Loading...

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου


Ήρθε η στιγμή να… συνέλθουμε λίγο από τις αρνητικές πλανητικές όψεις και αυτό με την βοήθεια του σημερινού Εξαγώνου Ερμή-Κρόνου, που μας δίνει λογική, εξυπνάδα, αποφασιστικότητα, ιδέες, λύσεις και σοφία! Οι πιο ευνοημένοι; Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου. Με τον Ερμή στον Ζυγό, τα επίπεδα επικοινωνίας ανοίγουν και βρίσκεις νέους τρόπους σύνδεσης και επικοινωνίας με άλλους, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις πιο γρήγορα λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γη αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις τη δυνατότητα, αγαπητέ Ταύρε, να βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα σου ακόμη και αν οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί σου. Εσύ απλά επικεντρώσου στα προβλήματα που πρέπει να λύσεις άμεσα και κάνε αυτό που έχεις αποφασίσει εξηγώντας στους άλλους με σαφήνεια και επιχειρήματα τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτή τη λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτές τις μέρες – και ειδικά σήμερα – τείνεις να δείξεις την αγάπη σου για τους άλλους μέσα από πράξεις, βοηθώντας και υποστηρίζοντάς τους. Υπάρχουν κάποια οικογενειακά θέματα που πρέπει να λύσεις άμεσα αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί με τις κινήσεις που κάνεις, καλέ μου Δίδυμε, όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Και με την Αφροδίτη στην Παρθένο να σε ευνοεί η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο τον καλό εαυτό σου για να έχει συνέχεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε συνεργάτες σου. Πρέπει σε οτιδήποτε συναλλαγή κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, Καρκίνε, ίσως να νιώσεις ότι κάποιες καταστάσεις εμποδίζουν την πρόοδό σου και αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ανυπομονησία. Αυτή η αίσθηση ενόχλησης ίσως να υπάρχει γιατί νομίζεις ότι τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα. Μην σε απασχολεί τίποτα γιατί η πορεία που έχεις χαράξει και επιλέξει θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ότι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα τις γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, κάποιες σκέψεις ίσως σε αγχώσουν υπερβολικά. Χαλάρωσε, πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου μόνο κάτι που σε χαλαρώνει. Αφού λοιπόν, αφήσεις πίσω σου αυτά που σε αγχώνουν, μπορείς τώρα να σκεφτείς πιο ήρεμα και λογικά για να βρεις λύσεις στα προβλήματα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό θα είναι να τον πλησιάσεις και να τον ακούσεις για να μπορέσει να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, είναι η κατάλληλη μέρα να δείξεις τα προσόντα σου και να δώσεις την ευκαιρία να φανεί ποιος είσαι σε όποιον πραγματικά θέλει να σε γνωρίσει και να ασχοληθεί μαζί σου. Αυτή η κίνηση, να ξέρεις θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα στον αισθηματικό τομέα να παρέμβεις και να πεις πράγματα που μπορεί να στεναχωρήσουν τον ταίρι σου, αλλά τελικά θα σώσεις την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις επωμιστεί πολλά πράγματα τα οποία θα πρέπει να ολοκληρώσεις, όμως είτε συναντάς δυσκολίες μέσα από τις δικές σου ανασφάλειες είτε υπάρχουν κόντρες με τους γύρω σου. Προσπάθησε να αποδεχθείς ότι ίσως χρειαστεί να ρισκάρεις κάποια πράγματα για να μπορέσεις να αποκτήσεις κάποια άλλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου διέρχεται κάποια κρίση. Καλό θα είναι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις τι τον ενοχλεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που μπορείς να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, πρέπει να καταλάβεις ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται αβίαστα. Όσο και να πιέζεις κάποιες καταστάσεις, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εάν, τώρα, αισθάνεσαι ότι υπάρχει στασιμότητα οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσπάθησε να κάνεις υπομονή μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να δράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα κάποια γεγονότα που θα γίνουν θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν νιώθεις την ανάγκη να αποδείξεις, Τοξότη, ποιος πραγματικά είσαι και να παίρνεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει, αν θέλεις να δει όλος ο κόσμος την αξία σου, τότε δείξε, χωρίς φόβο και πάθος, τον αληθινό σου εαυτό και αυτό αρκεί για να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Θα αλλάξουν στο καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν να τις δεχτείς, γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για μια βαθιά διαδικασία ενδοσκόπησης και εσωτερικής αναζήτησης για να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε παιδεύουν καθημερινά. Μην αγχώνεσαι γιατί όλη αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου θα πας πολύ καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες και θα έχουν επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα αυξήσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα νιώθεις ιδιαίτερα επιφυλακτικός. Μην αγχώνεσαι. Αυτό συμβαίνει γιατί μεγάλο μέρος από τη ζωή σου, το ξοδεύεις για να φριντίζεις και να βοηθάς τους άλλους και τώρα πλέον ήρθε η στιγμή που πρέπει να πάρεις τον προσωπικό σου χρόνο, για να ασχοληθείς και να λύσεις πρώτα τα δικά σου θέματα και μετά να ασχοληθείς με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες ιστορίες που σε προβληματίζουν στην σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

ΙΧΘΥΣ

Ήρθε η στιγμή να μιλήσεις και να ανοιχτείς με δικά σου άτομα, που σε νοιάζονται και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και χαλαρά. Ήρεμος, πλέον, μπορείς να κάνεις καλύτερες σκέψεις και σχέδια που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στην σχέση σου που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.


Ζώδια 2001591845566151292
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε