Loading...

Με το δεξί στο νέο έτος η ΔΗΜΤΟ των 3Β




Με μια μεγάλη εκδήλωση ξεκίνησε το νέο έτος η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης της Νέας Δημοκρατίας. Η τοπική των 3Β έκοψε την πίτα της στην δημοτική αίθουσα Ιωνία, σε μια εκδήλωση που έμοιαζε πραγματικά με προεκλογική συνάθροιση. Είναι κοινή πεποίθηση άλλωστε στους κόλπους της κεντροδεξιάς ότι το τρέχον έτος θα στηθούν κάλπες παρά τις περί του αντιθέτου διακηρύξεις από την πλευρά της κυβέρνησης.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Και οι τέσσερις «γαλάζιοι» βουλευτές της Αττικής, ήτοι οι Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Θανάσης Μπούρας και Γεώργιος Βλάχος έδωσαν το παρών. Ακόμα, στην εκδήλωση παρεβρέθηκε και ο βουλευτής επικράτειας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, που σύμφωνα με διαφορά δημοσιεύματα προετοιμάζεται για την εκλογική περιφέρεια της Αττικής στις επόμενες εκλογές. 

Επιπλέον, στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος των 3Β, Γρηγόρης Κωνσταντέλος. Μιλώντας πρώτος, ο πιλότος-δήμαρχος τόνισε πως «αύριο θα είναι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία». Παράλληλα αναφέρθηκε και στις κομματικές του καταβολές, λέγοντας ότι βρίσκεται στη ΝΔ «τα τελευταία 27 χρόνια»· ο ίδιος μάλιστα ήταν εκ των ιδρυτών του γραφείου της ΟΝΝΕΔ στην ευρύτερη περιοχή κατά το 1982. Πέραν του δημάρχου, στην εκδήλωση βρέθηκε και το μισό δημοτικό συμβούλιο. Εξάλλου, ο αντιδήμαρχος των 3Β, Μιχάλης Ανδριόπουλος, είναι και πρόεδρος της τοπικής. Και πιστώνεται στον πρόεδρο η άρτια διοργανώση αυτής της νεοδημοκρατικής γιορτής.

Γενικά, η συγκεκριμένη τοπική είναι δραστήρια και θεωρείται από τις πιο πιστές στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Διόλου τυχαίο, πως όλοι, επώνυμοι και ανώνυμοι, μιλούσαν για το πως θα είναι η χώρα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι πρέπει να τον στηρίξουν αναφανδόν στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που σχεδιάζει, ώστε να κάνει ξανά την Ελλάδα μεγάλη και σοβαρή σε εσωτερικό αλλά και διεθνές επίπεδο. 


Ευχάριστο τόνο, τον οποίο συνόδευσε με καινοτόμες προτάσεις, έδωσε στην εκδήλωση η Χαρά Ξάνθη. Η υποψήφια πολιτεύτρια, αφού διαπίστωσε την έλλειψη ενότητας στην παράταξη της ΝΔ, κι αφού «κατήγγειλε» το γεγονός ότι η αίθουσα δεν ασφυκτιά από «αγανακτισμένους νεοδημοκράτες», παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να «καλέσουν τα παιδιά τους ν’ ασχοληθούν με τη ΝΔ».

Κοντολογίς, είχε απ’ όλα η εκδήλωση της ΔΗΜ-ΤΟ των 3Β. Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος στην περιοχή αναμένουν με ενδιαφέρον την επόμενη δράση της τοπικής τους.
Πολιτική 214494344464323653
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε