις καλύτερες διαθέσεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, αλλά από το μεσημέρι τα πράγματα θα αλλάξουν! Η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και όχι μόνο θα σου φτιάξει το κέφι αλλά πιθανό να περάσεις και στο άλλο άκρο και να γίνεις απόλυτα εξωστρεφής! Επεδίωξε να ασχοληθείς αποκλειστικά με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να περάσεις καλά και έχετε ένα κοινό πεδίο απόψεων. Είναι πιθανό να έχεις και κάποιο νέο από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό και αυτό να σε χαροποιήσει! 
Επίλεξε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις τον αγαπημένο σου σύντροφο καθώς θα είσαι περισσότερο ευδιάθετος/η και με όρεξη για συναντήσεις και βόλτες! Αν είσαι ελεύθερος/η η εξέλιξη μιας γνωριμίας μέσα από το ευρύτερο σου περιβάλλον θα σου φτιάξει το κέφι.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα είναι πιθανό κάποιος συνεργάτης σου ή ο/η σύντροφός σου να χρειαστεί τη συνδρομή σου σε κάτι, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού θα τονίσει τις διαπροσωπικές σχέσεις και την αλληλοϋποστήριξη. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μόνος/η παρέα με τις σκέψεις σου. Παρόλα αυτά είναι πιθανό να σου δοθούν ευκαιρίες ώστε να τακτοποιήσεις και ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές εκκρεμότητες αλλά πολύ πιθανό και με αισθηματικές!
Σήμερα μπορεί να γίνεις λίγο εσωστρεφής λόγω της καχυποψίας που θα σε πιάσει με το ταίρι σου αλλά προσπάθησε τα σενάρια να στηρίζονται μόνο σε πραγματικά γεγονότα. Αν είσαι ελεύθερος/η στηρίξου σε πραγματικά γεγονότα και μην κάνεις ιστορίες με το μυαλό σου!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα μπορεί να έχεις λίγες ακόμα υποχρεώσεις που μπορεί να μην έχεις καταφέρει να τελειώσεις όμως η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό σου δημιουργεί άγχος προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον  Τοξότη και οι αγαπημένοι σου "Άλλοι" θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου! Είναι πιθανό να προκύψουν δουλειές που θα χρειαστούν τη συνδρομή των συνεργατών και του/ης συντρόφου σου και μέσα από αυτές να βρείτε την ευκαιρία να συζητήσετε και να αναθερμάνετε το κλίμα μεταξύ σας!
Το ταίρι σου θα είναι εκείνο το οποίο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς θα νιώσεις την ανάγκη της συντροφικότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να θελήσεις να δοκιμάσεις τη δέσμευση μαζί της!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκμεταλλεύσου το πρωινό της ημέρας που θα ξυπνήσεις κεφάτος/η για να ασχοληθείς με δραστηριότητες και ανθρώπους που σε ευχαριστούν ώστε να πάρεις ενέργεια και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα συνειδητοποιήσεις πως έχουν προκύψει μερικές δουλειές -ή ακόμα και αγγαρείες- που θα πρέπει να τις φέρεις εις πέρας! Αν δεν αφήσεις το χρόνο να κυλήσει χωρίς να τον χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου τότε σίγουρα θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και να σου μείνει και χρόνος!
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα χρειαστεί να συνδράμει στις δουλειές σου διαφορετικά θα είναι δύσκολο να βρεις χρόνο και για εκείνον/η μετά το μεσημέρι. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο φούρνο, στο σούπερ μάρκετ ή σε κάποιο χώρο που βρίσκεσαι σχεδόν καθημερινά.
ΛΕΩΝ
Σήμερα όσο η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό θα έχεις την ανάγκη να μείνεις με την οικογένεια σου και να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις και τους φίλους σου αλλά και το/η σύντροφο σου! Το ιδανικό βράδυ περιλαμβάνει μια μεγάλη παρέα και διασκέδαση και αυτό είναι κάτι που θα επιδιώξεις. Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις καθώς σήμερα θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από τσιγάρα, ποτά και ξενύχτια!
Αφιέρωσε χρόνο στο/στη σύντροφό σου καθώς είναι ένας από τους ανθρώπους που μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε ένα μπαρ που θα βρίσκεσαι με τους φίλους σου!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού φέρνοντας στο μυαλό σου κοινωνικές υποχρεώσεις, συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου που πρέπει να κάνεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και μαζί της θα φέρει και κάποια δουλειά που σχετίζεται με το σπίτι ή μια αγγαρεία που θα χρειαστεί να κάνεις για ένα μέλος της οικογένειας σου. Αυτό μπορεί να σε βγάλει λίγο από το πρόγραμμα σου καθώς θα χρειαστεί να το τροποποιήσεις, όμως σκέψου πως θα δώσεις τη βοήθεια σου και θα έχεις κάνει μια πράξη που θα αυξήσει και την αυτοπεποίθηση σου!
Ο/η σύντροφός σου θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος σήμερα καθώς θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις- κυρίως που αφορούν το σπίτι σου- και δεν θα είναι εύκολο να του αφιερώσεις το χρόνο που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα σου αφήσει χρόνο για αισθηματικά ζητήματα.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα είναι πιθανό να περάσεις όλο σου το πρωινό σε μια τράπεζα, την εφορία ή στο λογιστή σου καθώς η  Σελήνη που παραμένει στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις αν δεν τακτοποιήσεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Το μεσημέρι που θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι πιο εύκολο για εσένα να τις αφήσεις για λίγο πίσω χωρίς να τις σκέφτεσαι και να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου, συγγενείς και φίλους! Είναι πιθανό να μάθεις και νέα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο που θα τα διαχειριστείς αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η.
Μια βόλτα με το ταίρι σου σε συγγενείς και φίλους είναι μια καλή ιδέα για να περάσετε ένα χαλαρό απόγευμα πρέπει όμως να θυμάσαι πως χρειάζεται να κρατήσεις τα προσωπικά σας ζητήματα ιδιωτικά. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε τις επαφές με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει και μην τον/την αγνοείς!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί τις κατάλληλες δονήσεις για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα βρεθεί άλλο θέμα που θα σου τραβήξει περισσότερο την προσοχή και αυτό θα είναι τα οικονομικά σου ζητήματα. Πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένας λογαριασμός ή μια οικονομική υποχρέωση που είχες ξεχάσει και αυτό δεν θα σου αρέσει! Προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την διάθεση σου.
Το ταίρι σου θα τονώσει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σου για αυτό επίλεξε να επενδύσεις χρόνο σε εκείνο! Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου και στον εαυτό σου για να μπορέσεις να πλησιάσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μην έχεις ξυπνήσει με κέφι καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό φροντίζει να αναμοχλεύει ανησυχίες, φόβους και ανασφάλειες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει την αισιόδοξη σκέψη και τη θετική ενέργεια που είναι τα δύο όπλα σου! Αν επιλέξεις να διαθέσεις το χρόνο σου σε ανθρώπους που αγαπάς τότε θα δεις πως η διάθεση σου θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Ενδέχεται να σε πιάσει μια τάση να φερθείς εγωκεντρικά σε κάποιο ζήτημα που δεν χρειάζεται αλλά σίγουρα θα μπορέσεις να την καταπολεμήσεις.
Αφιέρωσε χρόνο στο/στη σύντροφό σου και θα διαπιστώσεις πως έχει ευεργετικές επιδράσεις στη ψυχολογία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να δώσεις το πράσινο φως σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει και μην περιμένεις να ανάψει από μόνο του!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα θα έχει κόσμο, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και συζητήσεις τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη από το Σκορπιό θα φροντίσει να κρατήσει την εξωστρέφεια σου σε καλά επίπεδα! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον  Τοξότη και θα παρατηρήσεις πως σιγά-σιγά θα ξεκινήσεις να γίνεσαι πιο καχύποπτος/η με όλα και με όλους με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς. Είναι πιθανό να μην έχεις διάθεση για τις συνηθισμένες σου δραστηριότητες καθώς οι σκέψεις θα κατακλύσουν το μυαλό σου! Προσπάθησε να απασχοληθείς με κάποια δουλειά η εκκρεμότητα προκειμένου να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο ανησυχιών.
Σήμερα το ταίρι σου δεν θα είναι εύκολο να σε πλησιάσει καθώς ακόμα και άθελα σου θα υψώσεις τείχη ανάμεσα σας λόγω της καχυποψίας σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μη κάνεις σενάρια με το μυαλό σου καθώς δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού κάνει την επαγγελματική σου καταξίωση ύψιστη ανάγκη. Το μεσημέρι θα περάσει στον Τοξότη και πιθανό να σου έρθει η ιδέα να συνδυάσεις τις επαγγελματικές με τις κοινωνικές υποχρεώσεις! Δεν αποκλείεται να προκύψει μια πρόταση για δείπνο με τους συναδέλφους σου ή μια συγκέντρωση μετά τη δουλειά! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία καθώς είναι πιθανό να αποκτήσεις νέους συμμάχους στα σχέδια σου!
Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να κερδίσει μερίδιο από το χρόνο σου και δεν θα πρέπει να το αγνοήσεις καθώς θα σου θυμώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει στη δουλειά ή μπορεί να έρθεις κοντά με κάποιο συνάδελφο μετά τη δουλειά!
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό υπενθυμίζοντας σου δραστηριότητες με τις οποίες περνάς καλά μαζί με αγαπημένους σου ανθρώπους! Βόλτες, συναντήσεις και συζητήσεις για ταξίδια και εκδρομές θα είναι εξαιρετικά τονωτικές για τη ψυχολογία σου! Το μεσημέρι θα περάσει στον Τοξότη και θα κάνουν την εμφάνιση τους ανησυχίες σχετικές με επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πιθανό να προκύψει και μια έκτακτη επαγγελματική υποχρέωση που θα σε αναγκάσει να τροποποιήσεις το πρόγραμμα σου όμως μπορεί να είναι και μια καλή ευκαιρία να δείξεις τι αξίζεις.
Προτίμησε να ξεκινήσεις την ημέρα σου μαζί με το ταίρι σου καθώς η ημέρα μετά μπορεί να έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και να χρειαστεί να το αποχωριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έχει κύρος και αυτό είναι που θα σε μαγέψει!
Ζώδια 7376999053261551183
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε