Loading...

Υπό την επιρροή της Πανσελήνου τα ζώδια: Τι θα μας συμβεί σήμερα 2 Ιανουαρίου


Η Πανσέληνος στις 2 Ιανουαρίου 2018 στην 11η μοίρα του Καρκίνου, σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Άρη από το Σκορπιό, φαίνεται να κινητοποιεί έντονα τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων.
Το ένστικτο είναι παρόν και μπορεί να προσπαθεί να αναλάβει την οδήγηση ενός οχήματος που θέλει να σπάσει κανόνες της λογικής και των κοινωνικών νόμων και προεκτάσεων. Η ανάγκη να γίνει κάτι που ταράζει την ισορροπία είναι δεδομένη και πιθανότατα να ενεργοποιεί αντιδράσεις που καλό θα ήταν να μη λάβουν χώρα πριν συζητηθούν με ένα άτομο που είναι σε θέση να διαθέτει μία αντικειμενική ματιά απέναντι στα πράγματα. Από την άλλη πλευρά, είναι κρίμα βέβαια να συνεχίσεις να παραμένεις δέσμιος/α κανόνων που δε βρίσκουν εφαρμογή στην υπάρχουσα κατάσταση και να χάνεις χρόνο απέναντι σε μία πρόκληση που είναι σε θέση να σου προσφέρει τεράστια ποσά ευχαρίστησης.
Η συγκεκριμένη Πανσέληνος φαίνεται να ευνοεί τους τολμηρούς που ακούνε την καρδιά τους, έχοντας βέβαια δείξει πως εμπιστεύονται την έννοια του χρόνου και δεν προσπαθούν να σπάσουν τα ρολόγια με στόχο να τον παγώσουν ή να τον εξοντώσουν.

Κριός
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σηματοδοτεί μία απόφαση που λαμβάνεις και αφορά το σπίτι και την οικογένεια σου και θα πρέπει να τη διατηρήσεις δείχνοντας εμπιστοσύνη σε αυτό που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Η ισορροπία μέσα σε μία διαπροσωπική σχέση μοιάζει να είναι εξαιρετικά δύσκολη και να χρειάζεται να γρατζουνίσεις ευαίσθητες χορδές σου για να βρεις τρόπο να αποδράσεις από παράλογες σκέψεις σου. Η έλξη προς μία κατάσταση ή ένα νέο ρόλο είναι μεγάλη, αλλά ταυτόχρονα σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως καλείσαι να ξεπεράσεις αγκυλώσεις που σε έχουν φυλακίσει. Προσπάθησε να νιώθεις αυτά που σκέφτεσαι, λες και κάνεις γιατί ότι λέγεται ή εννοείται και δε συμβαδίζει με όλο το σώμα σου, θα φανεί στους γύρω σου και θα προδώσει την αλήθεια σου.
Ταύρος
Η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου μοιάζει να σε βοηθά να μαλακώσεις τις εκφράσεις σου, να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που μπορεί να έχετε απόσταση, αλλά μπορείτε να την καλύψετε μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δε χρειάζεται να φοβάσαι μία μετακίνηση, που δεν είναι μόνο σωματική αλλά κατά κύριο λόγο πνευματική και ψυχολογική, ώστε να καταφέρεις να κοιτάξεις μέσα από μία νέα οπτική αυτό το πρόσωπο. Συμπληρώνεστε και μοιάζει να μιλάτε την ίδια γλώσσα, αλλά είναι καιρός να δημιουργήσετε λίγο ελεύθερο χώρο στις ζωές σας ώστε να ειδωθείτε καλύτερα και να πάψετε να αγνοείτε την παρουσία ο ένας του άλλου για λόγους προσωπικού εγωισμού.
Δίδυμοι
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φαίνεται να κινητοποιεί ζητήματα που παίζουν με την προσωπική σου ασφάλεια και σε βάζουν στη διαδικασία να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις πάνω σε λεπτά σκοινιά σχέσης που σε ενοχλούν και τρομάζουν. Η παρουσία ενός προσώπου στη ζωή σου θα πρέπει να εξεταστεί εκ νέου, αφού είναι πιθανό να χρειάζεται να δεις αυτό το άτομο μέσα από κάποια απόσταση, μέσα από νέα γυαλιά τα οποία είναι απαραίτητο να φορέσεις για να πάψεις να βλέπεις τα είδωλα των γύρω σου, αλλά την πραγματική τους εικόνα. Στη συγκεκριμένη Πανσέληνο δε χρειάζεται να φοβηθείς να πετάξεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, αλλά την ίδια στιγμή σε βαραίνει κιόλας, αφού είναι καλύτερο να μπορείς να κινείσαι χωρίς πολλές αποσκευές που μπορεί ταυτόχρονα να αποτελούν και βαρίδια.
Καρκίνος
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου είναι αποφασιστικής σημασίας για κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα που θεωρούσες πως δεν είναι σε θέση να μεταλλαχθούν. Είναι καιρός να πάψεις να παλεύεις για μία σχέση που δεν έχει ανταπόδοση και να προσπαθείς να κατακτήσεις ένα άτομο που διατηρεί μάτια και αυτιά κλειστά στα καλέσματα σου. Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να στραφείς προς μία νέα κατεύθυνση και να αποφασίσεις να διεκδικήσεις ένα μερίδιο ευτυχίας που μπορεί να σου προσφέρεται και να αγνοείς εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Τόλμησε να κάνεις μία στροφή που κάτω από άλλες περιστάσεις θα σε ζάλιζε, αλλά τη συγκεκριμένη εποχή μοιάζει να σε γεμίζει με νέα διάθεση για ζωή.
Λέων
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να ξυπνά φοβίες και δυσκολίες που νιώθεις να έρχονται προς το μέρος σου καθώς βρίσκεσαι μπροστά σε κάποιες σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τη ροή της καθημερινότητας σου. Θα χρειαστεί να είσαι σε θέση να ελέγξεις τις προκλήσεις που δέχεσαι και να μπορέσεις να εντάξεις στη διάρκεια της ημέρας σου. Θα χρειαστεί βέβαια να έχεις κατά νου τις σωματικές και ψυχικές σου αντοχές, να είσαι σε θέση να ακούσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να μην πέσεις στην παγίδα της προσφοράς υπηρεσίας προς τους πάντες αγνοώντας τον εαυτό σου. Η υγεία σου είναι σημαντική αυτή την περίοδο και καλό θα ήταν να μην την αφήνεις έξω από το παιχνίδι, αφού είναι σε θέση να σε προδώσει.
Παρθένος
Η φιλική προς εσένα Πανσέληνος στον Καρκίνο μοιάζει να ξυπνά θέματα ερωτικού περιεχομένου και να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς ποια είναι τα επόμενα λόγια σου προς ένα άτομο με το οποίο περάσατε κάποιες κοινές ώρες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η επιστροφή από ένα ταξίδι μπορεί να φέρει ανακοινώσεις και να θελήσεις να λειτουργήσεις με τρόπο αποφασιστικό απέναντι σε προκλήσεις που δεν μπορείς να αφήσεις να περάσουν ασχολίαστες. Από την άλλη πλευρά, μία μετακίνηση αυτή τη χρονική περίοδο μπορεί να μοιάζει με σημαντική απόφαση σχετικά με μία σχέση, με αποτέλεσμα να ταρακουνιούνται οι υπάρχουσες ισορροπίες. Θα πρέπει όμως πλέον να εμπιστεύεσαι τις επιλογές σου, και ειδικά ως προς τα άτομα που είναι κοντά σου, οπότε δεν μπορείς να συνεχίζεις να κάνεις βήματα προς τα πίσω.
Ζυγός
Η έντονη Πανσέληνος στον Καρκίνο φαίνεται να ταρακουνά τα θεμέλια του σπιτιού ή της δουλειάς σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως πρέπει να κοιτάξεις και λόγο τον εαυτό σου. Η παραμονή μέσα σε μία σχέση ή συνεργασία που σε κάνει να ασφυκτιάς είναι ένα θέμα που σε ενοχλεί πλέον και δεν μπορείς να συνεχίζεις να διατηρείς κάποιους καλούς κανόνες ευγένειας χωρίς να αντιδράσεις. Αν πάλι επανέρχεσαι στην καθημερινότητα μετά από ένα διάλειμμα, τότε καλά θα κάνεις να λάβεις αποφάσεις που μπορεί να δείχνουν και στροφή της ζωής σου προς νέες κατευθύνσεις, που θα μπορούσαν να μοιάζουν και με απειλή για κάποια πρόσωπα που σε γνωρίζουν.
Σκορπιός
Η Πανσέληνος στο φιλικό σου ζώδιο του Καρκίνου φαίνεται να ενεργοποιεί συζητήσεις που είναι σε θέση να φέρουν πολύ πιο κοντά δύο πλευρές που επιμένουν να κοιτάζουν το κάθε δέντρο ξεχωριστά και όχι την απόλυτη ομορφιά του δάσους. Προσπάθησε να γίνεις αυτός/η που χτίζει τη γέφυρα, που επιμένει να αναζητά τις φράσεις και τις εικόνες που ενώνουν, που αντιπαρέρχεται δύσκολες συγκυρίες που μπορεί να προκύπτουν από την παρόρμηση της στιγμής. Το ένστικτο σου είναι πλέον πολύ δυνατό και ικανό να φέρει εις πέρας κάθε σχέδιο του μυαλού, οπότε βασίσου πάνω του και μη χάνεις την ευκαιρία να το βάλεις στο τιμόνι ενός οχήματος που μπορεί πλέον να κινείται ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.
Τοξότης
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φαίνεται να στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά των οικονομικών σου και να σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα χωρίς αυταπάτες. Μπορεί να αντιληφθείς πως έχεις επιτρέψει να μπουν στη ζωή σου άνθρωποι και καταστάσεις που ξοδεύουν τη δική σου ενέργεια χωρίς να το έχεις κατανοήσει τόσο καιρό. Αυτό λοιπόν μπορεί να σημαίνει πως νιώθεις μία έντονη κόπωση, η οποία σε αναγκάζει να χρειαστεί να αναζητήσεις μερικές ημέρες ξεκούρασης για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Παράλληλα, καλό θα ήταν να ρυθμίσεις θέματα οικονομικού περιεχομένου και να κλείσεις κάποιες δραστηριότητες που δε σου αποφέρουν κάποιο ουσιαστικό όφελος.
Αιγόκερως
Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί μία δυναμική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού καλείσαι να ξυπνήσεις και να αντιμετωπίσεις τη νέα πραγματικότητα με θάρρος. Μπορεί να αισθάνεσαι πως η άλλη πλευρά έχει πλέον την ευχέρεια των κινήσεων και να πρέπει να ακολουθήσεις, αλλά αυτό δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό. Μπορεί να αποφασίζεις να ενταχθείς σε μία μεγαλύτερη ομάδα και να γίνεις ισότιμο μέλος, αλλά αυτό δε δείχνει αδυναμία, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το φοβάσαι. Μπορεί πάλι να καταλαβαίνεις πως το χάσμα ανάμεσα σε εσένα και την άλλη πλευρά είναι παρόν και δεν μπορείς να το αγνοήσεις, οπότε ξεκίνα να απομακρύνεσαι χωρίς τύψεις και ενοχές.
Υδροχόος
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να είναι μία καλή αφορμή για να αντιληφθείς πως πρέπει να ρυθμίσεις καλύτερα θέματα της καθημερινότητας σου που έχουν επίδραση σε σχέσεις με πρόσωπα που δε θα ήθελες να αφήσεις στο περιθώριο. Προσπάθησε να αντιληφθείς παράπονα και ζητήματα που γεννιούνται σε πρόσωπα που κινείστε στον ίδιο χώρο και μην επιτρέψεις σε αμφιβολίες να μεγαλώσουν και να γίνουν κίνδυνοι για υπάρχουσες σχέσεις. Επίσης καλό θα ήταν να βελτιώσεις την προσωπική σου υγεία, κυρίως μέσα από τη συνειδητοποίηση πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να ζεις με έναν τρόπο που δεν ταιριάζει πλέον με τις σωματικές και ψυχικές σου αντοχές.
Ιχθείς
Η ερωτική Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τη συνειδητοποίηση σχετικά με τη σχέση σου ή με ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Θέλεις να προκαλέσεις μία αλλαγή σε ένα κομμάτι της ζωής σου που κοιμάται ή βρίσκεται κάτω από υπνωτισμό, γι αυτό μπορεί να κάνεις κάτι που είναι πολύ εύκολο να ξαφνιάσει την άλλη πλευρά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία αυτή την περίοδο θα μπορούσε να ταράξει τα νερά και να αντιληφθείς πως υπάρχουν λόγοι για να νιώσεις και πάλι γεμάτος/η στη ζωή σου.

πηγή: signingstars.gr
Ζώδια 5962591470803531165
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε