Loading...

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/12/2017)


Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη ίσως νιώθεις μια ένταση μέσα σου. Δεν χρειάζεται να σε φοβίζει αυτή η ανεξήγητη αναστάτωση. Απόφυγε να πιέσεις κι άλλο τον εαυτό σου, καθώς έχεις ήδη καταβάλει μεγάλες προσπάθειες τελευταία. Είναι καιρός να αφεθείς λιγάκι και να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις. Η παρέα φίλων είναι μια καλή ιδέα που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα βρεις ανέλπιστα πλεονεκτήματα σε πηγές που δεν φανταζόσουν. Η έμπνευση για κάποια ζητήματα μπορεί να έρθει είτε μέσα από ένα βιβλίο, είτε μέσα από ένα πρόσωπο με αρκετή εμπειρία. Γενικότερα, η σοφία θα φροντίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της. Η βοήθεια που θα σου δώσει θα σε κάνει να ξεμπλοκάρεις κάποιες υποθέσεις που μοιάζουν να έχουν πέσει σε τέλμα εδώ και καιρό. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία καθώς όλα γίνονται για κάποιον λόγο.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί απρόσμενα γεγονότα σήμερα στην ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, φίλε Δίδυμε. Κάποια πρόσωπα ή φίλοι που βρίσκονται σε διαφορετική πόλη –ή και χώρα- με κάποιο τρόπο σε επηρεάζουν αρκετά. Καμιά φορά ακόμη  και μια τηλεφωνική επικοινωνία είναι ικανή να μας βάλει σε μια διαδικασία να σκεφτούμε πράγματα που δεν είχαμε κατά νου ή να θελήσουμε κάτι νέο.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το πλανητικό σκηνικό σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη σε βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείς πώς θα μπορέσεις να εξελιχθείς πνευματικά ή ακαδημαϊκά. Αυτό σημαίνει είτε ότι θέλεις να σπουδάσεις κάτι νέο, είτε ότι θέλεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενο της δουλειάς σου, είτε ότι γενικότερα θέλεις να μελετήσεις κάτι νέο που θα σε πάει ένα βήμα πιο πέρα. Αναζητάς την πρόοδο και καλό είναι να βρεις τρόπο να καλύψεις αυτή τη νέα ανάγκη που σου έχει δημιουργηθεί.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, ανυπομονείς να βγεις έξω και να συναναστραφείς με κόσμο. Θέλεις να γνωρίσεις νέα πρόσωπα καθώς αναζητάς εκείνο που θα δώσει νέα ώθηση στα σχέδιά σου. Μην ξαφνιαστείς αν η τύχη σε ευνοήσει και καταφέρεις να το συναντήσεις έτσι αναπάντεχα! Οι οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις θα είναι αρκετά επιτυχημένες σήμερα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη για αυτό μην απορρίψεις καμιά αντίστοιχη πρόταση.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη είναι μια ημέρα που θα κληθείς να εξομαλύνεις τις εντάσεις που θα δημιουργηθούν γύρω σου ανάμεσα σε τρίτα πρόσωπα. Η ικανότητά σου να κινείσαι με άνεση ανάμεσα στους ανθρώπους και να τους επηρεάζεις θα φανεί πολύ χρήσιμη στην περίπτωση αυτή. Δεν χρειάζεται να αναμειχθείς προσωπικά ή συναισθηματικά προκειμένου να δώσεις λύσεις. Ακόμη και ως μεσάζων η ανάμιξή σου θα είναι πολύ κρίσιμη και εύστοχη.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μην εκπλαγείς αν ένας παλιός φίλος κάνει την παρουσία του αισθητή σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και να σε ευνοεί. Θα έρθει σαν απάντηση στην ενδόμυχη ανάγκη σου να συναναστραφείς με πρόσωπα του στενού σου κύκλου που αγαπάς και σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Ίσως ακόμη χρειαστεί να φιλοξενήσεις κάποια άτομα στο σπίτι σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά. Αυτό και μόνο ίσως είναι λόγος να διοργανώσεις μια μικρή γιορτή!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα καλό είναι να κινηθείς διακριτικά και να αποφύγεις τις συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους και εξουσίας, ειδικά αν θέλεις να έχεις την εύνοια και τη στήριξή τους. Το ίδιο ισχύει στην περίπτωση που πρέπει να επισκεφτείς κάποια δημόσια υπηρεσία για να διευθετήσεις σημαντικές εκκρεμότητες. Διατήρησε ένα ήρεμο προφίλ και να ξέρεις ότι στο τέλος θα ωφεληθείς σημαντικά.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου σήμερα σου δίνει την χαρά και την ευχαρίστηση να απολαύσεις μια ήρεμη ημέρα στο σπίτι. Δεν είναι απαραίτητο να βγεις και να ξοδέψεις χρήματα για να περάσεις όμορφα. Κάποιες φορές αυτές οι απλές στιγμές με τους δικούς μας μάς δίνουν περισσότερη χαρά. Αφιέρωσε χρόνο στους δικούς σου, λοιπόν, και ως αντάλλαγμα τα άγχη της καθημερινότητας θα μειωθούν σημαντικά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει να αναζητάς την πνευματική εξέλιξη και αυτή η σκέψη κυριαρχεί στο μυαλό σου. Θέλεις να επεκτείνεις τη γνώση και την εμπειρία σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να πας ένα βήμα παρακάτω και να βελτιώσεις τη ζωή σου εκμεταλλευόμενος τη γνώση που θα κερδίσεις. Μην διστάσεις, λοιπόν, να βρεις τους ρεαλιστικούς τρόπους για να υλοποιήσεις αυτό που σκέφτεσαι. Ένα σεμινάριο, μια νέα δραστηριότητα, ένα νέο άθλημα ίσως σου δώσουν αυτά που ζητάς.

Υδροχόος

Αποφάσεις που θα ληφθούν «στο πόδι» και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, ίσως σε κάνουν να μετανιώσεις στο μέλλον, φίλε Υδροχόε. Για αυτό πρόσεξε να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα δεδομένα και να προχωρήσεις με οποιαδήποτε ενέργεια κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Μην ξεχάσεις να συνυπολογίσεις και τα θέλω σου, έτσι ώστε να μην καταπιέσεις τις εσωτερικές ανάγκες. Σε γενικές γραμμές φρόντισε να μην παρασυρθείς σε πράγματα που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Ιχθείς

Η ημέρα ,φίλε Ιχθύ, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη είναι επιτέλους η κατάλληλη για να πάρεις την απόφαση να βάλεις σε μια σειρά τη ζωή σου και γενικότερα την καθημερινότητά σου. Η θετική ενέργεια που δέχεσαι σε κάνει ικανό να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και να τα βάλεις σε προτεραιότητα σε σχέση με εκείνα που σου επιβάλλονται από τους γύρω σου. Καλό είναι να πάρεις με τη σειρά τους τομείς της ζωής σου και να αρχίσεις να τους αναδομείς έναν-έναν.
Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …
Ζώδια 3098773769129923841
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε