Loading...

«Γαλάζια» μαχητικότητα και ενότητα, το μήνυμα από τα Σπάτα


Μια μεγάλη νεοδημοκρατική γιορτή έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή της Βραυρώνας. Η πάντοτε δραστήρια Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέα Δημοκρατίας στα Σπάτα, διοργάνωσε συνεστίαση στο ξενοδοχείο Mare Nostrum, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν. Οι παρευρισκόμενοι γεύθηκαν νόστιμα εδέσματα, τα οποία συνόδευσαν με κρασί από την ευρύτερη περιοχή.





Ο αεικίνητος πρόεδρος της τοπικής, Ανδρέας Βλάχος, επιμελήθηκε προσωπικά κάθε πτυχή της εν λόγω συνεστίασης, η οποία εκ του αποτελέσματος κρίθηκε εξόχως επιτυχημένη. Ο κόσμος διασκέδασε, απόλαυσε το φαγητό του, συζήτησε την πολιτική επικαιρότητα και εντέλει αποχώρησε χαμογελαστός. Γενικότερα, η εκδήλωση μαρτυρά ότι η εν λόγω τοπική έχει πολλά ενεργά μέλη και είναι «μάχιμη». Και μόνο τοπικές σαν αυτήν δύνανται να βοηθήσουν πραγματικά το κόμμα της κεντροδεξιάς, στον αγώνα του να επανακτήσει την εξουσία. Εξίσου σημαντική ήταν και η συμβολή του αντιπροέδρου της τοπικής Μάνου Λυκούργου αλλά και του γραμματέα της, Γιάννη Παραχεράκη, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και πρόεδρος της Ένωσης Κρητών στην περιοχή.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Β’ Αθηνών και τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος. Στη συνεστίαση βρέθηκε επίσης ο βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου και οι τέσσερις «γαλάζιοι» βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, ήτοι: ο Μάκης Βορίδης, η Γεωργία Μαρτίνου, ο Γιώργος Βλάχος και ο Δημήτρης Μπούρας. Ακόμα, την εκδήλωση παρακολούθησε δια ζώσης ο Κωνσταντίνος Δέδες, γνωστός νομικός των Αθηνών και εκ των ανερχόμενων στελεχών της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής. Μάλιστα, ο κος Δέδες εκτός των κοινονικοπολιτικών του δραστηριοτήτων, είναι γνωστός και για την ενασχόλησή του με την επιχειρηματικότητα. 

Επιπλέον, στην εκδήλωση παρέστησαν οι πολιτευτές στην Περιφέρεια Αττικής Ανδρέα Τσώκος, Γιώργος Κώτσηρας και η ιατρός Ευαγγελία Κοπανάκη. Ακόμα, ήταν παρών ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής, Άρης Βάτσιος, ο γνωστός επιχειρηματίας και στέλεχος Δημήτρης Παγώνης, ο δήμαρχος Σπατών, ο συντονιστής Περιφέρειας Λεκανοπεδίου Αττικής, Σπύρος Πουλάκης και πολλοί ακόμη.

Άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από την εκδήλωση και συνομολόγησαν από κοινού να επισπευθεί η επόμενη συνεστίαση. 
Πολιτική 2141657666085501753
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε