Loading...

Μέτρα για την προστασία της οδικής ασφάλειας στις συμβολές τοπικών οδών του Δήμου Σαρωνικού με την Παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου





Με πρωταρχικό σκοπό την οδική ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου μας, ξεκινάμε επαφές με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να καταστεί ασφαλέστερη η Παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.
Με σκοπό την αποτροπή ατυχημάτων, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σαρωνικού, η οποία  συνεδρίασε στις 2 Νοεμβρίου υπό την προεδρία του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, αποδέχθηκε το αίτημα της Περιφέρειας Αττικής για ενίσχυση της οδικής σήμανσης στα συγκεκριμένα σημεία, προτείνοντας παράλληλα ως άμεσο μέτρο την τοποθέτηση πλαστικών ανακλαστικών στυλίσκων.
Πρόταση του Δήμου Σαρωνικού για την οριστική επίλυση του προβλήματος, είναι η τοποθέτηση διαχωριστικού διαζώματος σε όλο το μήκος της εθνικής οδού, ώστε να μην είναι δυνατή η αριστερή στροφή στους ερχόμενους από την Αθήνα οδηγούς, παρά μόνο στα σημεία όπου υπάρχει ανισόπεδος κόμβος ή φωτεινή σηματοδότηση.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σαρωνικού «ο κεντρικότερος οδικός άξονας του Δήμου μας, που είναι η παραλιακή λεωφόρος, μπορεί και πρέπει να αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής μας και της τοπικής οικονομίας, δίχως όμως καμία έκπτωση στην ασφάλεια των οδηγών και πεζών που την χρησιμοποιούν.»
Περιφέρεια Αττικής 7346407444736327146
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε