Loading...

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Παρασκευή 17 Νοεμβρίου)


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει ότι παραμένεις συναισθηματικά ανήσυχος, καθώς ό,τι νιώθεις έχει ιδιαίτερη ένταση, τόσο που δυσκολεύεσαι να το ελέγξεις. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή για να έρθεις αντιμέτωπος με όσα νιώθεις, να διώξεις τους φόβους και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα απαλλαγμένος από αυτούς. Στρέψε το ενδιαφέρον σου στην σχέση σου και διοχέτευσε εκεί το πάθος και τη συναισθηματική φόρτιση. Η φαντασία και το όνειρο παίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχοσύνθεσή σου σήμερα, για αυτό μην δοκιμάσεις να τρέξεις μακριά τους!
Αισθηματικές
Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα δίνουν τη θέση τους στο έντονο πάθος και την σεξουαλική επιθυμία σήμερα. Έτσι καταφέρνεις να πλησιάσεις το ταίρι σου μέσα από μονοπάτια διαφορετικά. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι μπορείς να περάσεις καλά αν καταφέρεις να μην είσαι κτητικός.
Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα δε φαίνεται να έχεις εμπόδια. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια ζητήματα και να τους πείσεις για τις ιδέες σου. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς και ειδικά στα φορολογικά ζητήματα.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ατμόσφαιρα περιλαμβάνει πάθος, ορμή, αισθησιασμό από τη μία και ποιοτική επικοινωνία από την άλλη. Με λίγα λόγια, οι σκέψεις και η φαντασία μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στα σωστά άτομα, έτσι ώστε να πείσεις για τις απόψεις και τις ιδέες σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη σε βοηθάει να επιβληθείς με εύστοχα επιχειρήματα. Όπως καταλαβαίνεις, είναι μια καλή ευκαιρία για να δράσεις πιο δυναμικά στον χώρο της εργασίας ή τον επιχειρηματικό. Είσαι σε θέση να κερδίσεις διαπραγματεύσεις που μπορεί να φαίνονταν χαμένες μόνο και μόνο, γιατί έχεις τη δυνατότητα να ασκήσεις πειθώ με αποτελεσματικότητα.
Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα είναι πολύ καλά σήμερα και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου, με ευνοϊκά αποτελέσματα για εσένα. Αφέσου στο συναίσθημα και μην το πνίγεις. Εσύ που είσαι μόνος σου θα υπάρξουν αφορμές για να χτυπήσει η καρδιά σου δυνατά!
Επαγγελματικές
Έχεις δυναμισμό και πειθώ σήμερα στην δουλειά σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις την καχυποψία σου, γιατί μπορεί να εκφραστεί με λάθος τρόπο και να χαλάσει τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, υπάρχει εύνοια και ειδικά σε ζητήματα φορολογίας και λογιστικά.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η ευνοϊκή όψη του Ερμή με τον Άρη σε επηρεάζει άμεσα και πολύ-πολύ θετικά. Αν υπάρχουν ζητήματα που μπορείς να λύσεις μέσω της συζήτησης, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να το κάνεις. Έχεις ψυχραιμία στα λόγια σου, δομή στη σκέψη και μπορείς εύκολα να συνειδητοποιήσεις πολλά από τα λεγόμενα του συνομιλητή σου. Δεν στηρίζεις τις απόψεις σου σε αυθαίρετες σκέψεις και αυτό σου δίνει σημαντικό προβάδισμα. Στην εργασία σου σήμερα θα μπορέσεις να επηρεάσεις πολλούς προς όφελος των σχεδίων σου. Βέβαια, θα χρειαστεί να διαχειριστείς καλά τις ανασφάλειες και την καχυποψία σου αν δεν θέλεις να χάσεις το δίκιο σου.
Αισθηματικές
Η ημέρα σου δίνει κίνητρο για να αφιερώσεις χρόνο στην σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου. Το πάθος σε συνδυασμό με την καλή επικοινωνία μεταξύ σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια για να περάσεις όμορφα απόψε.
Επαγγελματικές
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου, δεδομένου ότι μπορείς να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις που εν τέλει θα αποβούν ευνοϊκές για τη θέση σου και την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου αναμένεται επιτυχία μέσα από οικονομικές συμφωνίες.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η θέση αυτή σε επηρεάζει αρκετά. Η σημερινή Παρασκευή φαίνεται πως θα έχει ένταση, κυρίως συναισθηματική. Προσπάθησε να κάνεις στην άκρη την καχυποψία σου και τους φόβους, έτσι ώστε να μπεις σε μια νέα εποχή. Να νιώσεις πιο ελεύθερος, χαρούμενος και διαθέσιμος να δεθείς ακόμη περισσότερο με το άλλο σου μισό. Και γιατί όχι, να σαγηνέψεις ένα νέο πρόσωπο αν είσαι μόνος. Όταν πέφτεις στη θάλασσα του συναισθήματος μπορείς να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου, να διορθώσεις ατέλειές σου, να προχωρήσεις με την αυτογνωσία. Μην χάσεις την ευκαιρία.
Αισθηματικές
Τη σημερινή ημέρα μπορείς να περάσεις όμορφα και αισθησιακά με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις την ζήλια και την κτητικότητα να εκφραστούν, γιατί έτσι θα χαλάσεις το καλό κλίμα. Αν είσαι μόνος, άφησε την γοητεία και το μυστήριο που κρύβεις σήμερα να σε καθοδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.
Επαγγελματικές
Θα έχεις πολύ καλές σχέσεις σήμερα με τους συνεργάτες σου και οι ιδέες σου θα τύχουν αποδοχής από τους γύρω σου χάρη στην πολύ καλή ικανότητα που έχεις σήμερα να επικοινωνείς σωστά και με ακρίβεια. Τα οικονομικά ευνοούνται αρκεί να κινηθείς έξυπνα και άμεσα.
Λέων
Αγαπητέ Λέων, από τη μια η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, από την άλλη ο Ερμής πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Ερμή. Αυτό σημαίνει ότι παρά την ένταση του συναισθήματός σου, μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά όσα σκέφτεσαι και νιώθεις. Υπάρχει ταραχή μέσα σου και ενώ φαινομενικά σε βγάζει από την ισορροπία σου, ουσιαστικά σε ωθεί ακριβώς σε αυτή. Μετά τη βροχή έρχεται το ουράνιο τόξο και μαζί με αυτό το φως και η γαλήνη. Άφησε τον εαυτό σου να βιώσει ό,τι νιώθει και ό,τι συμβαίνει και θα καταφέρεις εν τέλει να βγεις πιο δυνατός.
Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα έχει πάθος, κέφι και σεξουαλική επιθυμία. Η λεκτική επικοινωνία είναι πολύ καλή σήμερα και μπορείς να κατευθύνεις τις συζητήσεις με τον σύντροφό σου εκεί που θέλεις. Άφησε, όμως, τη γλώσσα του σώματος να ολοκληρώσει αυτά που θέλεις να πεις.
Επαγγελματικές
Σήμερα θα υπάρξουν καλές προοπτικές, το κλίμα στην δουλειά σου θα είναι θετικό και θα υπάρχει καλή επικοινωνία με συνεργάτες και συναδέλφους που θα σε ευνοήσει στα καθήκοντά σου. Στα οικονομικά καλό είναι να ασχοληθείς με φορολογικές υποχρεώσεις.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σου δίνεται η δυνατότητα να πλησιάσεις λίγο περισσότερο μια πτυχή του χαρακτήρα σου που δεν σου είναι και τόσο γνώριμη. Η διαίσθησή σου ισχυροποιείται και είναι ικανή να σε βοηθήσει στα βήματα που θέλεις να κάνεις. Δείξε της εμπιστοσύνη και δεν θα χάσεις. Παράλληλα, καταφέρνεις να βρεις διέξοδο στη φαντασία και στο όνειρο. Έχε στο νου σου ό,τι ζώντας στη φαντασία σου όσα θέλεις να πετύχεις με κάθε λεπτομέρεια, δεν θα αργήσει να έρθει και η πραγματοποίησή τους. Δεν στο σαν πρόβα και άφησε τη μοίρα να σου τα προσφέρειπολύ σύντομα.
Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα θα έχει πολύ ωραίες στιγμές. Το πλανητικό σκηνικό, θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό και αισθησιασμό που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο. Καλό είναι να μην αφήσεις την καχυποψία να χαλάσει το κλίμα μεταξύ σας.
Επαγγελματικές
Αν καταφέρεις να ελέγξεις το άγχος και την ανασφάλεια στη δουλειά θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά σήμερα. Προσπάθησε να μιλήσεις για τις ιδέες σου με τα σωστά άτομα και θα δεις σύντομα σπουδαία αποτελέσματα. Στα οικονομικά, ασχολήσου με τις φορολογικές υποχρεώσεις και μην υπερεκτιμάς κάποιες καταστάσεις.
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη, η εύνοια που δέχεσαι είναι αρκετά θετική στον τομέα της επικοινωνίας και της πνευματικότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ζωηρές συζητήσεις, στις οποίες είσαι σε θέση να τεκμηριώσεις τα επιχειρήματά σου και να πείσεις τους συνομιλητές για τα σχέδια και τις ιδέες σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια, λοιπόν, για να επιτύχεις μια σημαντική συμφωνία ή για να στρώσεις το δρόμο που θα σε οδηγήσει στον απώτερο σκοπό σου. Παράλληλα, μπορείς να παραμείνεις συγκεντρωμένος στην ασχολία σου ή στο έργο που έχεις αναλάβει και να το φέρεις εις πέρας με αποτελεσματικότητα.
Αισθηματικές
Θα είναι πολύ ευχάριστα τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή μιας και μέσα από συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα καταφέρεις να του περάσεις τις σκέψεις σου και ειδικά για την πορεία της σχέσης σας. Η βραδιά επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μείνε συγκεντρωμένος στη δουλειά σου και θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις αρμοδιότητές σου με επιτυχία. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις με ανωτέρους για αύξηση, γιατί είσαι σε θέση να τεκμηριώσεις τις απαιτήσεις σου. Στα οικονομικά, χρειάζεται ρεαλισμός και να μην παρασύρεσαι.
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου ακόμη μια μέρα με αποτέλεσμα να είσαι πλήρως συντονισμένος με την εσωτερική πλευρά του εαυτού σου. Μπορείς τώρα να καταλάβεις καλύτερα το συναίσθημά σου που φαίνεται πως θα είναι αρκετά έντονο και χειμαρρώδες. Για το λόγο αυτό ζήσε την αγάπη που συνδέει εσένα και τον σύντροφό σου στο έπακρο, πλησίασε τα πρόσωπα που αγαπάς και μην υποκύπτεις σε εκείνα τα συναισθήματα που σε κάνουν καχύποπτο και ζηλιάρη. Άσε τις συγκρούσεις με τους γύρω σου και στρέψου στην βελτίωση του ίδιου σου του εαυτού ερχόμενος αντιμέτωπος με τους φόβους σου. Είναι καλή στιγμή να τους ξεπεράσεις.
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή άφησε την ανασφάλεια στην άκρη και αφέσου στο συναίσθημα του πάθους και της αγάπης. Πάρε το ταίρι σου από το χέρι και ταξίδεψε το σε μέρη υπέροχα, μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Απόλαυσε το πλούσιο συναίσθημα που θα δώσει ζωντάνια στη σχέση.
Επαγγελματικές
Σε καλή πορεία θα κινηθούν τα επαγγελματικά σου την σημερινή ημέρα και με υπομονή θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ό,τι είναι απαραίτητο. Στα οικονομικά οι απαιτήσεις είναι αυξημένες αλλά θέσε ως προτεραιότητα τις οικονομικές συμφωνίες που φαίνεται ότι θα πάνε καλά.
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σου χαρίζει ανεπτυγμένη διαίσθηση την ημέρα αυτή. Εκμεταλλεύσου το χάρισμα αυτό, λοιπόν, για να χαράξεις την δική σου πορεία και να πάρεις αποφάσεις που, ίσως, με τη λογική αδυνατείς να το κάνεις. Ο χώρος της φαντασίας είναι ένα μέρος που λειτουργεί άψογα για εσένα σήμερα. Εκεί μπορείς να δώσεις «σάρκα και οστά» στα όνειρά σου. Και έτσι, ίσως, σύντομα να καταφέρεις να τα κάνεις πραγματικότητα. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη να ξέρεις ότι μπορείς να διεκδικήσεις και να πετύχεις σημαντικά πράγματα σήμερα μέσα από τις συζητήσεις. Μια καλή ευκαιρία για τα επαγγελματικά λοιπόν…
Αισθηματικές
Είναι μια καλή ημέρα για να ανοίξεις την καρδιά σου στον σύντροφο σου και να τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Μην φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ και έτσι η νύχτα θα πάρει πιο ενδιαφέρουσα τροπή!
Επαγγελματικές
Οι συνεργάτες σου θα είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν τις ιδέες σου καθώς είσαι σε θέση να επικοινωνήσεις σωστά και τεκμηριωμένα τις απόψεις σου. Στα οικονομικά είναι μια καλή ημέρα να κλείσεις συμφωνίες και διευθετήσεις λογιστικές υποχρεώσεις.
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη στον Σκορπιό την ημέρα αυτή σε φέρνει αντιμέτωπο με φόβους και ανασφάλειες που κρύβονταν καλά από καιρό. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να καταφέρεις να τους ξεπεράσεις. Με τον τρόπο αυτό θα ανοίξεις νέους δρόμους και θα νιώσεις απελευθερωμένος από τα δεσμά τους. Επίσης, θα καταφέρεις να περιορίσεις την κτητικότητα που σου βγαίνει ακριβώς γιατί νιώθεις έλλειψη σιγουριάς για εσένα, κυρίως. Ως προς τα οικονομικά σου, ευνοούνται φορολογικά και λογιστικά ζητήματα. Καλό είναι να ασχοληθείς με αυτές τις εκκρεμότητες.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι καλή ημέρα για να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση δεν θα σου κάνει καλό. Πέρα από αυτό, όμως, δεν θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις τις υπέροχες στιγμές που θα φέρει το πάθος και ο αισθησιασμός.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια μέρα που μπορείς να κινηθείς με πάθος και αποφασιστικότητα και μάλιστα να διεκδικήσεις τα καλύτερα για εσένα. Στα οικονομικά μείνε εγκρατής χωρίς να παρασύρεσαι σε σπατάλες.
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με τη θετική όψη του Ερμή με τον Άρη η σημερινή ημέρα μπορεί να σου χαρίσει επιτυχίες στις διαπραγματεύσεις και στις επικοινωνίες σου, είτε αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις, είτε προσωπικές. Από την άλλη, λαμβάνεις έγκαιρη και σωστή ενημέρωση για τα θέματα που σε απασχολούν περισσότερο, γεγονός που σε βοηθάει πως να τα χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο. Αν πάλι για κάποιο λόγο πρέπει να απευθυνθείς σε κοινό να ξέρεις ότι η εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές, γιατί θα έχεις πετύχει το σκοπό σου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον εαυτό σου που σου προκαλούν φόβους και κατ’ επέκταση εμπόδια στη σχέση. Είναι καλύτερα να συζητήσεις τις σκέψεις σου για να διώξεις τα σύννεφα που δημιουργείς εσύ ο ίδιος τελικά.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα πρέπει να περιορίσεις τον εκνευρισμένο και να δείξεις πιο συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις. Έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις για αυτό μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Τα οικονομικά πάνε καλύτερα καθώς μπορείς να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, με τη Σελήνη στον Σκορπιό είναι μια καλή ημέρα να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα ένστικτά σου για να μάθεις να τα ακούς. Ανακαλύπτεις πτυχές της προσωπικότητάς σου που δεν έχουν να κάνουν με την ψυχρή λογική και τις πεζές, καθημερινές ενασχολήσεις. Αντίθετα, μαθαίνεις να εξερευνάς τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου που σήμερα μοιάζουν να έχουν γιγαντωθεί. Ακόμη και αν νιώσεις ανίσχυρος να τα ελέγξεις, φρόντισε να τα αποδεχθείς και να τα κατανοήσεις, έτσι ώστε να μπορέσεις εν τέλει να τους επιβληθείς. Περιόρισε την κτητική σου τάση που σου βγαίνει με καχυποψία και έλεγχο.
Αισθηματικές
Καλό είναι να μην πιέζεις τον σύντροφό σου υπερβολικά με την καχυποψία και τους φόβους σου. Προσπάθησε να είσαι χαλαρός για να απολαύσεις τη βραδιά στο έπακρο. Αν είσαι ελεύθερος, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να γοητεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα θα καταφέρεις να περάσεις τις ιδέες σου με επιτυχία στους γύρω σου. Είσαι πειστικός ομιλητής και αυτό γίνεται αποδεκτό και εκτιμάται από τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου. Τα οικονομικά σου κινούνται αρκετά καλά, αλλά συνέχισε να είσαι συνεπής.
Ζώδια 2835103447395890866
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε