Loading...

Τα ζώδια: Η προβλέψεις για Τρίτη 10 Οκτωβρίου


Τι λένε τα άστρα για σήμερα;
ΚΡΙΟΣ 
Πιθανή σύγκρουση με ένα άτομο από χώρο της δουλειάς θα την αποφύγετε αν είστε μετρημένοι στα λόγια σας και δεν πιέσετε καταστάσεις. Είναι μια μέρα με ένταση καθώς ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με την Σελήνη και δεν ευνοούνται διαπραγματεύσεις και κλείσιμο συμφωνιών. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης. Η σχέση σας βρίσκεται σε επικίνδυνη καμπή και ειδικά σήμερα, δεν είναι καθόλου κατάλληλη στιγμή για να θίξετε αυτά που σας στεναχωρούν μιας και δεν προβλέπεται να συνεννοείστε με το ταίρι σας. Η έλλειψη διάθεσης να αναλάβει έκαστος τις ευθύνες του, στέκεται εμπόδιο στη σχέση. 
ΤΑΥΡΟΣ 
Μεριμνήστε εγκαίρως για ένα κληρονομικό ζήτημα, ώστε να μη χάσετε τα δικαιώματα σας και αναζητήστε λύσεις σχετικά με ένα εργασιακό θέμα που σας απασχολεί. Η μέρα δεν ευνοεί την ομαδικότητα. Εσείς είστε χαμένοι στις σκέψεις σας και θα θέλατε να αποφύγετε κάθε επαφή. Αποφύγετε διεκδικήσεις χρημάτων από τη δουλειά σας. Σχέσεις που περνούν κάποιες δυσκολίες, χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και είναι μια καλή στιγμή για να περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα με τον εαυτό σας, ώστε να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας δίχως να επηρεάζεστε από την παρουσία του συντρόφου σας. 
ΔΙΔΥΜΟΣ 
Οι αρμονικές όψεις Ερμή και Σελήνης φέρνουν ευχάριστες ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα και εκεί που νιώθατε στριμωγμένοι, βελτιώνονται και τα οικονομικά σας, οπότε παίρνετε την ώθηση που χρειάζεστε για την προσέγγιση του στόχου σας. Προσέξτε πολύ με τη διαχείριση των χρημάτων σας. Μην τα δίνετε όλα σε υποχρεώσεις! Σας έχει λείψει η οικογενειακή θαλπωρή λόγω φόρτου εργασίας, σήμερα όμως, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για να τον περάσετε με την οικογένεια, με το ταίρι σας ή, γιατί όχι και μόνοι σας. Το θέμα είναι να απολαύσετε τη ζεστασιά του σπιτιού και να χαλαρώσετε με, ή χωρίς παρέα. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα βάλτε τα δυνατά σας και κερδίστε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ήλιος και Σελήνη και Ερμής σχηματίζουν πολύ καλές όψεις και εκτός από τη ζωτικότητα και τη διάθεση να κλείσετε εκκρεμότητες, προκαλούν πρόσφορο έδαφος για να διευρύνετε το αγοραστικό σας κοινό και να κερδίσετε τον ανταγωνισμό. Μειώστε λειτουργικά έξοδα της επιχείρησής σας. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές από ασήμαντη αφορμή, κάτι που υποδεικνύει πως υπάρχουν απωθημένα. Σήμερα πάντως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για ξεκαθαρίσματα,. Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα και να βρεθείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο αν είστε αρπαγμένοι. 
ΛΕΩΝ 
Ημέρα ιδανική για να ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα, δεν είναι όμως κατάλληλη για να δείξετε τυφλή εμπιστοσύνη σε καινούριες προτάσεις, όσο κι αν σας φανούν ιδανικές. Βολιδοσκοπήστε την κατάσταση και έχετε έτοιμες κάποιες δικές σας ιδέες. Στον οικονομικό τομέα είναι λίγο ζορισμένα τα πράγματα, όμως είναι θέμα ημερών να βελτιωθούν. Η σχέση σας με ένα οικείο πρόσωπο που έχετε ψυχραθεί, δεν δείχνει να βελτιώνεται, τουλάχιστον όχι άμεσα. Το έχετε πάρει απόφαση, υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές που τα συναισθήματα σας είναι ανάμεικτα, με αποτέλεσμα να έρχεστε αντιμέτωποι με εσωτερικές συγκρούσεις. Δουλέψετε με τον εαυτό σας. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος και έχετε ένα σωρό ιδέες στο μυαλό σας που θα θέλατε να υλοποιήσετε στην πορεία. Ξεκουράστε πρώτα το μυαλό σας από όλη αυτή την πίεση των τελευταίων ημερών και έπειτα, με ξεκάθαρη σκέψη, πάρτε τις αποφάσεις σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μεν, αλλά προέχουν άλλες ανάγκες. Θυμώνετε όταν σας λένε ψέμματα, όταν όμως ακούτε αλήθειες, εξοργίζεστε και δεν μπορεί κανείς να συνεννοηθεί μαζί σας. Αν θέλετε να είναι ειλικρινείς οι άλλοι, θα πρέπει κι εσείς να μάθετε να δέχεστε τα πράγματα ως έχουν. Σήμερα πάντως, προτιμήστε μια βόλτα, παρά την επίλυση θεμάτων. 
ΖΥΓΟΣ
Σκέφτεστε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγετε στο εξωτερικό εξαιτίας της αστάθειας που επικρατεί στον επαγγελματικό τομέα, η οποία δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Ταυτόχρονα προκύπτουν συνεχώς έκτακτες ανάγκες οικονομικής φύσεως, με αποτέλεσμα να μην έχετε και πολλή διάθεση για επαφές με κόσμο. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε πιθανή κόντρα με ένα φιλικό σας πρόσωπο, ώστε να μη φτάσετε σε σημείο να κόψετε και την καλημέρα. Η ένταση σήμερα είναι χαρακτηριστική και μπορεί να χαλάσετε τις καρδιές σας για ψύλλου πήδημα. Ψυχραιμία λοιπόν και αποφυγή συζητήσεων για φλέγοντα θέματα. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Δίας στο ζώδιό σας πλέον, σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό και κάποιες αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας σχετικά με τη δουλειά σας, ενδεχομένως να συναντήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις και τη διεκδίκηση χρημάτων από εργοδότες ή συνεργάτες μιας και ημέρα δεν ευνοεί τις συνεννοήσεις. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να το βάλετε σε εφαρμογή. Αν μάλιστα το πάρετε απόφαση μαζί με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, θα είναι ακόμα πιο εύκολο να μείνετε σταθεροί στον στόχο σας. Μη χάνετε χρόνο. Κάντε το! 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήλιος και Σελήνη σε αρμονικές όψεις, σας προκαλούν υπερδιέγερση και δεν μπορείτε ούτε στιγμή να μείνετε άπραγοι, με αποτέλεσμα να ασχολείστε με ένα σωρό θέματα ταυτόχρονα. Κατά έναν παράδοξο τρόπο θα αποφύγετε λάθη και παραλείψεις και θα διεκπεραιώσετε όλες σας τις υποχρεώσεις με επιτυχία. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και για το σπίτι. Οργανώστε μια συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα – καλύτερα εκτός σπιτιού ώστε να αποφύγετε μετά τα συμμαζέματα – και βγείτε έξω να γιορτάσετε μια θετική είδηση που θα σας φτιάξει τη μέρα. Η βραδιά προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Αποφύγετε τις υπερβολές με το αλκοόλ. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε πιο σίγουροι από ποτέ για να αλλάξετε κατεύθυνση εξαιτίας της απογοήτευσης σχετικά με τη δουλειά σας. Ενδεχομένως οι οικονομικές απολαβές να μην καλύπτουν τις ανάγκες σας, ή να νιώθετε πως δεν έχετε άλλο να δώσετε στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Όπως και να έχει, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Οι γεννημένοι μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τη σχέση σας και να μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο. Ενδεχομένως να αισθάνεστε πως έχει σβήσει η φλόγα, όμως μπορείτε να την επαναφέρετε αν προσπαθήσετε. Αν πάλι δεν σας ενδιαφέρει, αλλάξτε ρότα. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια δυσάρεστη σκέψη ρίχνει τους ρυθμούς σας και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να απομονωθείτε, παρ” όλο που τις πρώτες πρωινές ώρες είστε ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια. Η μέρα δεν ενδείκνυται για επενδύσεις και διαπραγματεύσεις, είναι όμως κατάλληλη για αναζήτηση νέων κατευθύνσεων και συλλογή πληροφοριών. Πιθανή αδιαθεσία δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε κάποια έξοδο και θα σας θα σας εξοργίσει το γεγονός ότι χάνετε την ευκαιρία για να βρεθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φροντίστε τον οργανισμό σας να ανακάμψει και μην κάνετε επιπολαιότητες που θα επιβαρύνουν την κατάσταση σας.

ΙΧΘΥΣ
Θα σας προκαλέσει ένταση για αρκετή ώρα κάποιος θα σας εκνευρίσει με την αγένειά του. Ενδεχομένως να προσπαθήσει να σας παρακάμψει για να εξυπηρετηθεί πιο γρήγορα ή να απαιτήσει κάτι από εσάς ενώ δεν θα το δικαιούται. Όπως και να έχει, μην δίνετε περισσότερη έκταση στο θέμα. Ήπια μέρα για τα επαγγελματικά σας. Απομακρύνεστε ολοένα και περισσότερο από το ταίρι σας, επειδή έχετε την αίσθηση πως δεν πατά σε στέρεο έδαφος η σχέση σας, χωρίς να έχετε όμως κάποια δείγματα από την πλευρά του συντρόφου σας. Γενικά χρειάζεστε κάποιο χρόνο με τον εαυτό σας, για να αποφασίσετε τι θα κάνετε. 
Πηγή: www.lifo.gr
Ζώδια 6940087014231700517
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε