Loading...

Κάποιοι εξακολουθούν να κάνουν κράτει αναιτίως…



Του Νίκου Χιδίρογλου
Τον ζείτε δυόμισι χρόνια τώρα. Βιώνετε τα αποτελέσματα της εθνοκτόνου πολιτικής του. Έχετε γκώσει από τα ψέματά του και τις «αυταπάτες» του. Και τον βλέπετε και τον ακούτε, με αλαζονικό και συνάμα ράθυμο τρόπο, να κουνά το δάκτυλο στους πάντες, να ψεύδεται και να προβοκάρει. Το πολιτικό «θαύμα» αυτό, υπερψηφίστηκε από τον κόσμο τρις και τις δύο φορές μάλιστα, μετά την επιβολή των ελέγχων κεφαλαίου, το 2015. Τρις! Αυτός! Κι όμως, όσο και αν ακούγεται πλέον παρανοϊκό, είναι αλήθεια. Και ιδού. Τον ακούσατε λοιπόν στη ΔΕΘ τον επικεφαλής της εθνομηδενιστικής αγέλης. Όλα καλά, σας είπε.
Ετοιμαστείτε όμως να τον υπομείνετε ως το 2019, για καλό και για κακό, τον Αλέξη Τσίπρα. Διότι, φαίνεται πως πολλοί είναι – και στην αντιπολίτευση – αυτοί που δεν βιάζονται διόλου να τον δουν να φεύγει… Και ας τους προετοιμάζει το απόλυτο χάος. Και ας προετοιμάζεται να τους δώσει μια μη κυβερνήσιμη χώρα. Όσο για τα θελήματα στους δανειστές, αυτά τα έκανε όλα – μα όλα όμως - ο Τσίπρας και δεν άφησε τίποτα στους διαδόχους του για να έχουν κάτι και αυτοί να δώσουν βρε παιδί μου στους δανειστές.

Η κατάσταση είναι ζοφερή. Και όσο παραμένει ο Αλέξης Τσίπρας στην εξουσία, τόσο αποχρωματίζεται θρησκευτικά και εθνικά η χώρα, ενώ γιγαντώνεται το Δημόσιο, «θάβεται» το επιχειρείν και πεθαίνουν τα ελεύθερα επαγγέλματα. Και μέχρι το 2019, αν αντέξει μέχρι τότε ο αριστεριστής πρωθυπουργός, δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο. Αλλά, κάποιοι εξακολουθούν να κάνουν κράτει αναιτίως...
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε