Loading...

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 2/10/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Η ενέργειά σου σε ξεσηκώνει και σου δίνει τη δύναμη να αγωνιστείς για ό,τι πιστεύεις, περισσότερο από ποτέ. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σε κάνει δραστήριο και ορμητικό προσφέροντάς σου ό,τι χρειάζεσαι για να διεκδικήσεις ό,τι θελήσεις. Εσύ είσαι αυτός που μπορείς να κινήσεις τα νήματα στο παρασκήνιο και μάλιστα με σκοπό να κατευθύνεις τις καταστάσεις προς όφελός σου. Είναι μια καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να βάλεις σε μια σειρά προβληματικές καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αναμένεται πολύ θερμή ημέρα. Ο αισθησιασμός και η ορμητικότητά σου κυριαρχούν, ψάχνοντας τρόπο να εκφραστούν. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλία για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ημέρα, είτε για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου, είτε για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τίποτα δε σε σταματάει σήμερα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν με πάθος και δυναμισμό. Η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη, ενώ θα μπορέσεις να πας τις υποθέσεις σου ένα βήμα παρακάτω. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την καλή ενέργεια που έχεις μέσα σου προκειμένου να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις.


Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου για εξελίξεις και αλλαγές στη ζωή σου. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, προσφέρει επιτυχίες και πρόοδο. Η τύχη είναι με το μέρος σου και σε βοηθάει να προωθήσεις οποιοδήποτε ζήτημα σε δυσκόλευε μέχρι τώρα. Ταξίδια και μετακινήσεις θα έχουν πολύ θετικό αποτέλεσμα, όπως επίσης και υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσεις το πάθος και τη θετική ενέργεια που θα κουβαλάς, καταλαβαίνεις πως τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά. Μην χάνεις λεπτό από τη σημερινή ημέρα! Οργανώσου και πέσε στη μάχη!

Αισθηματικές
Όμορφη ημέρα για τα αισθηματικά. Έκφραση, πάθος, λαχτάρα και πικάντικα μυστικά δίνουν μια διαφορετική νότα στην ημέρα. Απόλαυσε όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει ο σύντροφός σου και μην διστάσεις να του ζητήσεις και άλλα τόσα. Το παιχνίδι θα είναι έντονο τη σημερινή ημέρα, είτε με το ταίρι σου, είτε με το πρόσωπου που σε ενδιαφέρει, αν είσαι μόνος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πας καλά, αν και η κούραση θα είναι αρκετή. Με πρόγραμμα και πειθαρχία μην φοβάσαι τίποτα. Είσαι τόσο δυναμικός και αποφασιστικός που όλα μπορείς να τα φέρεις εις πέρας. Απόφυγε μονάχα τις υπερβολές! Στα οικονομικά, μπορείς να βάλεις τάξη, οργανώνοντας τις υποχρεώσεις σου.


Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα θα είναι αρκετά θετική για το ζώδιό σου. Το γενικότερο πλανητικό σκηνικό προσφέρει εύνοια, έτσι ώστε να εξελιχθούν οι υποθέσεις σου, να βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι, να προχωρήσεις δυναμικά και γενικότερα να βάλεις τα πράγματα σε μια ροή. Εν μέρει, μπορείς να επηρεάσεις τις καταστάσεις με την ενεργητικότητα που θα έχεις, αλλά να ξέρεις ότι πολλές αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες, καθώς θα προκύψουν από την αλληλεπίδρασή σου με τα πρόσωπα γύρω σου. Εκμεταλλεύσου κάθε λεπτό της ημέρας προς όφελός σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, το πάθος θα είναι έντονο και θα έχεις μια βαθιά ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Βέβαια, είναι πιθανό να μην μπορείς να εκφραστείς όπως θα ήθελες με λόγια, αλλά μπορείς να το κάνεις με πράξεις. Πάρε πρωτοβουλία, φτιάξε το σκηνικό και γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα μπορείς να εργαστείς ομαδικά, να αναπτύξεις κι άλλο τις συνεργασίες σου και να οδηγηθείς σε καταπληκτικά αποτελέσματα. Καλό είναι να κινηθείς με ευθύτητα και ειλικρίνεια και να αφήσεις τα παιχνίδια κάτω από το τραπέζι. Ακόμη και τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αν αποφασίσεις να κινηθείς υπεύθυνα και στοχευμένα.


Καρκίνος
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, σημαίνει πρόοδος και εξέλιξη, φίλε Καρκίνε. Εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας και βάλε μπροστά τα σχέδιά σου. Ασχολήσου με τις επιδιώξεις σου και άφησε την τύχη να βάλει και αυτή το χέρι της. Κινήσου με αποφασιστικότητα και δύναμη και θα δεις ότι η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την παρουσία της. Αν χρειαστεί να κάνες ταξίδι μην το αναβάλλεις καθώς η στιγμή είναι κατάλληλη για να επιτύχεις το σκοπό σου μέσα από αυτό. Παράλληλα, το καλό κλίμα και στην αισθηματική σου ζωή σου προσφέρει την αρμονία που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια ημέρα που μπορείς να την απολαύσεις στο πλευρό του συντρόφου σου. Η ζήλεια δεν έχει θέση στη σημερινή ημέρα, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο από μικρότητες, συγκρούσεις και εντάσεις. Άφησε το πάθος να εκφραστεί χωρίς ενδοιασμούς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχεις τη δυνατότητα να επανορθώσεις λάθη και παραλείψεις από το παρελθόν. Έχεις την ενέργεια και τον δυναμισμό που χρειάζεσαι για να χειριστείς δύσκολες καταστάσεις, ενώ θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με συνεργάτες που θα σου δώσουν καταπληκτικές ιδέες. Στα οικονομικά, μπορείς να επιφέρεις την ισορροπία με τις κατάλληλες ενέργειες.


Λέων
Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη στον Υδροχόο, σε κάνει ευθύ, άμεσο και ειλικρινή. Δεν θέλεις να συμμετέχεις σε διπλές καταστάσεις που μπορούν να σου δημιουργήσουν μπλεξίματα. Εξάλλου, δεν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα με θάρρος και δυναμισμό. Η στάση σου αυτή σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα, αλλά πολύ περισσότερο στα επαγγελματικά και στα προσωπικά. Κανείς δεν θα μπορέσει να σου αποδώσει ευθύνες καθώς οι ενέργειές σου θα είναι τόσο ξεκάθαρες που θα θεωρούνται αδιαμφισβήτητες.

Αισθηματικές
Η ημέρα σου στα αισθηματικά θα κυλήσει πολύ θετικά για εσένα και το ταίρι σου. Το κλίμα είναι ζεστό και ευνοϊκό για να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Το συναίσθημα σας ενώνει, αλλά δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Κάποιες φορές είναι καλύτερα, καθώς η πράξη είναι εκείνη που διώχνει την αμφιβολία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας πολύ καλά, να προωθήσεις την εργασία σου κάνοντας τις κατάλληλες επαφές και να ενισχύσεις το κοινωνικό σου προφίλ. Ξέρεις πως να ελιχθείς ανάμεσα σε συνεργάτες και συναδέλφους και αυτό σου δίνει προβάδισμα. Στα οικονομικά, είναι μια καλή ημέρα για να θέσεις νέες βάσεις.


Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η ενέργεια που κρύβεις μέσα σου σήμερα σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις στο βαρύ σου πρόγραμμα με άνεση. Τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να φέρεις τις αλλαγές που θέλεις στη ζωή σου. Η αίσθηση του χιούμορ θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση και να γίνεις πιο ελκυστικός στις συζητήσεις με τους γύρω σου, επιτυγχάνοντας το σκοπό σου. Πρόσεξε τις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ρίξεις τις άμυνές σου. Πλησίασε το ταίρι σου και βρες τον τρόπο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα ανάμεσά σας, διώχνοντας μακριά σκιές και δεύτερες σκέψεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά οι εξελίξεις θα είναι θετικές, καθώς το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να οδηγηθείς στην επιτυχία. Η τύχη είναι με το μέρος σου, για αυτό μην διστάσεις να πάρεις μικρά ρίσκα κάτω από προϋποθέσεις. Στα οικονομικά, έχεις την εύνοια των πλανητών, για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα κέρδη σου!


Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι μια μέρα που ευνοούνται οι υποθέσεις σου και μπορείς να φέρεις εις πέρας και τις πιο δύσκολες. Κινήσου με συνέπεια, ευθύτητα και στόχευση. Θα δεις ότι θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία και να ανοίξεις το δρόμο για περισσότερες εξελίξεις. Δώσε λίγη προσοχή στον τρόπο που έρχεσαι σε επαφή με τα πρόσωπα γύρω σου, καθώς είναι πιθανό να μην δώσεις τη δέουσα σημασία και να υπάρξουν προστριβές ή παρεξηγήσεις. Ταξίδια για κάθε σκοπό ευνοούνται.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια υπέροχη βραδιά, αν επιλέξεις να την περάσεις με τον σύντροφό σου. Το πάθος και το συναίσθημα φτιάχνουν ένα ιδανικό κλίμα για να απολαύσετε τη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, μην διστάσεις να προσεγγίσεις εκείνο το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να έχεις μεγάλες επιτυχίες σήμερα, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ και χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις. Ο δυναμισμός σου σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία και μάλιστα να βάλεις σε μια σειρά σε ό,τι φαινόταν ακατόρθωτο μέχρι σήμερα. Τα οικονομικά σου μπορούν να ανθοφορήσουν, αν σήμερα κιόλας κινηθείς αντίστοιχα.


Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Υδροχόο και σε τρίγωνο με τον Δία, σε κάνει πιο προβληματισμένο και επικεντρωμένο σε ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο σύνολο. Είσαι πιο ευαισθητοποιημένος όσον αφορά σε προβλήματα που αφορούν την εποχή μας, τον πλανήτη, τη χώρα. Από την άλλη, έχεις όλη την εύνοια για να σταθείς με σθένος απέναντι στις εξελίξεις και να δώσεις τη δική σου μάχη. Το καλό είναι ότι φυσάει ούριος άνεμος, οπότε κάθε προσπάθειά σου πιάνει τόπο και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα αναμένεται πολύ ζεστό και μάλιστα έχεις όλες τις προοπτικές για να περάσεις ονειρικά με τον σύντροφό σου. Μπορείς να τον πλησιάσεις, να τον ακούσεις και να καταφέρεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο κάτω, καθώς η ειλικρίνεια που σε χαρακτηρίζει θα χτίσει γερά θεμέλια. Και μόνος να είσαι, κινήσου με τόλμη και ευθύτητα για να διαπιστώσεις τη δύναμη της γοητείας σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα, καθώς η σοφία του παρελθόντος σε συνδυασμό με την εύνοια των ημερών, σου δίνουν τα κατάλληλα εφόδια για να υλοποιήσεις ό,τι σκεφτείς. Στα οικονομικά, παίξε σωστά τα χαρτιά σου για να δεις τα έσοδα να γίνονται πολλαπλάσια των εξόδων.


Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να εκδηλώσεις δημιουργικά όλη σου την ορμή και τον δυναμισμό. Χρησιμοποίησε τη δύναμη του μυαλού για να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις σου, στους στόχους και στις μεθόδους σου. Μπορείς να αναλάβεις δράση με εκπληκτικά αποτελέσματα σε όποιον τομέα και αν αποφασίσεις να το κάνεις. Η τύχη σε ευνοεί. Είσαι αρκετά τολμηρός και δυναμικός για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Η ευθύτητα των λόγων σου μπορεί αν είναι δίκοπο μαχαίρι, για αυτό φρόντισε να εκφράζεσαι ειλικρινά, αλλά πάντα με επιδεξιότητα για να αποφύγεις τις συγκρούσεις κατά μέτωπο!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να αφήσεις στην άκρη προβλήματα, γκρίνιες και ζήλιες. Εξάλλου, και το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει έτσι ώστε να είσαι πιο άνετος και χαλαρός, χωρίς εντάσεις και ακρότητες. Η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά αισθησιακή, οπότε απόλαυσέ την στο έπακρο!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η σημερινή ημέρα σου προσφέρει τύχη και εξελίξεις. Θα δεις υποθέσεις σου που ήταν σε στασιμότητα να παίρνουν το δρόμο της επίλυσης απαλλάσσοντάς σε από άγχη και πίεση. Επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται. Στα οικονομικά, μπορείς να δεις μεγάλη βελτίωση, αν εκμεταλλευτείς την εύνοια της ημέρας προς όφελός σου.


Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να διεκδικήσεις όσα σου ανήκουν σε διάφορα επίπεδα στη ζωή σου. Κινήσου δυναμικά για να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση επαγγελματικά, να πάρεις μια αύξηση, να πετύχεις στις σπουδές σου και γενικότερα να βελτιώσεις εκείνον τον τομέα για τον οποίο έχεις εργαστεί σκληρά. Η τύχη σε βοηθάει και καταφέρνει να σου δώσει λύσεις σε σημεία που ίσως υπάρξει εμπλοκή. Διατήρησε την ακεραιότητά σου και θα δεις ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φρόντισε να απολαύσεις μια ήρεμη ημέρα χωρίς να πιέζεις πρόσωπα και καταστάσεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση δεν χρειάζεται να βρεις απαντήσεις σήμερα πιέζοντας το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος, διατήρησε την υπομονή σου και μην απαιτείς από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να εκφραστεί εδώ και τώρα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου ευνοούνται οι συνεργασίες και μάλιστα μπορείς να οδηγηθείς σε θεαματικά αποτελέσματα αν τις αξιοποιήσεις σωστά. Φρόντισε να διατηρήσεις ένα καλό κλίμα μέσα σε αυτός για να αποδώσουν τα μέγιστα. Στα οικονομικά, κινήσου με φειδώ, γιατί έχεις μια τάση να ξοδεύεις αλόγιστα.


Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου πραγματοποιώντας θετική όψη με τον Δία. Αυτό σημαίνει ότι διάφορα δεδομένα γύρω σου πρόκειται να αλλάξουν και κυρίως εξαιτίας των καταστάσεων και των προσώπων που σε περιβάλλουν. Οι αλλαγές αναμένεται να είναι θετικές για εσένα. Συναισθηματικά έχεις καλή διάθεση, αν και υπάρχει μια μικρή δυσκολία να εκφράσεις αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι. Το χιούμορ σε βοηθάει να ανοίξεις πόρτες και να κάνεις τις επικοινωνίες σου πιο εύκολες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το αίσθημα της γαλήνης, όποια και αν είναι η κατάστασή σου. Ειδικά αν βρίσκεσαι σε σχέση, φρόντισε να ασχοληθείς με το ταίρι σου κάνοντας μαζί του πράγματα που θα χαλαρώσουν και τους δυο, αφήνοντας την ένταση της ημέρας στην άκρη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να επικοινωνήσεις πολύ καλά με τα πρόσωπα που βρίσκονται στον χώρο της εργασίας και μάλιστα μπορείς να νιώσεις τις ανάγκες τους ή να αντιληφθείς τί απαιτούν από εσένα. Στα οικονομικά, αρχίζει να επέρχεται μια ισορροπία, την οποία πρέπει να βοηθήσεις και εσύ με σωστή διαχείριση.


Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, οι σημερινές προβλέψεις είναι αρκετά θετικές, ωστόσο θα πρέπει να φροντίσεις να μείνεις προσηλωμένος στην πραγματικότητα. Πρόσεξε, καθώς αυτό που θέλεις πολύ κυριαρχεί στο μυαλό σου και είναι ικανό να σου δημιουργήσει ψευδαισθήσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αποπροσανατολιστείς και να χάσεις χρόνο χωρίς να υπάρχουν, βέβαια, τραγικές συνέπειες. Εκμεταλλεύσου τις αλλαγές που δημιουργούνται ως συνέπεια του περίγυρού σου για να βελτιώσεις τη δική σου πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου επίλεξε να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου που θα σας χαλαρώσουν και θα σας φέρουν κοντά, χωρίς να χρειάζεται, απαραιτήτως, να κάνετε μια συζήτηση εις βάθος. Τα λόγια δεν είναι εύκολα σήμερα, για αυτό μην πιέζεις το ταίρι σου. Δεν θα είναι εύκολο να εκφράσει το συναίσθημά του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις ψυχραιμία, ενώ θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα είναι καλύτερες για το επαγγελματικό και οικονομικό σου μέλλον. Τα έξοδα είναι αρκετά για αυτό διατήρησε έναν καλό έλεγχο σε ό,τι ξοδεύεις.


ΠΗΓΗ
Ζώδια 8976231761757589140
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε