Loading...

Συνελήφθη στα Σπάτα δραπέτης – δολοφόνος δύο αστυνομικών το 1990


Για δύο χρόνια αναζητούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής τον 50χρονο βαρυποινίτη Αντώνη Κ., ο οποίος τον Μάρτιο 2015 είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού και δεν επέστρεψε ποτέ.
Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος
αρχιφύλακας Δημήτριος Βούλγαρης
Ο 50χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης σε σπίτι στα Σπάτα (ανατολική Αττική) ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας. Μαζί του ήταν και μία 46χρονη γυναίκα που συνελήφθη και αυτή, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι αστυνομικοί, από την έρευνα που έκαναν βρήκαν στο σπίτι όπου κρυβόταν ο δραπέτης ένα πιστόλι, κυνηγετικά όπλα και πολλά φυσίγγια. Επίσης, στην αυλή βρέθηκαν κλεμμένα αυτοκίνητα.


αρχιφύλακας Λουκάς Παπαλουκάς
Ο Αντώνης Κ. τον Ιούλιο του 1990 είχε σκοτώσει, έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, δύο αστυνομικούς. Τότε, δύο αρχιφύλακες –οι Λουκάς Παπαλουκάς και Δημήτριος Βούλγαρης– τον θεώρησαν ύποπτο και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ο Αντώνης Κ., που είχε πάνω του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά εξαπέλυσε καταιγισμό πυρών εναντίον του, με τον έναν αστυνομικό να πεθαίνει επιτόπου και τον δεύτερο λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές.


Περιφέρεια Αττικής 3425664627732182852
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε