Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη  βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βάλεις γερές βάσεις σε οτιδήποτε και να ξεκινήσεις σήμερα. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να γίνουν η αρχή για μια επαγγελματική συνεργασία ή ακόμα και για μια νέα αισθηματική σχέση! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σου χαρίσει πάθος και θέληση! Πρόσεξε όμως καθώς ο υπερθετικός βαθμός αυτών μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση που με τη σειρά της θα προκαλέσει εντάσεις.
Το απόγευμα το πάθος για το ταίρι σου μπορεί να σας φέρει είτε πιο κοντά κυριολεκτικά είτε να σας απομακρύνει- αν επιλέξεις να το εκτονώσεις μέσω καβγάδων. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα προχωρήσει γρήγορα αλλά μπορεί να μην είναι ο έρωτας που ψάχνεις...
ΤΑΥΡΟΣ
Εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό της ημέρας που η  Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό για να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες που έχεις σχετικά με δουλειές και υποχρεώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σου χαρίσει υπομονή και μεθοδικότητα με αποτέλεσμα να τελειώσεις πολύ πιο εύκολα με τις υποχρεώσεις σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σε κάνει ευέξαπτο/η και είναι πολύ πιθανό να τα βάλεις με αγαπημένους σου ανθρώπους όπως οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου, για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις λίγο τα προσχήματα.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς λίγο η κούραση και λίγο η ένταση που νιώθεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ιδιαίτερες προσδοκίες!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πρώτο μισό της ημέρας που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό είναι ιδανικό για να περάσεις όμορφες στιγμές παρέα με τους φίλους και τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον  Τοξότη είναι ευνοϊκό για να εδραιώσεις μια πρόσφατη γνωριμία και πολύ πιθανό να ξεκινήσει και μια νέα σχέση. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα ξεκινήσουν να σε απασχολούν θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα σου δημιουργήσει υπερδιέγερση και αν την εκμεταλλευτείς θα μπορέσεις να  τελειώνεις γρήγορα με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας!
Σήμερα πιθανό να νιώθεις ένταση για αυτό επέλεξε να κάνεις μια βόλτα για περπάτημα με το ταίρι σου προκειμένου να καταφέρεις να χαλαρώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σου δώσει το έναυσμα να δεις λίγο την αισθηματική σου ζωή!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα είναι πιο εύκολο να λύσεις θέματα που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι ή σχετίζονται με υποχρεώσεις του σπιτιού καθώς η Σελήνη από το  Ζυγό θα σε βοηθήσει! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δομήσει τη σκέψη σου βοηθώντας σε να αποφύγεις παράλογες απαιτήσεις και συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα σημάνει την ώρα του διαλλείματος καθώς θα σε προτρέψει να βρεθείς με φίλους σου και να περάσεις καλά! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη μπορεί να είναι βοηθητική για να φλερτάρεις αλλά είναι εξίσου βοηθητική και για να καβγαδίσεις για αυτό χρειάζεται προσοχή και σωστή διαχείριση!
Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι ευνοϊκό για να συναντήσεις το ταίρι σου και να περάσετε όμορφα αρκεί να μη κάτσετε σπίτι και παραμείνετε αδρανείς καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ σου θα αποδώσει καρπούς εκεί που θα επιλέξεις!
ΛΕΩΝ
Η επικοινωνιακή σου διάθεση συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό βοηθά να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις εσύ! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να δώσεις καλές συμβουλές για θέματα που απασχολούν αδέρφια, γείτονες και γνωστούς για αυτό και όλοι θα ξεκινήσουν να σε αναζητούν! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα τονίσει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη είναι ιδανική για καβγάδες για αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις την ορμή σου πριν μιλήσεις!
Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα επιλέξεις για να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου όμως να ξέρεις πως αυτό μπορεί να έχει αποτελέσματα που δεν περιμένεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ορμή και πάθος αλλά θα πρέπει να μη βιάζεσαι...
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να διευθετήσεις τα οικονομικά σου θέματα. Μπορεί να χρειαστεί λίγο να τρέξεις και να κοπιάσεις όμως να ξέρεις πως θα καταφέρεις να βρεις άκρη. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα αποφασίσεις να αφήσεις για λίγο τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις προκειμένου να συναντήσεις γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σε κάνει ιδιαίτερα βιαστικό/η και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα καθώς από κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να πεις πράγματα που δεν πρέπει. Προσοχή καθώς η βιασύνη σου μπορεί να δημιουργήσει μικροατυχήματα καθώς δεν θα είσαι προσεκτικός/η.
Επέλεξε να κρατήσεις μακριά από τρίτους θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος/η είτε όχι! Αν ανήκεις στους ελεύθερους το φλερτ με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου μπορεί να αποδώσει καρπούς!
ΖΥΓΟΣ
Η προσοχή σου θα είναι για λίγο ακόμα στραμμένη στον εαυτό σου καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σου εξακολουθεί να σε προτρέπει να ασχοληθείς με εσένα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να εδραιώσεις νέες γνωριμίες και να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες από αυτές σου είναι εξαιρετικά χρήσιμες! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα στρέψει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα  για αυτό καλύτερα να προνοήσεις και να προσέξεις πολύ ώστε να μην σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα σήμερα.
Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη και υπομονή για κουβέντες με αποτέλεσμα να γίνεις απότομος/η προς το ταίρι σου ακόμα και αν δεν το καταλάβεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού σε μια νέα γνωριμία καθώς θα καταφέρεις ακριβώς το αντίθετο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα μπορεί να μην έχεις ξυπνήσει με την καλύτερη διάθεση όμως όσο οι ώρες περνούν τόσο η διάθεση σου θα ανεβαίνει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να συζητήσεις και να επιδιώξεις να τακτοποιήσεις θέματα οικονομικής φύσεως καθώς θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο και τα κατάλληλα επιχειρήματα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου! Υπάρχει βέβαια περίπτωση να το παρακάνεις και να δημιουργήσεις προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σε κάνει βιαστικό/η και αυτό είναι κάτι που θα δημιουργήσει εκνευρισμό κυρίως στους υπόλοιπους.
Οι εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου είναι πιθανές σήμερα και θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο σου καθώς από εκεί θα ξεκινήσουν όλα! Αν δεν έχεις βρει τον/την κατάλληλο/η προσπάθησε να χαλαρώσεις καθώς αν βιάζεσαι και τα θέλεις όλα εδώ και τώρα δεν θα καταφέρεις τίποτα!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέματα που απασχολούν τους φίλους σου θα απασχολήσουν και εσένα -για λίγο ακόμα όμως- καθώς η Σελήνη από το Ζυγό τονίζει την ανάγκη να συλλογική δράση! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να χτίσεις νέες φιλίες και να κάνεις νέες γνωριμίες που -με αργά αλλά σταθερά βήματα- θα γίνουν σύμμαχοι σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα προτιμήσεις να απομονωθείς προκειμένου να χαράξεις σχέδια στρατηγικής για οτιδήποτε σε απασχολεί. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σου δημιουργήσει ανησυχία για θέματα που δεν υφίστανται καν για αυτό προσπάθησε να επιστρατεύσεις τη λογική σου για να το διαχειριστείς. 
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις υποψίες για το ταίρι σου που δεν ευσταθούν, για αυτό αν προσπαθήσεις να αποδείξεις πως έχεις δίκιο το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις την υπομονή σου και το χρόνο σου! Αν είσαι ελεύθερος/η οι ανησυχίες σου δεν θα σου αφήσουν όρεξη για φλερτ!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ανησυχίες σου και οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα συνεχίσουν να σε απασχολούν αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το Ζυγό με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα είναι βοηθητικό για να τις διαχειριστείς και να τις δουλέψεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι ένα διάλλειμα καθώς έχεις κουραστεί αρκετά. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σε παρακινήσει να δεις τους φίλους σου και να ασχοληθείς στον ελεύθερο σου χρόνο με θέματα που αφορούν ομάδες, συλλόγους και ένα σύνολο ανθρώπων! Πρόσεξε καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες αν δεν κρατήσεις τα προσχήματα και την χαλαρή σου στάση!
Επέλεξε να δεις το ταίρι σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας αρκεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να εκδηλώσεις με απότομο τρόπο τα θέλω σου και να δημιουργηθούν προβλήματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου το φλερτ μεταξύ φίλων μπορεί να έχει μεγάλο τίμημα!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη θα παραμείνει για λίγες ακόμα ώρες στο ζώδιο του Ζυγού και είναι ευκαιρία για να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να αποκτήσεις νέες πληροφορίες για εκπαιδευτικά θέματα, πιστοποιήσεις και σεμινάρια! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα ενισχύσει τη θέληση σου και θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις πως για να επιτύχεις οτιδήποτε θα πρέπει να προσπαθήσεις! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν προστριβές με ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα.
Προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφο σου καθώς αργότερα ενδέχεται να προκύψουν δουλειές! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό σου προσδίδει τάσεις καχυποψίας και την ανάγκη να κρατήσεις αποκλειστικά και μόνο για εσένα θέματα που σε απασχολούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να επιτύχεις κάποιο επαγγελματικό σου στόχο ή να λύσεις ένα θέμα που σχετίζεται με τη δουλειά αρκεί να το προσπαθήσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις αρκεί να κάνεις έστω μια βόλτα! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βγεις, να φλερτάρεις αλλά και να διασταυρώσεις τα ξίφη σου σε περίπτωση που νιώσεις πως οι γύρω σου δεν ενστερνίζονται τις απόψεις σου! Οι επιλογές ανήκουν αποκλειστικά σε εσένα!
Το φλερτ θα είναι χαλαρωτικό και ταυτόχρονα θα σε γεμίσει ενέργεια σήμερα και αν έχεις βρει το ταίρι σου είναι πιθανό να μην είσαι αρκετά φρόνιμος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες και τα ραντεβού είναι κάτι παραπάνω από πιθανά!
Ζώδια 8477659754142932617
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε