Loading...

Αισιοδοξία και χαμόγελα στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής




Κέφι, χαμόγελα και πολλή αυτοπεποίθηση: αυτά ήταν τα βασικά «συστατικά» της χθεσινής εκδήλωσης που πραγματοποίησε η ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής. Η δυναμική κεντροδεξιά νεολαία της δυτικής Αττικής, υπό την προεδρία του δραστήριου Γιάννη Σωτηρίου, διοργάνωσε ένα -κατά το κοινώς λεγόμενο- «χαλαρό ποτάκι» στο Αρμολόι καφέ-μπαρ, στην Ελευσίνα.

Πλήθος νέων από την ευρύτερη περιοχή έδωσε το παρόν, δεικνύοντας τη διάθεση και τη δυναμικότητα που έχουν οι νέοι της Νέας Δημοκρατίας στην τρίτη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας: την Περιφέρεια Αττικής.

Όλοι οι «γαλάζιοι» βουλευτές της Αττικής παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση. Οι Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Θανάσης Μπούρας και Γιώργος Βλάχος άφησαν για λίγο τις κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις και διασκέδασαν με τη νεολαία. Εκεί ήταν επίσης και ο βουλευτής επικράτειας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

Επιπλέον, για ακόμη μια φορά κοντά στους νέους βρέθηκε ο νομικός και πολιτευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής, Κωνσταντίνος Δέδες, ο οποίος συζήτησε εκτενώς με τους παρευρισκόμενους τα προβλήματα που ταλανίζουν τη νέα γενιά. Παρόντες ήταν επίσης οι πολιτευτές Ευαγγελία Κοπανάκη και Γιώργος Κώτσηρας.

Από πλευράς ΟΝΝΕΔ, παρών ήταν ο αντιπρόεδρος της, ο γνωστός και ως «ψηλός», Παύλος Μαρινάκης αλλά και ο Σύμβουλος online επικοινωνίας και υπεύθυνος τομέα κοινωνικών δικτύων του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος. Τέλος, σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, παρέστη ο δήμαρχος Μάνδρας, Γιώργος Δρίκος.

Η πολιτική νεολαία της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε και χθες ότι είναι μια παρέα και μόνον οι παρέες που έχουν συνοχή και δυναμικότητα κάνουν την διαφορά. Εξάλλου, αυτοί θα εκκινήσουν τον προεκλογικό αγώνα όταν έρθει ώρα, προκειμένου η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη να εξοβελίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει εκ νέου η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων.
Πολιτική 1789852369813696026
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε