Loading...

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/1/2018)


Η Σύνοδος Αφροδίτη – Πλούτωνα θα σε κάνει να «χάσεις το μυαλό» σου στα ερωτικά σου.
ΚΡΙΟΣ
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αρκετές σήμερα και θα αισθανθείς μεγάλη πίεση. Ηρεμία θα βρεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου, ο οποίος θα σε βοηθήσει πολύ και θα αισθανθείς καλύτερα. Πρόσεξε όμως μην κάνεις το λάθος και διοχετεύσεις τα νεύρα της δουλειάς στο σπίτι. Προσοχή και στα οικονομικά σου. Τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου και μην κάνεις άλλα περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποια θέματα υγείας συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν και δεν πρέπει να τα αψηφάς. Δώσε την απαραίτητη σημασία και θα δεις άμεσα βελτίωση. Μην παραμελείς τον σύντροφό σου και τον κάνεις να αισθάνεται ανεπαρκής. Προσπαθεί να σε βοηθήσει, αρκεί να του το επιτρέψεις. Διατήρησε μία ισορροπία στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απολαμβάνεις πολύ τη θαλπωρή του σπιτιού σου, όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μπορούν να περιμένουν. Μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σου χαλάσουν την καλή σου διάθεση. Στα αισθηματικά σου βλέπεις βελτίωση γιατί αφιερώνεις χρόνο στη σχέση σου, η οποία θα πιο στιβαρή και συμπαγής. Κινήσου με σύνεση στα οικονομικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανές αλλαγές σήμερα στη δουλειά, οι οποίες θα σε ευχαριστήσουν γιατί θα δεις μέρος των κόπων σου να αναγνωρίζεται. Προσοχή όμως, συνέχισε να εργάζεσαι με πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου. Η σχέση σου σίγουρα είναι σε πολύ καλύτερο σημείο και πλέον με τον σύντροφό σου σκέφτεστε (και ίσως συζητήσετε) για το επόμενο βήμα. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Δώσε μεγάλη έμφαση στην υγεία σου σήμερα και προσπάθησε να μην πιέζεσαι τόσο πολύ στη δουλειά σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, όμως σκέψου την πρόοδο που έχεις κάνει τόσο καιρό και πάρε μία ανάσα. Είναι πολύ πιθανό, αν είσαι μόνη σου, να αναπτύξεις έναν ερωτικό δεσμό με κάποιον συνάδελφό σου. Σίγουρα είναι μια κίνηση που πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις. Στα οικονομικά σου οι κόποι σου αποδίδουν και βλέπεις βελτίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ενέργεια και ο δυναμισμός σου δεν μπορούν να κρυφτούν καθώς είσαι προσηλωμένη στη δουλειά σου. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν. Θα καταφέρεις να βρει λύση, αν και θα ταλαιπωρηθείς λιγάκι. Στα αισθηματικά σου θα δεις βελτίωση. Θα έχεις μία συνάντηση που θα σου αλλάξει τη ζωή. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ
Οικογενειακά ζητήματα καθώς και θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία θα σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Προσπάθησε να βρεις μία λύση που θα σε ικανοποιεί και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις απλά και μόνο για να ξεμπερδεύεις. Υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου, όμως δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου και απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα περάσεις μία ιδιαίτερα δημιουργική ημέρα στη δουλειά και θα κάνεις μεγάλη πρόοδο, γεγονός που θα σε ευχαριστήσει πολύ. Στα αισθηματικά σου να είσαι προσεκτική σήμερα. Απέφυγε τους τσακωμούς με τον αγαπημένο σου, γιατί θα σε ρίξουν πολύ και σίγουρα δεν χρειάζεται. Δεν είναι η σωστή στιγμή για σημαντικές συζητήσεις. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε προβληματίζουν πολλά ζητήματα σήμερα, ωστόσο προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ γιατί θα βλάψουν την πρόοδό σου. Μην σπαταλάς ενέργεια σε άσκοπους τσακωμούς με τον αγαπημένο σου. Σκέψου καλά την κάθε κίνηση που κάνεις στα οικονομικά σου και με σωστό προγραμματισμό θα καταφέρεις να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της σήμερα και θα περάσεις μία ευχάριστη μέρα στη δουλειά σου, γιατί θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις με τους συναδέλφους σου. Η ημέρα σου θα είναι αρκετά ρομαντική επίσης και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές ευκαιρίες σήμερα θα εμφανιστούν μπροστά σου για αυτό φρόντισε να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Ωστόσο, σήμερα δεν θα είναι τόσο καλά τα πράγματα στα αισθηματικά σου. Υπάρχει ένα αίσθημα ζήλειας που σε κυριεύει και αυτό θα φέρει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Συνέχισε τον προγραμματισμό στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ημέρα σου θα είναι πιεστική, όμως αν εργαστείς με πρόγραμμα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να… επιβιώσεις. Αφιέρωσε χρόνο και στον σύντροφό σου, αλλά και στους φίλους σου. Μην παραμελείς κανέναν γιατί θα δεχθείς την κριτική τους και θα σε στεναχωρήσει πολύ αυτό. Κινήσου σωστά για να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Στα οικονομικά σου βλέπεις βελτίωση, όμως μην κάνεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προγραμματισμού.


Ζώδια 7152675749106216092
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε