Loading...

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για το σύνολο των ζωδίων, οπότε θα περάσεις και εσύ μια ευχάριστη ημέρα. Με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στον Αιγόκερω βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη, επιδιορθώνεις προβληματικές καταστάσεις και θέτεις τις βάσεις για αλλαγές. Η θετική της όψη με τον Δία και τον Ποσειδώνα σε κάνει να νιώθεις πιο αισιόδοξος και ονειροπόλος. Μην προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις την τάση σου αυτή, απλά απόλαυσέ τη.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να αξιοποιήσεις τις επιρροές της ημέρας για να μοιραστείς ένα όνειρό σου ή μια βαθιά επιθυμία με τον σύντροφό σου. Ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει να το πραγματοποιήσεις. Αν είσαι μόνος, το γεγονός ότι πετάς στα σύννεφα και έχεις καλή διάθεση και χιούμορ σε κάνει πολύ γοητευτικό στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Εκμεταλλεύσου το!Επαγγελματικές
Στην εργασία σου είναι μια καλή ημέρα για να βάλεις τάξη στις υποχρεώσεις σου και γενικότερα να ασχοληθείς με την οργάνωση του γραφείου και των υποθέσεων. Ξέρεις να αξιοποιείς το χρόνο και την ενέργειά σου, πετυχαίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά, μην φοβηθείς να κάνεις κινήσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, γιατί είναι σίγουρο ότι θα συμπεριφερθείς σωστά και υπεύθυνα.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το σημερινό πλανητικό σκηνικό δίνει την εύνοιά του, έτσι ώστε να νιώσεις πιο αισιόδοξος για τη ζωή και να μπορέσεις να κάνεις τα σχέδιά σου πράξη. Υπάρχει δύναμη μέσα σου που σε ωθεί να ασχοληθείς με ό,τι σχεδιάζεις και να το φέρεις εις πέρας με επιτυχία. Είναι μια καλή ημέρα για να εκτελέσεις το εργασιακό σου πρόγραμμα με πολύ καλά αποτελέσματα. Αν έχεις σχεδιάσει κάτι που θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου θα μπορέσεις να το πραγματοποιήσεις και να δεις σημαντικές εξελίξεις.
Αισθηματικές
Με τον Ήλιο να μπαίνει στον Τοξότη είναι μια μέρα που μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου με χιούμορ και με μια τάση φιλοσοφικής αναζήτησης. Έτσι, θα μπορέσεις να μάθεις ακόμη περισσότερο τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου. Στην περίπτωση που είσαι μόνος και προσπαθείς να προσεγγίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, είναι καλή ευκαιρία να σπάσεις τον πάγο και να του δείξεις τα βαθύτερα προτερήματά σου.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα σε βοηθήσει πολύ η Σελήνη στον Αιγόκερω. Έχεις δυναμισμό, τόλμη και εξυπνάδα για να ελιχθείς και να επιτύχεις συμφέρουσες συμφωνίες ή να βελτιώσεις τις συνεργασίες. Στα οικονομικά, μπορείς να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά, έτσι ώστε να οργανώσεις και τις υποχρεώσεις σου.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να κινηθείς με δυναμισμό και καλή διάθεση προς όφελος των επαγγελματικών σου, αλλά και της κοινωνικής σου ζωής. Έχεις την ανάγκη να οργανώσεις τις εκκρεμότητές σου και να τις διευθετήσεις με τάξη και ρυθμό. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει ως κίνητρο τη βαθιά επιθυμία να επιτύχεις. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη σε κάνει να εκφράζεσαι με χαρακτηριστική άνεση και ειλικρίνεια που σε κάνει πιο αποδεκτό και άξιο εμπιστοσύνης.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να περιοριστείς σε χαλαρές συζητήσεις γύρω από πιο αφηρημένες έννοιες με τον σύντροφό σου. Έτσι, θα μπορέσετε να μιλήσετε χαλαρά και ήρεμα, αλλά και να γελάσετε παρέα. Φρόντισε να ελέγξεις την τάση σου να επιβάλλεις τη γνώμη σου.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κάνεις σημαντικά βήματα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Μια συμφωνία, μια συζήτηση με ανωτέρους, ή κάποιο ξεκαθάρισμα μπορούν να σου αποφέρουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Στα οικονομικά, μπορείς να ανακτήσεις τον χαμένο έλεγχο και να ξαναφέρεις την ισορροπία.
Καρκίνος
Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων, φίλε Καρκίνε και αυτό σημαίνει ότι επηρεάζεσαι θετικά ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι και διαισθάνεσαι τις καταστάσεις. Είσαι σε θέση να κάνεις όνειρα με αισιοδοξία στηριζόμενος στην οξυμένη σου διαίσθηση. Εμπιστεύσου την εσωτερική φωνή και θα μπορέσεις να επιτύχεις σημαντικά πράγματα στους τομείς που σε απασχολούν περισσότερο. Φαίνεται πως η ημέρα σηματοδοτεί μια περίοδο εξελίξεων και προόδου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια καλή ημέρα με τον σύντροφό σου, ιδανική για κουβεντούλα και φιλοσοφικές συζητήσεις. Το όνειρο μοιάζει πιο ζωντανό σήμερα και είσαι έτοιμος να παρασύρεις σε αυτό τον σύντροφό σου για να το ζήσετε μαζί. Αν είσαι μόνος, τότε μπορείς να κάνεις το ίδιο, με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως κάπως έτσι να υποχωρήσουν οι αναστολές…
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πας πολύ καλά και μάλιστα καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικότατα κάποια προβλήματα που έχεις το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά, με τον Ήλιο να μπαίνει στον Τοξότη, μπορείς να «κλέψεις» λίγο από το δυναμισμό που χαρίζει το σύμπαν για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.
Λέων
Αγαπητέ Λέων, η σημερινή ημέρα αναμένεται να σου φέρει αρκετά θετικά, αλλά πάνω από όλα έρχεται για να σε θωρακίσει απέναντι στα προβλήματα και να σε κάνει πιο δυναμικό, να σε φέρει πιο κοντά στις λύσεις και την αποκατάσταση της ισορροπίας. Ο Ήλιος στον Τοξότη σε κάνει τολμηρό και διεκδικητικό, πράγμα που αξίζει να εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα μπορείς σε καταστάσεις που απαιτούν γερό στομάχι και πείσμα. Στα επαγγελματικά μπορείς να πετύχεις πολλά, αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων θα νιώσεις ότι πλησιάζεις στο όνειρο ή να ζεις το όνειρό σου. Ο σύντροφός σου μπορεί να αποτελέσει μέρος της κατάστασης αυτής, αρκεί να μην τον αποκλείσεις.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να εκμεταλλευτείς τη θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω, που σου δίνει ωριμότητα και συνειδητοποίηση για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Την επιρροή αυτή πρέπει να αξιοποιήσεις και στα οικονομικά για να μπορέσεις να ορθοποδήσεις.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι καλό να διορθώσεις ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου και αυτό μπορείς να το επιτύχεις κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις. Ειδικά σήμερα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, μοιάζεις αποφασισμένος να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που σου χαλάνε τη διάθεση ή δε σε αφήνουν να εξελιχθείς. Γνωρίζεις ακριβώς τί πρέπει να κάνεις, χωρίς χρονοτριβή. Μπορείς να ακολουθήσεις αυτή την τακτική, τόσο σε προσωπικές υποθέσεις, όσο και επαγγελματικές που τελευταία σε ταλαιπωρούν αρκετά.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο να διοχετεύσεις τον δυναμισμό σου, αποφεύγοντας να στερήσεις από το σύντροφό σου το δικαίωμα της άποψής του. Νιώθεις σίγουρος για αυτά που πρεσβεύεις με αποτέλεσμα να γίνεσαι επιβλητικός. Χαλάρωσε και απόλαυσε μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σου ή με όμορφη παρέα.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις πολλά θέματα και να βάλεις νέες βάσεις σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν πονοκέφαλο. Ήρθε η στιγμή να σκεφτείς έξυπνες λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Και στα οικονομικά, θα βρεις εναλλακτικές που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις τα χρέη σου.
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη και η νέα αυτή θέση σου χαρίζει σημαντικά οφέλη. Μπορείς να κινηθείς με εξυπνάδα και ταχύτητα προς επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Επίσης, μπορείς να συμπαρασταθείς με ενδιαφέρον και προσοχή στα πρόσωπα που αγαπάς και για τα οποία ενδιαφέρεσαι πολύ. Την περίοδο αυτή υπάρχουν κάποια που χρειάζονται την συμβολή σου. Επίσης, να ξέρεις ότι η τύχη δεν θα λείψει από το πλευρό σου, για αυτό αξιοποίησέ την σωστά.
Αισθηματικές
Για την αισθηματική σου κατάσταση, η ημέρα είναι καλή για να πλησιάσεις το ταίρι σου και να μιλήσετε γύρω από ζητήματα που θα σας κάνουν να επεκτείνεται μαζί τους ορίζοντές σας. Οι πιο θεωρητικές συζητήσεις είναι ιδιαίτερα αγαπητές σήμερα, αφήνοντας τον ευρηματικό νου να εκφραστεί.Με καλή διάθεση θα έχεις ευχάριστες στιγμές.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να χειριστείς δύσκολες καταστάσεις και να ασχοληθείς με απαιτητικές εργασίες. Φαίνεται πως αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις. Στα οικονομικά, βάλε προτεραιότητες και αναδιοργανώσου για να φτάσεις εκεί που θέλεις.
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων και αυτό σημαίνει ότι παίρνουν τέλος οι ψευδαισθήσεις, γεγονός που σε βοηθάει να αντιληφθείς την πραγματικότητα ως έχει, χωρίς σκιές και εμπόδια. Η διαίσθησή σου οξύνεται ακόμη περισσότερο και σε βοηθάει να κινηθείς προς τις σωστές επιλογές. Όσο πιο πολύ ξεκαθαρίζονται τα πράγματα στο μυαλό σου, τόσο καλύτερα αντιδράς. Έτσι, αποκαθίστανται οι ισορροπίες και στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις μια ελαφριά ώθηση στην ,ήδη, υπάρχουσα ανάγκη σου να συμπαρασταθείς και να φροντίσεις το πρόσωπο που αγαπάς. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, σου δίνει αισιοδοξία, γεγονός που σε κάνει ακόμη πιο ευχάριστο. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την ευχάριστη εικόνα σου με τον κατάλληλο τρόπο!
Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα. Να μιλήσεις με συνεργάτες, να θέσεις νέες ιδέες, να διευθετήσεις δύσκολες υποθέσεις και γενικότερα να προκαλέσεις την θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Τα οικονομικά σου δεν μένουν ανεπηρέαστα από την ευνοϊκή αυτή τάση. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου σήμερα και αυτό σημαίνει ότι οι πτυχές του εαυτού σου γίνονται ξεκάθαρες και εκφράζονται με μεγαλύτερη άνεση. Σε διακρίνει η αισιοδοξία και η φιλοδοξία. Θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία στον τομέα που σε απασχολεί. Έχεις βαθιά πίστη ότι όλα θα πάνε καλά και αυτό από μόνο του γίνεται το ισχυρότερο κίνητρο για να τα καταφέρεις πολύ καλά σήμερα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να μην είσαι τόσο πιεστικός με τους γύρω σου, να δώσεις περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες και να μην βιάζεσαι.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά, καθώς με τον δυναμισμό και την αισιοδοξία που σε διακατέχουν εκπέμπεις τη γοητεία της σιγουριάς και της αυτοπεποίθησης. Ο σύντροφός σου μπορεί να ακουμπήσει με ασφάλεια επάνω σου, ενώ οι προοπτικές εξέλιξης για μια νέα γνωριμία είναι πολλές, αν παίξεις σωστά!
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα μπορείς να τα πας πολύ καλά. Να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα και να βάλεις τις βάσεις που θα φέρουν αλλαγές και εξελίξεις. Στα οικονομικά, κινήσου με αυτοπεποίθηση για να βρεις τις ισορροπίες σου, αλλά απόφυγε να κινηθείς βιαστικά.
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι μια μέρα που η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου και αυτό σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο έντονα συντονισμένος με τον εσωτερικό σου εαυτό. Παράλληλα, ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη δημιουργώντας καλές πλανητικές επιρροές. Σε γενικές γραμμές, μπορείς σήμερα να προκαλέσεις θετικές εξελίξεις, να βάλεις τη βάση για προσωπική και επαγγελματική πρόοδο, να κλείσεις νέες συμφωνίες και να ενισχύσεις τις υπάρχουσες. Είσαι αρκετά δυναμικός και αισιόδοξος για να τα πας πολύ καλά!
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν πιο κοντά σε αυτό και θα σε κάνουν να το κατανοήσεις καλύτερα. Μπορείς να συζητήσεις για θέματα πιο αφηρημένα που σου προκαλούν μπέρδεμα και προβληματισμό.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η στιγμή είναι καλή για να «προτάξεις τα στήθη» σου και να κινηθείς με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Είναι καλή ημέρα για να μιλήσεις με ανωτέρους γύρω από ζητήματα που θέλεις να δεις να εξελίσσονται θετικά. Στα οικονομικά, κινήσου με αυτοσυγκράτηση και χωρίς βιασύνη.
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή είναι άλλη μια μέρα που μπορείς να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και να προωθήσεις τη δημόσια εικόνα σου. Σε ενδιαφέρει η αποδοχή του κόσμου και ο ρόλος σου στο κοινωνικό σύνολο. Για αυτό φαίνεται πως θα κινηθείς δυναμικά για να την βελτιώσεις και να την αναδείξεις. Στα επαγγελματικά, προχώρησε τις υποθέσεις που έχεις αναλάβει. Θα δεις ότι θα βρεις τρόπους να τις εξελίξεις και να τις ολοκληρώσεις όπου είναι αυτό απαραίτητο.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να πλησιάσεις το ταίρι σου και να κάνεις μαζί του μια συζήτηση που θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση και ηρεμία. Υπάρχουν σκέψεις και έννοιες που σε προβληματίζουν και τώρα είναι στιγμή για να τις μοιραστείς μαζί του.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να κινηθείς με θάρρος, τόλμη και αισιοδοξία σήμερα. Βέβαια, με τον Ήλιο να μπαίνει στον Τοξότη δεν γίνεται να μείνεις ανεπηρέαστος και να μην πάρεις λίγη από την αυτοπεποίθηση που χαρίζει το σύμπαν. Στα οικονομικά, δεν χρειάζονται βιασύνες. Με τακτική και μεθοδικότητα όλα θα πάνε καλά.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου σήμερα. Όπως αντιλαμβάνεσαι αυτό φέρνει θετικές επιρροές στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ο Ποσειδώνας είναι πλανήτης που σχετίζεται με τα όνειρά σου και την διαίσθησή σου. Έτσι, σήμερα είσαι ικανός να έρθεις σε επαφή με αυτά που ονειρεύεσαι και επιθυμείς και να καταφέρεις να τα εντάξεις με μια ρεαλιστική ματιά στην πραγματικότητα. Ξεκαθαρίζει το τοπίο, ενώ η διαίσθησή σου σε βοηθάει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αναμένεται μια ευχάριστη ημέρα που θα σε βοηθήσει να ζήσεις το όνειρο μαζί με τον σύντροφό σου. Ή αν ακόμη βρίσκεσαι σε αναζήτηση του άλλου σου μισού, μην εκπλαγείς αν τα όνειρα βρουν τρόπο να υλοποιηθούν… Αρκεί να έχεις το μυαλό σου ανοιχτό!
Επαγγελματικές
Η δουλειά σου φαίνεται να ξεκινάει μια εξελικτική πορεία που σε κάνει να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Κινήσου ψύχραιμα και χωρίς βιασύνες και πολλά καλά πρόκειται να προκύψουν σήμερα. Στα οικονομικά, μπορείς να φέρεις πρόοδο και βελτίωση ακολουθώντας βήματα τακτικής.
Πηγή: myastro.gr
Ζώδια 351344913189198530
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε