Loading...

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 23 Ιανουαρίου)


ΚΡΙΟΣ
Η ημέρα σου θα είναι γεμάτη και το πρόγραμμά σου πολύ φορτωμένο, ωστόσο προσπάθησε να ακολουθήσεις το πλάνο σου έτσι ώστε να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Δώσε σημασία στα αισθηματικά σου, ειδικά αν είσαι single και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Ενδέχεται πρόσωπο από το παρελθόν σου να σε αναστατώσει. Προσοχή στα οικονομικά σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Η ημέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα για όσα σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε συνεπάρουν και μίλησε με ηρεμία, προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Η ψυχολογία σου δεν είναι πολύ καλά σήμερα, και αυτό ενδέχεται να επηρεάσει και στα αισθηματικά σου. Στα οικονομικά σου συνέχισε τον προγραμματισμό και θα βγεις κερδισμένη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετές από τις καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα, επιτέλους βρίσκουν λύση. Το αποτελέσμα είναι σημαντικό για εσένα και θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Κάνε το επόμενο βήμα στα αισθηματικά σου, δεν υπάρχει λόγος να είσαι φοβισμένη. Απέφυγε τις υπερβολές και μην κάνεις περιττά έξοδα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην γίνεσαι υπερβολική, δεν βοηθάει πουθενά. Κυνήγησε τα επαγγελματικά σου θέλω και θα ανταμειφθείς, όμως χρειάζεται υπομονή, επιμονή και επιμέλεια. Δώσε σημασία σε προσωπικά ζητήματα που χρήζουν επίλυσης. Προσπάθησε να μην κάνεις τα εύκολα δύσκολα. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου και βάλε ξανά τάξη στα οικονομικά σου.
ΛΕΩΝ
Μίλησε στην ομάδα σου για τις πρωτοβουλίες που πήρες το τελευταίο διάστημα και τους καρπούς που απέφεραν. Ξεκαθάρισε όποια αμφιβολία μπορεί να υπάρχει και δώσε όσες απαντήσεις χρειάζονται έτσι ώστε να πας παρακάτω. Ευκαιρία για νέες συνεργασίες. Έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου. Ήρθε η ώρα να κάνεις κινήσεις για ανανέωση της ερωτικής σου ζωής, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Άρπαξε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα οικονομικά σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Περίεργη η σημερινή ημέρα για εσένα, θα υπάρξουν διλήμματα και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες μπορεί να μην είσαι έτοιμη. Μίλησε με τους συνεργάτες σου και βρες μία λύση που να σας ικανοποιεί όλους. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε παρασύρει. Δώσε σημασία στην υγεία σου, ίσως έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις τρόπο ζωής. Μην ανοίγεσαι πολύ και μην κάνεις σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα απέφυγε να μπερδέψεις στα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου. Διαχώρισέ τα και δώσε την απαιτούμενη σημασία και στα δύο. Πάρε με ηρεμία τις αποφάσεις σου και συμβουλεύσου φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Προσοχή στα οικονομικά σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ημέρα σου επιφυλλάσσει μία αλλαγή, η οποία θα σε ευχαριστήσει αρκετά καθώς θα ανοίξουν νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες. Οι κόποι σου φαίνεται ότι αποδίδουν καρπούς και αυτό σε ενθουσιάζει. Η καλή σου διάθεση θα επηρεάσει σημαντικά και τα αισθηματικά σου. Ευκαιρία να λυθούν τυχόν προβλήματα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει βελτίωση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μοιάζεις κουρασμένη από την καθημερινότητά σου και θέλεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, όμως δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή για αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις σε ζητήματα που ακόμη δεν έχεις σκεφτεί σε βάθος. Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσεις τα συναισθηματικά σου. Μίλησε με τον αγαπημένο σου για κάτι που σε προβληματίζει και βρείτε από κοινού μία λύση. Αν είσαι single σύντομα κάτι θα αλλάξει για εσένα. Μην κάνεις άσκοπες αγορές για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα καταφέρεις να δώσεις λύση σε σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα, αρκεί να μείνεις προσηλωμένη στους στόχους σου. Θα σε απασχολήσουν και οικογενειακά ζητήματα καθώς υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία με δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο στα αισθηματικά σου είσαι ιδιαιτέρως ευνοημένη. Μην «πέφτεις», βρες το κουράγιο να λύσεις όσα σε απασχολούν. Στα οικονομικά σου λίγη προσοχή.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, καθώς είναι αυτά που φέρνουν εντάσεις στη ζωή σου, ειδικά στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε να κάνεις ένα καλύτερο προγραμματισμό για να μην είσαι συνέχεια εκτός προγραμματισμού. Πρόσεξε, γιατί θα υπάρξουν εντάσεις. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις την κατάσταση.
ΙΧΘΕΙΣ
Περνάς μία έντονη ημέρα και θα έχεις νεύρα. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις σε ανθρώπους που δεν σου φταίνε σε τίποτα, ειδικά στους συναδέλφους σου. Δεν θα σου προσφέρει τίποτα ένας έντονος τσακωμός στο εργασιακό σου περιβάλλον. Επικεντρώσου στη σχέση σου και βάλε τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Πρόσεξε τα οικονομικά σου.
Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr
Ζώδια 5373456214031743128
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε