Loading...

«Αριστερό» ξύλο από τα ΜΑΤ που θα καταργούσαν…



Του Νίκου Χιδίρογλου
Αναξιόπιστοι, ψεύτες και τώρα και βίαιοι και θιασώτες της καταστολής! Ο λόγος για τους ανθρώπους της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης, οι οποίοι, για λίγες ακόμα ημέρες στην εξουσία, αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αυτοδιασυρμό τους. Και το ξύλο «έπεσε σύννεφο». Στα Ειρηνοδικεία, όπου και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ και χτυπήθηκαν απ’ αυτά πολίτες, κάποιοι εκ των οποίων πρώην «σύντροφοι» των ΣΥΡΙΖΑίων. Αυτά με θύτη την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που κάποτε φώναζε το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και οι άνθρωποί του σήμερα αναμασούν κάτι απίστευτα περί «στρατηγικών κακοπληρωτών», για να δικαιολογήσουν την τυχοδιωκτική και ανήθικη πολιτική τους.
Η κυβέρνηση της αριστεράς και των συνοδοιπόρων της εξωμοτών της δεξιάς, από την πρώτη μέρα στράφηκε κατά της περιουσίας των Ελλήνων. «Μας έχουν καταντήσει αυτοί της ΝΔ να υπερασπιζόμαστε την ιδιωτική περιουσία», είπε στον γράφοντα εκνευρισμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, στη διάρκεια διαλείμματος τηλεοπτικής εκπομπής. Το έκαναν αυτό υποκριτικά οι ΣΥΡΙΖΑίοι τότε, καθώς καμία πρόθεση δεν είχαν να προστατεύσουν τις περιουσίες των Ελλήνων. Το αντίθετο ήθελαν, καθώς είχαν εξ αρχής στο μυαλό τους να φτωχοποιήσουν τους Έλληνες και να δημιουργήσουν το προλεταριάτο που δεν υπήρχε πια ελέω δεκαετιών αστικοποίησης.

Ο κίνδυνος σήμερα είναι μεγάλος, καθώς ποσοστό περίπου 10% των ακινήτων στην χώρα μας είναι σε ενυπόθηκα δάνεια, κάποια εξ αυτών υψηλού κινδύνου. Ναι, το ποσοστό των ενυπόθηκων δανείων μπορεί να είναι μικρότερο από τον κοινοτικό μέσο όρο, αλλά η χώρα δοκιμάζεται από μια βαθιά κρίση και πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να ανταποκριθούν, ενώ η κατακρήμνιση της αξίας των ακινήτων δένει τα χέρια των δανειοληπτών. Και η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει όσους όντως έχουν πρόβλημα και αδυνατούν να ανταποκριθούν και παρακολουθεί χαιρέκακα τους «αστούς» που τόσο απεχθάνεται, να υποφέρουν. Η δε οικονομική γενοκτονία που διαπράττεται κατά της μεσαίας τάξης δια της φορολογίας, συνεχίζεται. Αυτά όλα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα τα πληρώσουν στην κάλπη, ενώ έρχονται και τα Ειδικά Δικαστήρια.
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε