Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο
ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Το κύριο μέλημα σου για σήμερα θα είναι να διευθετήσεις τα οικονομικά σου θέματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα σου φέρει μια μανία να αποκτήσεις περισσότερα αγαθά από αυτά που έχεις! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα,  υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να βελτιώσεις την κατάσταση στα οικονομικά σου- είτε με έμμεσο τρόπο (μειώνοντας τα έξοδα) είτε με άμεσο- αρκεί να μην υποκύψεις σε ουτοπικά σενάρια! Είναι πιθανό να σου γίνει και μια πρόταση η οποία θα είναι ευνοϊκή για αυτό εξέτασε τη και σκέψου τι έχει να σου προσφέρει! 
Σήμερα θα δεις τον/τη σύντροφό σου σαν μέσο επιβεβαίωσης προκειμένου αν ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια εξέλιξη σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου!
ΤΑΥΡΟΣ
Μετά από κάποιες μέρες που είχες νιώσει την ανάγκη να απομονωθείς σήμερα ήρθε η ημέρα για να ξαναβγείς στο προσκήνιο. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα φροντίσει να σου δώσει καλές αφορμές για να νιώσεις γεμάτος/η ενέργεια και να ασχοληθείς με τα θέματα που σε απασχολούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα δώσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς από εκεί θα αντλήσεις την ενέργεια να κάνεις οτιδήποτε! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα ενισχύσει τη γοητεία σου αλλά και τις ψευδαισθήσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και με τα δύο! 
Σήμερα θα ασκείς μεγάλη επιρροή στον/τη σύντροφό σου και μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να λύσετε ζητήματα που σας απασχολούν αρκεί να μην το κάνεις με πλάγιες μεθόδους. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αγωνίες σου, οι ανασφάλειες σου  και οι φόβοι σου θα δώσουν το παρών σήμερα και θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας και σε υποχρεώσεις που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει μια τάση απομόνωσης καθώς θα ρίξει προσωρινά την όρεξη σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα σου φτιάξει το κέφι καθώς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα κρυφό θαυμαστή σου! Αν έχεις και κάποιο ανοικτό επαγγελματικό ζήτημα άφησε το για άλλη ημέρα καθώς σήμερα σε δυσκολεύουν πρακτικά ζητήματα. 
Σήμερα μπορείς να βρεις στη σχέση με το ταίρι σου το αισθηματικό καταφύγιο που έχεις ανάγκη για αυτό αφιέρωσε της χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η θα ανακαλύψεις πως κάποιος/α από τη δουλειά δεν σε βλέπει και τόσο επαγγελματικά όσο νομίζεις αλλά μην βιαστείς να προχωρήσεις!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα οι συλλογικές εργασίες με τους φίλους ή μια συνάθροιση με τους συναδέλφους σου μετά τη δουλειά θα σου χαρίσουν την ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις μαζί τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει το απόγευμα με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσουν τον αλτρουισμό σου για αυτό και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με ένα εθελοντικό έργο. Ακόμα δεν αποκλείεται να έχεις μια πρόταση για ένα ταξίδι για επαγγελματικούς/εκπαιδευτικούς λόγους στο οποίο θα βρεις τη ευκαιρία να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να φλερτάρεις!
Αν έχεις κανονίσει κάτι με τους φίλους σου σήμερα πάρε και το ταίρι σου μαζί ή φρόντισε να βρεις χρόνο και για εκείνο αν δεν θέλεις να έχεις εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει με κάποιον/α που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον αλλά χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να έχει "θολά σημεία".
ΛΕΩΝ
Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο το μόνο που σε κάνει να επιθυμείς είναι να φανείς τέλειος/α στους γύρω σου και κυρίως στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι επαγγελματικά. Το εξάγωνο που θα σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις καθώς θα ευνοήσει την εικόνα σου. Ακόμα μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις και κάτι στον επαγγελματικό σου τομέα αρκεί να κινηθείς διακριτικά χωρίς "ιαχές". Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς και να κρίνεις ανθρώπους μόνο από αυτό που δείχνουν.
Σήμερα το ταίρι σου θα βρει τρόπο να σε κάνει να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις για λίγο τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα κάνεις εντύπωση οπουδήποτε βρεθείς σήμερα και αυτό είναι κάτι που μπορείς να "εκμεταλλευτείς"!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η  διάθεση σου θα ξεκινήσει να βελτιώνεται αισθητά σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου! Σιγά- σιγά θα αποκτήσεις όρεξη να βγεις έξω να πάρεις αέρα και να αφήσεις πίσω σου τις δύσκολες σκέψεις των προηγούμενων ημερών. Το εξάγωνο που πραγματοποιεί με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς το απόγευμα θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον κοινωνικό σου περίγυρο και θα παρατηρήσεις πως θα έρθουν προτάσεις για συναντήσεις με αγαπημένους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Πρόσεξε όμως καθώς η ημέρα είναι λίγο απατηλή και μπορεί να σε παρασύρει!
Η ημέρα είναι ιδανική για να κανονίσεις μια βόλτα με το ταίρι σου όχι μόνοι σας αλλά με αγαπημένα σας πρόσωπα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει στο σπίτι ενός συγγενικού σου προσώπου ή μέσω ενός συνεργάτη σου!
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα ψάχνεις ευκαιρία και αφορμή για καβγάδες και εντάσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο, θα αναμοχλεύσει τα συναισθήματα σου και θα σου δημιουργήσει αναστάτωση. Είναι πιθανό να ψάχνεις να βρεις κάποιον/α για να ξεσπάσεις και αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει και αντιδράσεις. Το απόγευμα τα πράγματα θα γίνουν πιο ομαλά καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και θα φέρει ευκαιρίες για να φτιάξει η διάθεση σου καθώς θα γίνεις αποδέκτης/τρια φιλοφρονήσεων.  Κάποιες από αυτές μπορεί να γίνουν με συγκεκριμένο σκοπό αλλά αν ακούσεις τη διαίσθηση σου θα καταλάβεις ποιες είναι.
Επίλεξε την κρεβατοκάμαρα για να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις διαφορετικά δεν τους γλιτώνεις τους καβγάδες με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που γνώρισες πρόσφατα θα δείξει το ενδιαφέρον του προς εσένα αλλά κράτησε μικρό καλάθι μέχρι να βεβαιωθείς πως έχει αγνές προθέσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα προτιμήσεις να παραγκωνίσεις αυτά που θέλεις προκειμένου να μη βρεθείς απέναντι τους και τους χαλάσεις το χατίρι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διατηρήσεις αλλά και να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το απόγευμα θα ενισχύσει τη γοητεία σου και δεν αποκλείεται να σου δώσει αισθηματικές ευκαιρίες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Το φλερτ μεταξύ συνεργατών είναι πιθανό αλλά με προσοχή αν δεν θέλεις να ειπωθούν μεγάλα λόγια και τελικά να χαθούν οι ισορροπίες.   
Το ταίρι σου θα βρει τρόπο να σου αποσπάσει την προσοχή από οτιδήποτε άλλο και αυτό είναι πολύ καλό καθώς θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας έρωτας είναι πιθανό να ξεκινήσει σήμερα αλλά μη βιαστείς να το πεις καθώς μπορεί να είναι και απλός ενθουσιασμός.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα προτίμησε να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό που θα αυξήσει τα αποθέματα ενέργειας σου και αν θέλεις να είσαι ακόμα πιο σίγουρος πάρε και ένα συμπλήρωμα βιταμινών! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις δουλειές και υποχρεώσεις που δεν γίνεται να περιμένουν και εσύ πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος/η! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να βρεις χρόνο και για να φλερτάρεις καθώς σε αυτό τον τομέα θα τα πας πολύ καλύτερα από τις δουλειές! 
Το ταίρι σου θα είναι το αγχολυτικό σου σήμερα και θα καταφέρει να σε κάνει να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς από το τρέξιμο της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αισθητή την παρουσία σου εκεί που θέλεις παρά τις υποχρεώσεις σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο  και θα ευνοήσει τον έρωτα, τη χαρά και τη διασκέδαση με τον τρόπο που την ορίζεις εσύ! Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να γίνεις για λίγο ξανά παιδί και να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου επιλέγοντας να αφήσεις για λίγο τα άγχη και τις υποχρεώσεις που έχεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα είναι μια τονωτική ένεση για τη γοητεία σου καθώς θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθηση σου, μπορεί και σε σημείο υπερβολής. Σήμερα δεν θα μπορέσεις να περάσεις απαρατήρητος/η οπουδήποτε και να πας για αυτό αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις καλά και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με θετικά συναισθήματα!
Αφιέρωσε χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς μέσα από εκείνον/η θα μπορέσεις να γίνεις ξανά παιδί! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει αλλά θα έχεις ένα ιδιαίτερο τρόπο να το δείξεις και αυτό θα σε κάνει ξεχωριστό/η!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποια ζητήματα με την  οικογένεια σου και κάποια θέματα που σας αφορούν από κοινού και θα χρειαστεί να τους δώσεις προτεραιότητα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα τονίσει τους «δεσμούς αίματος» για αυτό και θα προτιμήσεις να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο σπίτι παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σου χαρίσει ένα αίσθημα γαλήνης καθώς το σπίτι θα γίνει το καταφύγιο σου. Δεν αποκλείεται να αγοράσεις και κάτι για το σπίτι σου όμως πρόσεξε τις σπατάλες!
Μια ταινία παρέα με τον/τη σύντροφό σου, ένα ποτήρι κρασί και η συζήτηση αρκούν για να ζεστάνουν το κλίμα στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α θα σε διεκδικήσει και αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς αυτοπεποίθηση ανεξάρτητα με την τελική έκβαση του φλερτ! 
ΙΧΘΥΕΣ
Οι επαφές με τους συγγενείς και τον περίγυρο σου σήμερα θα αποδειχτούν ενδιαφέρουσες καθώς θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αυτά που σε απασχολούν και θα τις δεις σαν μια ευκαιρία για να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή πράγμα που δεν θα περάσει απαρατήρητο και στους γύρω σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στο ζώδιο σου το απόγευμα θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου και φυσικά μόλις το διαπιστώσεις θα κολακευθείς! Όλοι θα αναζητούν την παρέα σου σήμερα όμως δεν θα έχουν όλοι αγνές προθέσεις για αυτό να είσαι προσεκτικός/η!
Σήμερα μπορεί να πεις και ένα ψεματάκι στον/τη σύντροφό σου προκειμένου να κερδίσεις κάτι που θέλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις κατακτήσεις αλλά θα πρέπει να διαχωρίσεις με καθαρό μυαλό τη ήρα από το σιτάρι!
Ζώδια 6809200398330987223
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε