Loading...

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017


Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η επικοινωνία σου σε όλα τα επίπεδα. Τώρα είναι πιο εύκολο να ελιχθείς στις συζητήσεις, να πείσεις για τις απόψεις σου και κατ’ επέκταση να ωφελήσεις τα σχέδιά σου. Γίνεσαι πιο κοινωνικός και απολαμβάνεις αυτόν σου το ρόλο. Εκμεταλλεύσου τη γοητεία που ασκείς μέσω του λόγου σου για να ωθήσεις τις καταστάσεις σε σημείο που σε εξυπηρετεί. Φρόντισε να αποφασισμένος και σίγουρος για τις επιλογές σου, αποφεύγοντας τις μεγάλες καθυστερήσεις. Οι ευκαιρίες έρχονται μια φορά και δεν περιμένουν για πάντα.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα είναι καταπληκτική. Η αρμονία που δημιουργείται εξαιτίας της άψογης επικοινωνίας, διώχνει τα σύννεφα και σε φέρνει κοντά στο ταίρι σου. Ακόμη και μόνος να είσαι, θα διαχειριστείς τόσο έξοχα τον λόγο σου που είναι σίγουρο ό,τι θα μαγέψεις τον συνομιλητή σου.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου η ημέρα έχεις όλες τις προοπτικές για να εξελιχθεί προς όφελός σου. Μπορείς να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις και να βρεις τη «χρυσή τομή» όπου χρειαστεί. Έχεις τη δύναμη να ελέγξεις και να κατευθύνεις τη συζήτηση, γεγονός που θα λειτουργήσει ως όπλο στις διαπραγματεύσεις σου. Στα οικονομικά, μπορείς να βγεις κερδισμένος με τις κατάλληλες επιλογές.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει πιο διπλωμάτη και υπέρμαχο των ειρηνικών συνθηκών. Έχεις την ανάγκη να μεσολαβήσεις για να καλμάρουν τα πράγματα όταν το κρίνεις απαραίτητο, μπαίνοντας στο ενδιάμεσο με σθένος και πυγμή. Ο τρόπος που εκφράζεσαι, οι λέξεις, η έξυπνη ροή του λόγου σου είναι ικανή να μαγέψει τον ακροατή ή τον συνομιλητή. Οπότε, ανάλογα με το αντικείμενο του επαγγέλματός σου μπορείς να επωφεληθείς της σημερινής εύνοιας. Ακόμη και να πρέπει να κάνεις μια διαπραγμάτευση, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αναμένεται να περάσεις πολύ όμορφα. Αυτό είναι σχεδόν βέβαιο, καθώς η ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις σήμερα είναι καταπληκτική. Τίποτα δεν θα καταφέρει να δημιουργήσει ένταση μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα, αφού είναι σίγουρο ότι θα βρεις τρόπο να λύσεις το πρόβλημα και να εκτονώσεις το υπερβολικό συναίσθημα.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με θέματα που χρειάζονται συζήτηση. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες με συνεργάτες, να προωθήσεις τα σχέδιά σου στους ανώτερούς σου και επιτέλους να διεκδικήσεις την αναγνώριση από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Στα οικονομικά, μπορείς να καταφέρεις πολλά αρκεί να παραμείνεις αποφασιστικός και συγκεντρωμένος.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό σε κάνει πιο άμεσο, σαφή και αποδεκτό στους γύρω σου. Μπορείς σήμερα να υλοποιήσεις εκείνη τη σημαντική επίσκεψη ή ραντεβού. Παράλληλα, η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο, σε κάνει πιο δραστήριο και γεμάτο ενέργεια. Μπορείς, λοιπόν, να λάβεις συμμετοχή σε μια κοινωνική εκδήλωση, να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, να κάνεις κάτι πρωτότυπο που θα σε βγάλει από την ρουτίνα. Δώσε μόνο λίγη προσοχή, καθώς συναισθηματικά είναι πιθανό να είσαι πιο ευαίσθητος και όχι τόσο ικανός να ελέγξεις τη φαντασία σου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα. Η σχέση σου μπορεί να γίνει πεδίο μάχης, γεγονός που θα σε πιέσει εσωτερικά και θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλο άγχος. Ξανασκέψου την στάση που κρατάς και προσάρμοσε τη συμπεριφορά σου για να ηρεμήσεις τα πνεύματα.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς σήμερα να συζητήσεις με συνεργάτες που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τη δουλειά σου. Θέματα που είναι σε στασιμότητα, πρέπει τώρα να ξεμπλοκάρουν. Στα οικονομικά, πρόσεξε κάποιες επενδύσεις που έχεις κατά νου, γιατί μπορεί να σε βγάλουν εκτός ελέγχου.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, θα χρειαστεί να δείξεις κατανόηση σε πολλές καταστάσεις σήμερα, και ευτυχώς, αυτό θα είναι κάτι που θα σου βγαίνει αβίαστα. Παράλληλα, δεν είναι απίθανο να ζήσεις πράγματα αλλόκοτα που θα σε κάνουν ακόμη και να σαστίσεις. Έχεις ανάγκη να βελτιώσεις τη ζωή σου και σίγουρα θα βρεις τρόπο να το υλοποιήσεις ή τουλάχιστον να το δρομολογήσεις χωρίς άλλη καθυστέρηση. Θέσε νέους στόχους, κάνε βήματα με στόχο την πρόοδο και μην αφήσεις κανέναν να σου στερήσει το αίσθημα της ελευθερίας των επιλογών.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φαίνεται πως θα έχεις μια άκρως ενδιαφέρουσα ημέρα. Το πλανητικό σκηνικό ενισχύει την ικανότητά σου να δείχνεις κατανόηση και τώρα μπορείς να αντιληφθείς και να νιώσεις τη θέση του άλλου καλύτερα από ποτέ. Επομένως, προβλήματα που χρειάζονται επίλυση, διορθώνονται χωρίς καθυστέρηση και μάλιστα μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα.
Επαγγελματικές
Στην επαγγελματική σου ζωή μπορείς να επιτύχεις πολλά σήμερα αν επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτό που λέγεται ομαδικό πνεύμα. Η εργασία που είναι αποτέλεσμα ενός συνόλου, μιας ομάδας δίνει ουσιαστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Στα οικονομικά, μπορείς να επιφέρεις την πρόοδο αν αποφασίσεις τώρα να κάνεις συντηρητικές κινήσεις, χωρίς άλλη καθυστέρηση.
Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα είναι μια ιδανική ημέρα για σένα, προκειμένου να κάνεις αυτό που αγαπάς περισσότερο. Μπορείς να συναναστρέφεσαι με κόσμο χωρίς κούραση, να εμφανίζεσαι σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να προωθείς το κοινωνικό σου προφίλ ή τα επαγγελματικά σου προσόντα, να τραβάς τα φώτα της δημοσιότητας και γενικά να προβάλεις ο,τιδήποτε σε αφορά με επιτυχία και αποδοχή. Φαίνεται ότι η ημέρα αυτή έρχεται για σένα!
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά μπορείς να πλησιάσεις τον σύντροφό σου, να μιλήσετε με κατανόηση και ουσία και να βρείτε λύσεις σε ό,τι δημιουργεί πάγο στη σχέση. Είσαι σε θέση να συναισθανθείς τις ανάγκες του αγαπημένου σου και αυτό σε κάνει να «μαντεύεις», σχεδόν, τα θέλω του. Τί άλλο να ζητήσει το ταίρι σου;!
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα, μπορείς να κάνεις ενέργειες που θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου, ενώ μπορείς να βρεις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματά σου με συνεργάτες και συναδέλφους. Είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις την προσοχή και το ενδιαφέρον. Στα οικονομικά, επωφελήσου από την θετική επιρροή και σκέψου τί μπορείς να κάνεις για να δεις τις αποταμιεύσεις σου να αυξάνονται.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί μια αστάθεια στο συναισθηματικό σου υπόβαθρο, με αποτέλεσμα να νιώθεις αρκετά ευαίσθητος και ευάλωτος. Το μυαλό σου είναι ικανό να φτιάξει σενάρια μακριά από την πραγματικότητα και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα αν δεν καταφέρεις να το ελέγξεις. Δημιουργείς φαντασιώσεις που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και καθορίζουν τις τελικές ενέργειές σου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά έχεις την τάση να θυματοποιείσαι, προκαλώντας τους γύρω σου ή το ταίρι σου να επωφεληθεί από εσένα. Πρόσεξε τις ορμές σου σήμερα καθώς θα σε παρασύρουν σε πράξεις που ίσως να μετανιώσεις. Καλό είναι σκεφτείς καλά τη στάση που κρατάς, έτσι ώστε να αποφύγεις προστριβές.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να φτάσεις στους στόχους σου. Η ημέρα ευνοεί ιδιαιτέρως, τις συνεργασίες, τις συζητήσεις και γενικότερα τις επαγγελματικές συναντήσεις. Στα οικονομικά, προσπάθησε να βάλεις καλύτερο πρόγραμμα, γιατί η περίοδος δεν είναι καλή για ανοίγματα.
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα, καθώς οι επιρροές που ασκεί επάνω σου είναι ποικίλες. Από τη μια απολαμβάνεις τις παρέες, τις φιλίες, τις συζητήσεις και τις επαφές, ενώ από την άλλη γίνεσαι πολύ ευαίσθητος, καχύποπτος, ενώ κάποιες φορές δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από τη φαντασία. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην αφήνεις το μυαλό να παίζει παιχνίδια.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και να επιλυθούν μια και καλή προτού πας παρακάτω.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αφιέρωσε το χρόνο σου σε επαφές, συναντήσεις και γενικότερα σε κοινωνικές δραστηριότητες, που όχι μόνο θα φτιάξουν το προφίλ σου, αλλά θα σου δώσουν και ουσιαστική λύση σε προβλήματα. Στα οικονομικά σου, εκμεταλλεύσου τη γοητεία των λόγων σου για να κερδίσεις την εύνοια από εκείνους που χρειάζεσαι βοήθεια.
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με τον Ερμή στον Ζυγό, η ματιά σου αποκτάει μια πιο έντονη αίσθηση της ισορροπίας, της αρμονίας και της δικαιοσύνης. Είσαι θέση να εκφράσεις πιο σφαιρική άποψη επί παντός επιστητού. Για αυτό, φρόντισε να ασχοληθείς με σοβαρά ζητήματα που χρειάζονται από εσένα σοβαρότητα και ουσιαστικές λύσεις χωρίς καθυστερήσεις. Ωστόσο, πρόσεξε μην γίνεις υπεραναλυτικός, προσπαθώντας να λάβεις υπόψη σου κάθε οπτική από φόβο μήπως αδικήσεις.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, καθώς θα είναι εύκολο να οδηγηθείτε σε κοινά συμπεράσματα και να βρείτε κοινά αποδεκτές λύσεις. Απόλαυσε μια εποικοδομητική συζήτηση και νιώσε πιο έντονα συνδεδεμένος με το ταίρι σου.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να επιτύχεις σημαντικές εξελίξεις, καθώς υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασία και αλληλεπίδραση. Στα οικονομικά, κινήσου με σύνεση και μη συνεχίζεις να ξοδεύεις αλόγιστα παρασυρόμενος από τη συναισθηματική σου αδυναμία.
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα αναμένεται έντονη, δραστήρια και με πολλές εξελίξεις. Η καλή σου διάθεση είναι εμφανής, ενώ εκφράζεις έναν πρωτοφανή ζήλο με ό,τι ασχολείσαι. Θέλεις να επιφέρεις τα καλύτερα αποτελέσματα και αυτό σε κάνει επίμονο, ενώ κάποιες φορές θα νιώθεις να ανυπομονείς για να φτάσεις στον στόχο σου. Απελευθερώσου από ό,τι σε πιέζει, πάρε πρωτοβουλίες, σπάσε τα δεσμά και κάνε επιτέλους κάτι παράτολμο, αλλά μόνο για σένα!
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις την ανάγκη να εξελίξεις αυτό που ζεις. Αν είσαι σε σχέση θα σου γεννηθεί η επιθυμία να πας τη σχέση σου στην επόμενη φάση. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, θα έχεις έντονη την επιθυμία να βρεις το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει, που θα σε κάνει να καρδιοχτυπήσεις και να παρατήσεις τις παλιές σου συνήθειες.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, επικρατεί καλό κλίμα και εσύ είσαι αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον. Ήδη βλέπεις μπροστά σου τους στόχους σου και κάνεις ό,τι μπορείς για να τους κάνεις πραγματικότητα. Στα οικονομικά σου, είναι μια καλή περίοδος για να καλύψεις εκκρεμότητες. Μόνο τότε θα μπορέσεις να κάνεις ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου.
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, απόλαυσε την επικοινωνία σου με τα πρόσωπα γύρω σου, προώθησε τα σχέδιά σου και διεκδίκησε ό,τι σου αξίζει με πειθώ και εκφραστικότητα. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου ενισχύεται και σου δίνει ένα ισχυρό όπλο για να περάσεις στους άλλους τις ιδέες σου. Ο διάλογος θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε κάθε πτυχή της ζωής σου, καθώς θα αποτελέσει το μοναδικό τρόπο που θα σου δώσει μακροπρόθεσμες λύσεις στα προβλήματά σου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις κι άλλο το ταίρι σου, να το ακούσεις, να το συναισθανθείς και στο τέλος να ενισχύσεις το θετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Η ατμόσφαιρα είναι θερμή και γεμάτη πάθος. Μην αφήσεις τη βραδιά ανεκμετάλλευτη!
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, μπορείς να βάλεις νέες βάσεις για νέα ξεκινήματα, αλλά καλά θα κάνεις να ξεμπερδεύεις πρώτα με το παρελθόν και ό,τι προβληματικό κουβαλάει. Η ομαδική εργασία ευνοεί τις επιλογές σου και σου δίνει ουσιαστικές λύσεις. Στα οικονομικά, διευθέτησε τα χρέη και ύστερα μπορείς να συζητήσεις για νέες επενδύσεις.
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου, γεγονός που φέρνει σε πρώτο πλάνο ό,τι σχετίζεται με τον άνθρωπο, τις ανάγκες του και το συναίσθημά του. Ό,τι νέο και ασυνήθιστο μπορεί να συμβεί τώρα στη ζωή σου, φέρνοντας μπόλικη τρέλα και σπάζοντας τη μονοτονία της καθημερινότητας. Οι πνευματικές αναζητήσεις μπορούν να αποφέρουν ουσιαστικά συμπεράσματα που θα σου φανούν χρήσιμα στο άμεσο μέλλον.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια ημέρα με πολλή κατανόηση, αγάπη και ενδιαφέρον από την πλευρά του συντρόφου σου. Ωστόσο, πρόσεξε την υπερβολή στην αντίδρασή σου που μπορεί να χαλάσει στιγμιαία την ατμόσφαιρα.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα έχεις, επίσης, μια δημιουργική ημέρα. Οι σκέψεις σου μπορούν να βρουν τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθούν. Δείξε το πόσο τις πιστεύεις και να είσαι σίγουρος ότι έχεις πολλά να κερδίσεις. Στα οικονομικά, θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε λεπτομέρειες και ειδικά αν χρειαστεί να κάνεις συναλλαγές.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, δεν θα μπορέσεις να κρύψεις σήμερα την αυξημένη ευαισθησία σου, καθώς οι περισσότερες αντιδράσεις σου θα την μαρτυρούν. Προσπάθησε, επίσης, να ελέγξεις το μυαλό και τη φαντασία σου που φαίνεται πως παίζει περίεργα παιχνίδια και σε κάνει να χάνεις την αίσθηση της πραγματικότητας. Οι διαφωνίες δεν θα λείψουν από τη σημερινή ημέρα, αλλά καλό είναι να είσαι ψύχραιμος για να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα.
Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανό να επηρεαστούν από το πλανητικό σκηνικό, και η σχέση σου να γίνει πεδίο μάχης. Χαλάρωσε και εκτόνωσε την ένταση που νιώθεις μέσα σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος, πρόσεχε με ποιον θα τα βάλεις, καθώς είναι πιθανό να τελειώσεις κάτι πριν καλά-καλά αρχίσει.
Επαγγελματικές
Συνάδελφοι και συνεργάτες θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση από πλευράς σου προκειμένου να επιτύχεις τις νέες συνεργασίες που θέλεις διακαώς. Στα οικονομικά, πάρε πρωτοβουλίες και κάνε συζητήσεις για επιχειρηματικές ιδέες που θα σου φέρουν αύξηση στα έσοδα.
Ζώδια 5551176440971248310
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε