Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
ΚΡΙΟΣ 
Οι κοινωνικές συναθροίσεις και οι επαφές με φίλους εξακολουθούν να τραβούν το ενδιαφέρον σου καθώς η  Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα ενισχύσει την ανάγκη σου να βρεθείς με ανθρώπους που αγαπάς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει τη διάθεση σου για υπερβολές και η συμπεριφορά σου μπορεί να παρεξηγηθεί. Υπάρχει περίπτωση είτε να γίνεις απόμακρος/η με τους άλλους είτε να είσαι υπερβολικά φιλικός/η ακόμα και με ανθρώπους που δεν ανήκουν στο φιλικό σου περίγυρο. Και τα δύο μπορούν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις για αυτό προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες. 
Οι υπερβολές δεν θα λείψουν σήμερα και πιθανό να πεις στον/στη σύντροφό σου πως θα βγεις για ένα ποτό με τους φίλους σου και τελικά να γυρίσεις το ξημέρωμα! Αν είσαι ελεύθερος/η οι πολλές γνωριμίες θα σου δημιουργήσουν σύγχυση αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάνεις ΜΙΑ επιλογή!
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαγγελματικά ζητήματα και οι φιλοδοξίες σου θα είναι τόσο ηχηρές που θα σε "παρακινήσουν" να ξεχωρίσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα εντείνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου για επαγγελματική αναγνώριση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου χαρίσει μια δόση υπερβολής που μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα σε επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πιθανό στην προσπάθεια σου να κάνεις καλή εντύπωση να καταφέρεις εντελώς το αντίθετο καθώς οι υπερβολές δεν θα σε βοηθήσουν. Επέλεξε να επιτύχεις αυτό που θέλεις διακριτικά καθώς σίγουρα είναι πιο ασφαλής τρόπος να το καταφέρεις.
Σήμερα δεν θα δώσεις σημασία στο ταίρι σου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων παρόλα αυτά θα καταφέρεις να γλιτώσεις τα "πυρά" του! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σαν επαγγελματική αλλά τελικά να εξελιχθεί σε πιο προσωπική.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η ανάγκη σου για πνευματικά ταξίδια και αναζητήσεις θα είναι έκδηλη σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε προκαλεί να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φρενάρει λίγο τα σχέδια σου καθώς θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα με τις υποχρεώσεις της. Είναι πιθανό να χρειαστεί να διευθετήσεις κάποιες δουλειές και μετά να ασχοληθείς με τις αναζητήσεις σου. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να τα βάλεις με όλους όσους δεν συμμεριστούν τις απόψεις σου και τη γνώμη σου σήμερα!
Μια συζήτηση φιλοσοφικού περιεχομένου θα σε κάνει να διαπιστώσεις πως έχεις κοινό τρόπο αντίληψης με κάποιον/α που δε φαντάζεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως αυτό να γίνει η αρχή μιας νέας σχέσης και αν είσαι δεσμευμένος/η η αρχή μιας νέας παράλληλης σχέσης!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μια τυχαία συνάντηση, μια φωτογραφία ή μια σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό σχετικά με έρωτες και ανθρώπους του παρελθόντος θα είναι αρκετά για να σε αναστατώσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει συναισθηματικές αναταραχές που θα επηρεάσουν και τον τρόπο σκέψης σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει την υπερβολή σου που ούτως η άλλως θα είναι έντονη σήμερα και πιθανό να σε κάνει να χάσεις το μέτρο! Απόφυγε τις εξόδους με το πρόσχημα πως βγαίνεις για να ξεχάσεις καθώς θα είσαι επιρρεπής σε κάθε είδους κατάχρηση και μετά θα ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες στον εαυτό σου!
Σήμερα θα εκφράσεις τα συναισθήματα σου στο/η σύντροφο σου με την απαραίτητη δόση υπερβολής αλλιώς δεν θα το ευχαριστηθείς! Αν είσαι ελεύθερος/η μη θεοποιήσεις μια νέα γνωριμία καθώς μόνος/η σου μετά θα κάνεις την απομυθοποίηση.
ΛΕΩΝ 
Σήμερα αυτό που θα έχει σημασία για εσένα είναι τι σκέφτονται οι άλλοι. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σε κάνει ευάλωτο/η στη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα τονίσει τη διάθεση σου για υπερβολές κάθε είδους! Σήμερα θα έχεις ένα ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζεις τα συναισθήματα σου και δεν θα είναι καθόλου εύκολο να βάλεις τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου σε κουτάκια. Η υπερβολική αισιοδοξία σου είναι το μόνο που μπορεί να σε βλάψει για αυτό επικαλέσου τη λογική αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. 
Σήμερα θα έχεις την τάση να ασχοληθείς με ζητήματα που δεν αξίζουν την προσοχή σου και να αφήσεις άλλα, όπως κάποιο θέμα με τον/τη σύντροφό σου που είναι σημαντικό. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε τα προσχήματα σε μια νέα γνωριμία!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές σήμερα και θα πρέπει να πάρεις έκτακτα μέτρα θωράκισης του οργανισμού σου όπως μια καλή βιταμίνη! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις υπερβολικά και παρορμητικά σε κάθε αλλαγή που θα υπάρξει στο πλάνο σου σήμερα. Οι υπερβολικές αντιδράσεις θα είναι το σήμα κατατεθέν σου και δεν αποκλείεται να τα βάλεις και με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η κούραση σου θα είναι υπεύθυνη για όλα σήμερα για αυτό κράτησε τις κατάλληλες αποστάσεις προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και το/η σύντροφο σου καθώς η κούραση που νιώθεις μπορεί να σε κάνει να αντιδράς υπερβολικά σε οτιδήποτε και αν σου πει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην υποσχεθείς βόλτα σε αυτόν/ην που σου αρέσει γιατί θα αθετήσεις την υπόσχεση σου λόγω υποχρεώσεων!
ΖΥΓΟΣ 
Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να βάλεις ως προτεραιότητα κάθε τι που σε ευχαριστεί είτε αυτό είναι η ενασχόληση σου με τα χόμπι σου είτε μια συνάντηση με φίλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε παρασύρει σε υπερβολές. Πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση να βγεις και να το παρακάνεις με τα τσιγάρα, τα ποτά, το φαγητό ακόμα και το φλερτ! Αν δεν προσέξεις πιθανό να βάλεις σε δοκιμασία τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου που δεν θα συμμεριστεί καθόλου τη στάση που θα κρατήσεις σήμερα!
Το φλερτ μπορεί να είναι κάτι ιδιαίτερα αναζωογονητικό αλλά αν έχεις βρει το ταίρι σου τότε μπορεί να γίνει κάτι επικίνδυνο για τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η η χαρά σου για μια νέα γνωριμία θα φανεί αμέσως!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και μπορεί να φέρει μια γενικότερη αναστάτωση εντός οικίας καθώς θα τονίσει τις διαφωνίες που μπορεί να έχεις με τους οικείους σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δώσει ένα τόνο υπερβολής σε οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα. Πρόσεξε καθώς αυτή η υπερβολή μπορεί να γίνει η αιτία να πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις! Σκέψου με λογικά επιχειρήματα και μην πάρεις αυθαίρετες αποφάσεις που το μόνο που θα κάνουν είναι να εντείνουν τις ενδοοικογενειακές διαφωνίες!
Ο/η σύντροφός σου μπορεί να μην έχει τις ίδιες απόψεις με εσένα αυτός όμως δεν είναι λόγος για να θυμώσεις μαζί του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου βεβαιώσου πως ξέρεις τι ζητάς στον αισθηματικό τομέα πριν ξεκινήσεις να παραπονιέσαι πως δεν το βρίσκεις!
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Ένα τηλέφωνο από ένα κάποιο στενό συγγενή σου, μια πρόσκληση για καφέ από ένα γνωστό σου ή ακόμα και μια συζήτηση με το γείτονα σου θα γίνουν η αφορμή για να προβείς σε εκμυστηρεύσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει και να εκμυστηρευτείς μυστικά που δεν πρέπει. Σήμερα δεν θα έχεις την ευχέρεια να διακρίνεις τι πρέπει να κρατήσεις για εσένα και τι μοιραστείς με τους άλλους και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Απόφυγε τις βόλτες στα μαγαζιά καθώς θα έχεις την τάση να ξοδέψεις πολλά σήμερα! 
Απόφυγε να συζητήσεις θέματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου με τρίτους καθώς μπορεί να μην μείνουν τόσο μυστικά όσο πιστεύεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να της υποσχεθείς πολλά το θέμα είναι αν θα τα τηρήσεις!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Το μυαλό σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε οικονομικές εκκρεμότητες για αυτό και σήμερα θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις όσες περισσότερες μπορείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε καλεί να βρεις τρόπους να καταφέρεις τις οικονομικές συμφωνίες που έχεις κατά νου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να είτε να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου είτε να υποτιμήσεις κάποιους κινδύνους και κάποιες συμφωνίες που ενέχουν ρίσκο. Προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις ύστερα από ώριμη σκέψη ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η και χρεωμένος/η!   
Η ανασφάλεια που νιώθεις μπορεί να δημιουργήσει μικρά ή μεγάλα θέματα στη σχέση σου αν δεν προσπαθήσεις να την κατευνάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει πολλές αξιώσεις παρόλα αυτά μη βιαστείς να "γαντζωθείς" από εκείνη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έχεις την προσοχή των συνεργατών αλλά και του/ης συντρόφου σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει ανατροπές στις σχέσεις σου καθώς οι αντιδράσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Η πίεση που μπορεί να νιώθεις προέρχεται από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, και θα δημιουργήσει μια περίεργη ατμόσφαιρα καθώς δεν σου αρέσει καθόλου να πιέζεσαι. Αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους προσπάθησε να μην τα βάλεις μαζί τους προκειμένου να εκτονωθείς.
Οι υπερβολές σε διακατέχουν σήμερα και ο τρόπος που θα επιλέξεις να προβάλλεις τα θέλω σου στο ταίρι σου θα είναι αν μη τι άλλο εριστικός. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα σου κινήσει το ενδιαφέρον αλλά λόγω συνθηκών θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.
ΙΧΘΥΕΣ
Οι σκέψεις των τελευταίων ημερών σου έχουν δημιουργήσει ένα φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων που επηρεάζει άμεσα τη διάθεση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου με αποτέλεσμα να μην είσαι τόσο ευδιάθετος/η. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σου προκαλέσει μια κυκλοθυμία καθώς θέλεις να εκτονώσεις και να εξωτερικεύσεις όλα αυτά που νιώθεις! Ο τρόπος που θα το κάνεις σίγουρα θα εκπλήξει πολλούς καθώς δεν τους έχεις συνηθίσει σε τέτοιου είδους αντιδράσεις.
Η μία σκέψη θα διαδέχεται την άλλη και το ταίρι σου θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να ξεκινήσει να απολογείται για κάθε λογικό και παράλογο σενάριο που έχεις στο μυαλό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα πρέπει να σε δει σαν πρόκληση για να αντέξει τα γυμνάσια που θα της κάνεις σήμερα! 


Ζώδια 1730768299977969219
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε