Loading...

Να ενδιαφερθούν για τους άστεγους πριν μπει ο χειμώνας



Του Νίκου Χιδίρογλου
Δεν έχουν προνοήσει από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τους Έλληνες άστεγους μέχρι σήμερα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι αριστεριστές και οι ιπποκόμοι τους, παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Αυτά που δεν θα άφηναν, όπως έλεγαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, να πάνε στα χέρια των τραπεζιτών.
Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με μια πολιτεία που όχι μόνο δεν προνοεί για τους Έλληνες, αλλά πλέον δείχνει και να τους εχθρεύεται. Άλλωστε, πριν λίγες μόλις ημέρες ακούσαμε την απίστευτη δήλωση – προτροπή του αστράτευτου υπουργού Παιδείας Γαβρόγλου, ο οποίος είπε πως «αν είναι να φύγουν οι καλοί στο εξωτερικό, να φύγουν». Το είπε, ξετσίπωτα. Διότι οι αριστεριστές, θεωρούν πως μπορούν να μιλούν ξετσίπωτα, άσχετα αν «χαρακώνουν» τους ανθρώπους που τους ακούν. Ανάμεσα σε αυτούς που άκουσαν την ελεεινή αυτή δήλωση, συμπεριλαμβάνονται και αμέτρητοι γονείς που είδαν τα παιδιά τους να φεύγουν…

Όπως και να έχει, κάποιοι πρέπει να ενδιαφερθούν για τους αστέγους το συντομότερο δυνατόν, πριν μπει ο χειμώνας. Ιδού η Ρόδος και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αξιωματικής και ελάσσονος. Η πρόνοια για τους άστεγους, αποτελεί προτεραιότητα.
Πολιτική 510875907022065436
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε