Loading...

Οι τρίτεκνοι της Ανατολικής Αττικής έκοψαν πρωτοχρονιάτικη πίτα




Μέσα σε μία πολύ ζέστη ατμόσφαιρα πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ο σύλλογος τριτέκνων Ανατολικής Αττικής, «Η ζέστη αγκαλιά». Η εκδήλωση έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στο Μενίδι, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρών. Μετά την κοπή της πίτας, η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Ναυροζίδου, βράβευσε τα παιδιά τρίτεκνων οικογενειών που πέτυχαν την είσοδό τους στην ανώτατη εκπαίδευση (Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.) καθώς και τις μητέρες που απέκτησαν τρίτο παιδί τον περασμένο χρόνο. Επιπλέον, βραβεύτηκαν οι αθλητές του σωματείου Arena για την ευρωπαϊκή τους διάκριση στο kick boxing, επίτευγμα που δημιούργησε αίσθημα περηφάνιας σε όλους τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι γαλάζιοι βουλευτές της Αττικής, Θανάσης Μπούρας και Γιώργος Βλάχος, αλλά και ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου. Ακόμα, το παρών έδωσε ο Κωνσταντίνος Δέδες, δικηγόρος και συντονιστής ομάδας ιδιωτικών επενδύσεων, επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας του τομέα ανάπτυξης της ΝΔ και επιφανές στέλεχος της κεντροδεξιάς παράταξης στην Αττική. Εκεί ήταν και η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αχαρνών και Θρακομακεδόνων της ΝΔ, Γεωργία Βλάχου. Τέλος, την εκδήλωση παρακολούθησε δια ζώσης η βουλευτής Αττικής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Γενικότερα, επικράτησε πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Υπήρξαν πολλες όμορφες εικόνες και στιγμές. Οι οικογένειες των τρίτεκνων, συγκεντρωμένες, συζητούσαν και αντάλλασσαν απόψεις για την καθημερινότητα τους, για τη ζωή τους, για την πολιτική επικαιρότητα και ούτω καθ’ εξής.

Όσοι έχουν τη τύχη να παρακολουθούν από κοντά τέτοιες εκδηλώσεις μπορούν να ελπίζουν! Να ελπίζουν ότι υπάρχει... ελπίδα για τον τόπο! Και η ελπίδα αυτή θα στηριχθεί σε ένα βασικό θεμέλιο του έθνους: την ελληνική οικογένεια! Αυτή είναι που κρατάει, που αντέχει σε χαλεπούς καιρούς, κόντρα σε όλους και σε όλα.

Και πέραν τούτου, αυτοί οι άνθρωποι είναι άξιοι συγχαρητηρίων για έναν ακόμη λόγο. Γεννούν παιδιά, σε μια περίοδο που η Ελλάδα μαστίζεται από υπογεννητικότητα και όλες οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες σχετικά με το δημογραφικό μας μέλλον. Αυτοί οι άνθρωποι πάνε κόντρα σε προβλέψεις και αριθμούς. Και γι αυτό συγκινούν!

Περιφέρεια Αττικής 8768066806310349253
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε