Loading...

Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου!



Ημέρα πραγματοποίησης ονείρων! Δίας και Ποσειδώνας συνεργάζονται και μας κάνουν να κατακτήσουμε στόχους και όνειρα! Οι πιο ευνοημένοι; Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί , Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής, Κριέ μου, από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει μικρή ασυνεννοησία. Το ερχόμενο διάστημα θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να φτιάξεις το πλάνο στο οποίο θα κινηθείς τους επόμενους μήνες. Να είσαι σε εγρήγορση καθώς, στο ζώδιό σου, φαίνεται πως σύντομα θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου, αρκεί να τις εντοπίσεις έγκαιρα και να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, Κριέ, και σήμερα όμως φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, Κριέ, τα πηγαίνεις μια χαρά και φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, αφήνοντας για αύριο τις υποχρεώσεις (μην πολυχαίρεσαι βέβαια, δε δίνω τέτοιες συμβουλές τη Δευτέρα). Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά σε βεβαιώνω, ότι πρέπει να ηρεμήσεις, καθώς έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από σήμερα, Ταύρε, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και οι υπάρχουσες δυσκολίες τονίζονται επιπλέον, ενώ αυξάνεται κι η επιθετική σου διάθεση, εξαιτίας της τεράστιας πίεσης που δέχεσαι. Χαμήλωσε τους τόνους, διότι δεν φταίνε τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που δυστυχώς εισπράττουν αυτή σου την ένταση. Η κατάσταση σύντομα θα περάσει σε καινούργια επίπεδα διεκδικήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Ταύρε, να δείξεις σήμερα την αγάπη σου στο σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα, δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ευκαιρίες στην εργασία σου, Ταύρε, θα είναι πολλές, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σε αυτό καλά, κάνεις. Στα άσκοπα έξοδα όμως, ξέρεις…

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Δίδυμε, θα δεις πολλές αναθεωρήσεις να σου συμβαίνουν και τη διαίσθησή σου να σε βοηθάει να επιλέξεις σωστά. Ο Ερμής (κυβερνήτης σου) από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει μικρή στασιμότητα. Οι δυσκολίες που πέρασες το προηγούμενο διάστημα σε βοήθησαν να αποκτήσεις πείρα (έτσι δες το) και να μπορέσεις να προσεγγίσεις την πραγματικότητα στη σωστή της διάσταση. Η εξομάλυνση των προβλημάτων θα γίνει με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου, Αιγοκ.. τι Αιγόκερε, Δίδυμε, εννοούσα. Να, η ασυνεννοησία, που σου έλεγα. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα ώστε, να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, φρόντισε να αφήσεις λίγο τα ζητήματα εργασίας στην άκρη και να μπορέσεις να ξεκουραστείς, καθώς όλη την εβδομάδα είχες πολλές υποχρεώσεις. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε εκνευρίζουν, όπως και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής από σήμερα, Καρκίνε, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του κι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα θα σε απασχολήσει, το οποίο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με μεγάλη ψυχραιμία και ώριμη σκέψη, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε λανθασμένη κίνηση. Προσοχή στον αρνητικό τρόπο σκέψης, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εμποδιστεί η φυσιολογική ροή της κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισιοδοξία σου, Καρκίνε, σήμερα είναι σημαντική. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Χωρίς άλλο σχόλιο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να (υπερ)αισιοδοξείς, καθώς θα έρθει πολύ σύντομα η γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, έχουν πάρει το δρόμο τους και θα βρεθείς ικανοποιημένος. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά του το ζώδιό σου θα τα πάει πολύ καλύτερα από πριν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις εκτός προϋπολογισμού έξοδα.

ΛΕΩΝ

Λέων, ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του κι ένα δύσκολο διάστημα προμηνύεται για όλους τους τομείς. Κράτησε την ψυχραιμία σου και επικεντρώσου στο αρχικό σου πρόγραμμα. Η εκτέλεση των αποφάσεών σου θα είναι δύσκολη και θα χρειαστείς μεγάλη προσήλωση για να έχεις ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Παράλληλα σε οικογενειακό επίπεδο προκύπτουν δυσκολίες, που όμως, η πρόβλεψη είναι, καταφέρνεις να ξεπεράσεις μάλλον εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Λέων μου, μπορούν να πάνε και καλύτερα από σήμερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα πολλά θέματα που έχεις στην δουλειά σου δεν τελειώνουν ούτε σήμερα που είναι Κυριακή, αλλά κι εσύ, Λέων, δικαιούσαι να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, καθώς τα άστρα δείχνουν πως έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο, Παρθένε, που γίνεται σήμερα στους Διδύμους, η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας είναι πλέον γεγονός και το διάστημα του χαμένου χρόνου αποτελεί παρελθόν. Στο μέλλον οι κινήσεις σου θα είναι μεθοδευμένα σταθερές και θα οδηγήσουν με αργά βήματα στην επιτυχία. Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και απαιτείται μεγάλη προσοχή σε πρωτοβουλίες ατόμων που δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου, Παρθένε, μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να βελτιώνονται. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, ξέρω πως έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και από αύριο ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά αφού – πώς να το πω – δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε, λοιπόν, να αποφύγεις περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής από σήμερα, Ζυγέ, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να υπάρξουν ψευδαισθήσεις, οπότε χρησιμοποίησε τη λογική και μην πείθεσαι δίχως αποδείξεις. Πολλά θα ακούσεις, χρειάζεται όμως να απέχεις, για να τα επεξεργαστείς και να μπορέσεις να τα δρομολογήσεις με τον τρόπο που απαιτείται. Συνωμοσίες και διαστρεβλώσεις πέφτουν στο κενό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε, Ζυγέ, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρασε τη μέρα σου χαλαρά κι ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Ζυγέ μου, θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις και πολλές ευκαιρίες. Σήμερα φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Στα οικονομικά, το ζώδιό σου πρέπει να δει πρώτα ποιες υποχρεώσεις έχει να καλύψει και μετά να κάνει περαιτέρω κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και χρειάζεται αλλαγή κατεύθυνσης με έντονη διάθεση. Κάποια ζητήματα στην οικογένεια οξύνονται και απαιτείται προσοχή. Η δυσαρμονία που προκαλούν λανθασμένες εκτιμήσεις γίνεται αφορμή να έρθουν στην επιφάνεια αλήθειες, που όμως σε ξαφνιάζουν ευχάριστα. Ασφαλώς, το ζώδιό σου έχει μια πιθανή αλλαγή πορείας μετά από αυτές τις αποκαλύψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό είναι, Σκορπιέ, να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις και, ακόμη καλύτερα, για να περάσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πολλές δυνατότητες, Σκορπιέ, και στη δουλειά σου θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς, λοιπόν, σήμερα να περάσεις ξένοιαστα και να αποφορτιστείς από την εβδομάδα που πέρασε. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στους Διδύμους, οικογενειακά ζητήματα σε αναγκάζουν να περάσεις από πολλές συζητήσεις, προκειμένου να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Δυσάρεστες συνθήκες, Τοξότη, και κακή ατμόσφαιρα σε απομακρύνουν συναισθηματικά και η σκέψη σου συγκεντρώνεται μόνο στην εύρεση τρόπων διαφυγής. Μια αιφνίδια εξέλιξη ευτυχώς ανατρέπει τα πάντα προς όφελός σου. Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει στο ζώδιό σου ασυνεννοησία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Τοξότη, ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το θέσεις ήρεμα και κυρίως μην απομακρύνεσαι από το σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα ξεκάθαρα, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που σε επηρεάζει θετικά, πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε, αγαπητέ Τοξότη, σήμερα που είναι Κυριακή να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς βέβαια να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να φροντίσεις να τελειώσεις κάποια θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής, Αιγόκερε, από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, φέρνοντας διάστημα ανασυγκρότησης και ενίσχυσης του τρόπου διαβίωσης, με πολλές ευκαιρίες για ανάκαμψη και εξέλιξη. Δώσε έμφαση σήμερα στις προσωπικές σου σχέσεις, μέσα από τις οποίες βρίσκεις υποστηρικτές στα οράματα και τη δημιουργικότητά σου. Προσοχή σε συζητήσεις και συμφωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά πράγματα, Αιγόκερε, που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα βρεις κατανόηση στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θέματα, Αιγόκερε, έχουν μπει σε μια πολύ καλή σειρά και θα καταφέρεις ακόμη περισσότερα. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα, για να φύγει το συσσωρευμένο άγχος που έχεις. Πρέπει να δείξεις μεγάλη (προφέρεται, μεγαααααααάλη) προσοχή σε έξοδα που κάνεις, διαφορετικά θα βρεθείς να βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις θέματα που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ευκαιρίες, Υδροχόε, που παρουσιάζονται τώρα είναι αποτέλεσμα παλαιών προσπαθειών, καθώς και φιλικών σχέσεων. Δέχεσαι ικανοποίηση από υποθέσεις που καθυστερούσαν στο παρελθόν και ξεκινούν να τακτοποιούνται. Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και μία παλαιά προσδοκία σου έρχεται τώρα στην επιφάνεια, βρίσκοντας αναγνώριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα υπάρξουν διαμάχες, Υδροχόε, με το σύντροφό σου. Φρόντισε να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα (το ίδιο προτείνω και στο ταίρι σου, αν με διαβάζει αυτή τη στιγμή).

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υδροχόε, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να χαλαρώσεις από τις ευθύνες που έχεις. Θα μπορέσεις να φέρεις τα οικονομικά σου σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις, ας τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και η πιθανότητα, Ιχθύ μου, να εμπλακείς σε παρεξηγήσεις είναι μεγάλη, οπότε πρόσεξε πιθανές ψευδαισθήσεις και μην εμπιστεύεσαι απόλυτα τη διαίσθηση. Άκου τη λογική σου! Δώσε έμφαση σε συμβουλές των δικών σου ατόμων. Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στους Διδύμους θα επιδείξεις μεγάλη δυναμικότητα και θα ξεπεράσεις πολλά από τα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες στην δουλειά σου, Ιχθύ μου, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα, και από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα διάφορα θέματα που έχεις. Θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Ζώδια 773806395771326322
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε