Loading...

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017



Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:
ΚΡΙΟΣ
Η ανάγκη σας να ενισχύσετε το εισόδημα σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση, η οποία θα αποδειχθεί μελλοντοκά μη συμφέρουσα. Προκειμένου να μη μείνετε ξεκρέμαστοι, ακολουθήστε την σίγουρη οδό της τρέχουσας δουλειάς σας, εκτός κι αν καταφέρετε να δουλέψτε και σε άλλο αντικείμενο, συνδυαστικά.   Από τη σχέση σας δεν είστε ικανοποιημένοι εξαιτίας της εγωιστικής στάσης του/ης συντρόφου σας και είστε έτοιμοι να τα βροντήξετε. Ωστόσο, οι ανασφάλειες και ο φόβος της μοναξιάς, σας αναγκάζουν να υπομένετε μία κατάσταση που δεν καλύπτει τις ανάγκες σας.ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε απογοητευτεί από τις συνεχείς προσπάθειες σχετικά με την εύρεση εργασίας και η διάθεση σας είναι πολύ πεσμένη, δεν πρέπει όμως να χάνετε τις ελπίδες σας. Ενδεχομένως να χρειάζεται να δοκιμάσετε την τύχη σας πάνω σε ένα νέο τομέα και να είστε γενικά πιο ευέλικτοι. Η μέρα δίνει ευκαιρίες, αρκεί να ρίξετε τον πήχη.   Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οικογένεια και καθώς θέλετε να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προβλέπεται αρκετός χρόνος στην κουζίνα. Ωστόσο, η χαρά και η ικανοποίηση που θα πάρετε δεν συγκρίνεται με την κούραση και απολαμβάνετε τις στιγμές.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ιδανική μέρα για επαγγελματικά ταξίδια και ενημέρωση του κοινού σας σχετικά με καινούρια προϊόντα και υπηρεσίες, οι μετακινήσεις σας όμως μέσα στην πόλη θα είναι αρκετά κουραστικές. Η ενίσχυση του εισοδήματός σας, δεν πρέπει να σας παρασύρει σε περιττές σπατάλες. Εξοικονομήστε χρήματα για τις ανάγκες τις επιχείρησης σας.   Βγείτε σήμερα να ξεσκάσετε και να αλλάξετε παραστάσεις καθώς το τελευταίο διάστημα έχετε ρίξει όλη σας την προσοχή σε θέματα σπουδών, με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω η κοινωνική σας ζωή. Η Σελήνη στον Καρκίνο, ευνοεί τη βελτίωση των σχέσεων σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολύ τρέξιμο προβλέπεται σήμερα, όμως θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Επαφές με σημαντικά πρόσωπα πρέπει να γίνουν κρατώντας τους απαραίτητους τύπους, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα προβάλλετε τις δεξιότητές σας. Μη δεσμεύεστε ακόμα, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξετε γνώμη.   Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και είστε προβληματισμένοι σχετικά με έναν καλοκαιρινό έρωτα που έχετε δεθεί για τα καλά μαζί του. Επειδή είστε και λίγο βιαστικοί και επιπόλαιοι οι Καρκίνοι, μη δίνετε υποσχέσεις και μη βάζετε ακόμα στο μυαλό σας το ενδεχόμενο ενός γάμου.
ΛΕΩΝ
Αρχίζει να βελτιώνεται αισθητά η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα και επειδή είστε πολυπράγμονες, να περιμένετε αποτελέσματα από διάφορες μπάντες. Ωστόσο, επειδή αυτή την εποχή συναντάτε συνεχώς καινούρια πρόσωπα, έχετε κατά νου πως δεν θα είναι όλες οι γνωριμίες άξιες λόγου και κυρίως εμπιστοσύνης. Ακούστε το ένστικτό σας.   Αξιοποιήστε αυτή την εποχή τη δημιουργική σας διάθεση που είναι στα ύψη και χαρείτε τη ζωή. Η μέρα ευνοεί τις εξόδους και την ψυχαγωγία και μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο σε επαφές με φιλικά σας πρόσωπα καθώς και σε καινούριες γνωριμίες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από νωρίς στους δρόμους οι Παρθένοι και είναι μια καλή μέρα για να ενισχύσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, να πουλήσετε τις υπηρεσίες σας και να προσελκύσετε το αγοραστικό σας κοινό μέσω έξυπνων κινήσεων. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης. Αποφύγετε τη βιασύνη και την ένταση όταν είστε στο τιμόνι.   Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και δώστε έμφαση στην ψυχική σας ευεξία. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές αυτήν την εποχή και σίγουρα δεν θα ξέρετε πού να πρωτοπάτε αν κάνετε μία έξοδο. Καινούρια πρόσωπα θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας.
ΖΥΓΟΣ
Η μέρα είναι κουραστική και εσείς δεν σκοπεύετε να αφήσετε καμία από τις υποχρεώσεις σας για κάποια άλλη στιγμή, έτσι όμως, κινδυνεύετε να κλατάρετε. Κρατήστε στο πρόγραμμα τα πιο σημαντικά και επείγοντα και φροντίστε να τα ολοκληρώσετε. Αγορές για το σπίτι θα μειώσουν αρκετά τον προϋπολογισμό σας.   Οι φόβοι και οι ανασφάλειες σας, σας κρατούν εγκλωβισμένους και αντί να απολαμβάνετε τη ζωή, έχετε μπλοκάρει και σας φαίνονται όλα αδύνατο να συμβούν σε εσάς. Αν δεν καταφέρνετε να βγείτε από το αισθηματικό αδιέξοδο, ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν μπορείτε να βγάλετε συνεννόηση με ένα άτομο με το οποίο σκέφτεστε να συνεργαστείτε και εξαιτίας αυτού, μένουν πίσω σημαντικές υποθέσεις. Αν διακρίνετε κάποια μελανά σημεία πριν το ξεκίνημα, καλύτερα να μην προχωρήσετε. Ακούστε το ένστικτό σας και αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις. Η μέρα δεν ευνοεί τη λήψη αποφάσεων.  Υπάρχουν άτομα για να σας στηρίξουν σχετικά με την ευθύνη των παιδιών, προτιμάτε όμως να έχετε την πλήρη φροντίδα τους εσείς, με αποτέλεσμα να είστε συνεχώς κουρασμένοι. Δεν είναι κακό έστω για κάποιες ώρες να δεχτείτε τη βοήθεια που σας προσφέρουν απλόχερα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αύξηση του εισοδήματός σας μπορεί να προέλθει από χρήματα που σας οφείλουν συνεργάτες σας και έτσι, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα. Τακτοποιήστε διάφορες εκκρεμότητες ώστε να μην τις έχετε στο μυαλό σας να σας αποσυντονίσουν και ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του χώρου σας, ώστε να ανανεωθεί η ενέργεια.   Πολλές οι κοινωνικές υποχρεώσεις και κάπου θέλετε κι εσείς λίγο την ησυχία σας. Μην καταπιέζεστε και εξοικονομήστε χρόνο για πράγματα που σας αρέσει πραγματικά να ασχολείστε. Είναι πολύ σημαντικό να απολαμβάνετε έστω και μια ώρα της ημέρας αφιερωμένη σε εσάς.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια καινούρια θέση εργασίας σας προκαλεί περισσότερο άγχος από ότι φανταζόσασταν και αρχίζετε να χάνετε τον ύπνο σας. Προσπαθήστε να διακρίνετε τι είναι αυτό που σας προκαλεί αγωνία. Είναι η ανάγκη σας να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της δουλειάς; Πάντως αν λειτουργείτε υπό πίεση, θα κάνετε λάθη και παραλείψεις.   Δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμα σας ένα πρόσωπο που σας είχε δώσει την εντύπωση πως ενδιαφέρεται για εσάς και είστε σε αμηχανία. Μπορεί να εξιδανικεύσατε ορισμένες κινήσεις του προς τα εσάς και να βλέπετε τα γεγονότα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και όχι όπως πραγματικά είναι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σας έχει πιάσει πανικός σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα και σκέφτεστε τις πιο παράδοξες λύσεις, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες αποφάσεις και ενέργειες. Προσέξτε, μόνο και μην εμπιστεύεστε τον καθένα που σας βρίσκει ευάλωτους και σας τάζει λαγούς με πετραχήλια. Φιλτράρετε περισσότερο αυτά που ακούτε.   Οι πιέσεις που δέχεστε από το περιβάλλον σας σχετικά με την απόκτηση παιδιού σας κάνουν να απομακρύνεστε ολοένα και περισσότερο από όσους σας ζαλίζουν το κεφάλι και εφόσον είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε άσχημα.
ΙΧΘΥΣ
Οργανώστε τη μέρα έτσι ώστε, να εξοικονομήσετε χρόνο και για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Ενδεχομένως να ταλαιπωρηθείτε με τις μετακινήσεις σας και γι αυτό, καλό είναι να περιορίσετε – όσο μπορείτε – τις διαδρομές σας. Συναντήσεις με συνεργάτες ευνοούνται και είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε τα δεδουλευμένα σας.   Διατροφικές διαταραχές πρέπει να τις κοιτάξετε εγκαίρως, καθώς μπορεί να υποδεικνύουν κάποιο ψυχολογικό ή συναισθηματικό πρόβλημα. Ζητήστε την κατάλληλη θεραπεία μέσω ενός ειδικού και αναζητήστε τρόπους για να βελτιώσετε τον ψυχισμό σας.

ΠΗΓΗ
Ζώδια 6972109827339809451
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε