Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Μηνύματα από το παρελθόν.


ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα τα καταφέρεις, ίσα-ίσα που θα προσθέσεις νέα κατορθώματα στο... βιογραφικό σου!
Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο ή «αδρανή» εξοπλισμό, μπορεί ωστόσο και να επαναφέρει στο προσκήνιο μια επαγγελματική δραστηριότητα του παρελθόντος σου
Ερωτικά
Με τον Δία να επηρεάζει ακόμη τον τομέα των σχέσεών σου, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς σε σχέση με την εξέλιξη μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να συμβούν και κάποια πρωτόγνωρα πράγματα που θα αλλάξουν τις προτεραιότητές σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε... δακρύβρεχτες ιστορίες με «κίνδυνο» να απολέσεις προσωρινά το ρεαλιστικό πνεύμα σου. Και σε αυτό μπορεί να συμβάλλει η επαφή σου με άτομα που «κουβαλάνε» μνήμες από το παρελθόν. Υπάρχει ωστόσο κι ένας δημιουργικός «αντίλογος», να μελετήσεις δηλαδή το ιστορικό μιας υπόθεσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, από πλευράς σου ωστόσο είναι καλό να προσανατολιστείς και σε πιο πνευματικές αναζητήσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μια παλιά γνωριμία σου μπορεί να σου «επιτεθεί» συναισθηματικά, δημιουργώντας τελικά μια αμήχανη κατάσταση. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να... απολαύσεις τις χαρέςμιας ζεστής «επανασύνδεσης»!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί σε μια παρελθοντολογία, η οποία ωστόσο δεν πρέπει να εξαντληθεί στο τι έκανε ο ένας κι ο άλλος αλλά να λάβει και πιο δημιουργικές διαστάσεις. Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχει μια «διασύνδεση» ανάμεσα στις επαγγελματικές ασχολίες σου και την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα κληροδότημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικονομική αστάθεια αλλά και σε μια δική σου σπασμωδική καταναλωτική συμπεριφορά.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ετοιμάσου για... νέες περιπέτειες, ίσως μάλιστα να σου προκύψει κάτι ξαφνικά και «εκτός προγράμματος»! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια υπόθεση του παρελθόντος «απειλεί» να χαλάσει το καλό κλίμα, γι’ αυτό μην δίνεις «τροφή».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι ανεξάρτητα από τις προθέσεις σου, πολλά πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους και καλό είναι να τους έχεις «από κοντά», έστω κι αν διαφωνείς μαζί τους σε βασικά ζητήματα. Έτσι κι αλλιώς το καθεστώς των σχέσεων και των συνεργασιώνσου είναι «κυμαινόμενο», οπότε πολλά μπορεί να διαφοροποιηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σε εγκλωβίσει σε προσωπικά διλήμματα, σου δίνει ωστόσο και το οκ για να εντρυφήσεις δημιουργικά στο παρελθόν.
Ερωτικά
Οι ευαισθησίες σου πολλαπλασιάζονται, κάτι που σε καθιστά ένα μάλλον εύκολο «θύμα» του έρωτα ή της ανάγκης σου να «χωθείς» σε μια αγκαλιά. Και παρά τις όποιες παλινδρομήσεις σου ή τους... περιττούς μελοδραματισμούς θα πάρεις τελικά αυτό που θέλεις!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, ενώ σε κάνει και πολύ πιο ευαίσθητο και λιγότερο ρεαλιστή απέναντι στις στερήσεις των άλλων, μέχρι του σημείου να σε εκμεταλλευτούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου «ξανοίξει» διάφορες «δεύτερες» αλλά απαραίτητες εργασίες κι αν... απαξιείς να ασχοληθείς μαζί τους, οφείλεις να βρεις έγκαιρα άτομα που θα τις διεκπεραιώσουν. Επιπλέον, σε καλεί να μην «ζορίσεις» τον εαυτό σου, αφού η υγεία σου είναι ευαίσθητη.
Ερωτικά
Κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος περνούσαν απαρατήρητα, φαίνεται πλέον να σε ενοχλούν ή να σε «κολλάνε», κάτι που μπορεί να επηρεάσει άμεσα την σχέση σου. Από την άλλη πλευρά μπορεί να λάβεις ένα προσωπικό δώρο που θα σε συγκινήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα εντείνει τον υποκειμενισμό σου και τελικά δίνεις την εντύπωση ότι «ζεις στον κόσμο σου», με κάποιες λεπτομέρειες να «σκεπάζουν» οτιδήποτε άλλο συμβαίνει γύρω σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η διερεύνηση του παρελθόντος μπορεί να σου αποκαλύψει κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πτυχές του. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όχι όμως μόνον για να διασκεδάσεις μαζί τους αλλά και για να ασχοληθείς με τα προβλήματά τους, έστω και κάτω από το δικό σου πρίσμα.
Ερωτικά
Μπορείς να ελπίζεις σε μια συναισθηματική κάλυψη, που έχει όμως και τα «αγκάθια» της, ιδιαίτερα σε σχέση με καταστάσεις του παρελθόντος, είτε δικές σου, είτε της άλλης πλευράς. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο κοντά στους οικείους σου, ακόμη κι αν κατά την διάρκεια της ημέρας υπάρξουν εξελίξεις που θα σε... απομακρύνουν από αυτούς! Επιπλέον, τα «οικοκυρικά» είναι για σήμερα μια από τις βασικές προτεραιότητές σου, πολύ περισσότερο αν δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε στρέφει σε παραδοσιακές τεχνικές ή θεραπείες, ενώ μπορεί να συμβάλλει και στην αποκάλυψη λεπτομερειών γύρω από μια παλιά σου υπόθεση, που «παίχτηκε» στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, οφείλεις να κινηθείς... έτσι, χωρίς πρόγραμμα, αφού μόνον σε αυτήν την περίπτωση τα βήματα σου θα σε οδηγήσουν στο σωστό σημείο. Αντίθετα κάθε σχέδιο σου που βασίζεται σε «κλισέ» ή στην «κοινή λογική», δεν έχει τύχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να αναβιώσουν δράσεις κι ενδιαφέροντα με τα οποία είχες καιρό να καταπιαστείς. Επιπλέον, σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο απέναντι στα προσωπικά προβλήματα των άλλων αλλά και υπερβολικά συναισθηματικό σε σχέση με τις δικές σου υποθέσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διευθετήσεις ποικίλες λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου αλλά με τα... μυαλά που κουβαλάς, το πιθανότερο είναι να «κάνεις την τρίχα, τριχιά»!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε μια παλιά σου γνωριμία, που κάτω από τις παρούσες συνθήκες, εύκολα θα αναθερμανθεί και θα εξελιχθεί σε σχέση. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε το παρελθόν μπορεί να σου παίξει άσχημο παιχνίδι!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα είναι ακριβώς αυτό που... χρειάζεσαι για να διευθετήσεις τον χώρο σου αλλά και να έρθεις πιο κοντά με οικεία πρόσωπα που θέλουν να σε βοηθήσουν. Ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα κληροδότημα. Από την άλλη πλευρά, η ενίσχυση των δεσμών σου θα αυξήσει τις εξαρτήσεις σου, περιορίζοντας κατά τι τις ελευθερίες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο αποφασιστικό σε σχέση με εκείνα που θέλεις ή... δεν θέλεις, αφού ενδεχόμενες παλινδρομήσεις θα επιφέρουν μια σχετική σύγχυση στα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες κι αν είσαι μόνος ή μόνη μπορεί να βρεις αυτό που ζητάς, με μόνο «αστερίσκο» την διάρκειά του. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα απειλήσει την συνοχή της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού σίγουρα θα σου χρειαστούν για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Κι επειδή «βρέχει συναίσθημα», σε κάθε περίπτωση μην επιτρέψεις να σε καταβάλλει, δίνοντας την εντύπωση ότι «δεν ξέρεις που πατείς και που βαδίζεις»! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σε οδηγήσει σε μέρη με τα οποία «κάτι» σε συνδέει συναισθηματικά ή να επαναφέρει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό.
Ερωτικά
Πολλά μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο αν ταξιδέψεις ή βρεθείς σε χώρους που φιλοξενούν επιμορφωτικές δραστηριότητες ή εκθέματα. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να συμβεί κάτι με ένα πρόσωπο «από τα παλιά», έστω και σαν μια πολλά υποσχόμενη επαφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να ψάξεις... ντουλάπια και αποθήκες, αφού εκεί θα βρεις αυτό που ζητάς! Επιπλέον, οι οικονομικές υποθέσεις σου θα εξελιχθούν υπέρ σου, αν έχεις για οδηγό σου ανάλογες περιπτώσεις του παρελθόντος ή αν απευθυνθείς στους οικείους σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή την διατροφή σου, ενώ είναι σκόπιμο να περιορίσεις τις εξωτερικές δράσεις σου και να μείνεις για λίγο μόνος/η, ώστε να συντονιστείς με το «μέσα σου».
Ερωτικά
Η έμφαση πέφτει κυρίως στην σεξουαλική σου ζωή, που τα έχει... όλα! Μαζί με τα ωραία ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν και καταστάσεις που θα σε «μπλοκάρουν», ιδιαίτερα αν έχεις να κάνεις με ένα άτομο που βλέπει στο πρόσωπό σου κάποιον/α από το παρελθόν του/της.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στην καθημερινότητά σου καταστάσεις του παρελθόντος, όχι όμως για να... κλάψεις αλλά για να εντοπίσεις εκείνα που κουβαλούν τις επιπτώσεις τους στο «σήμερα». Επιπλέον, μπορεί να αναβιώσει μια συνεργασία του παρελθόντος ή να έρθεις σε επαφή με ένα «σοφό» άτομο.
Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο κοινωνικό ή ομαδικό, ανεξάρτητα με το αν αρχικά κάποια πράγματα στους άλλους σε ενοχλούν ή σε προβληματίζουν. Ίσως μάλιστα τελικά να συνάψεις μια νέα φιλία.
Ερωτικά
Με τον Ερμή να... νοσταλγεί το παρελθόν, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς ξανά κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Πρόσεξε όμως μήπως αυτή η συναισθηματική παλινδρόμηση σε εγκλωβίσει τελικά ανάμεσα στο χθες και το σήμερα!
astrology.gr


Ζώδια 7118923720166102900
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε