Loading...

ΝΔ: Επενδύσεις και Τσίπρας δεν είναι λέξεις συμβατές


ΝΔ: Επενδύσεις και Τσίπρας δεν είναι λέξεις συμβατές
Σειρά επαφών, ενόψει της παρουσίας του στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας προηγουμένως παρουσιάσει στους τομεάρχες της γαλάζιας παράταξης τους βασικούς άξονες των επόμενων στρατηγικών κινήσεων της οδού Πειραιώς.
Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στη Μακεδονία, με νούμερο ένα θέμα στην ατζέντα της συζήτησης τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί αύριο το πρωί με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων (ΓΣΕΕ, Σ.Ε.Β., ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕ και ΣΕΤΕ) ενώ τη Δευτέρα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα έχει σειρά επαφών με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Μακεδονίας, καθώς και με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας, ενώ θα συναντηθεί και με το Σωματείο των εργαζομένων της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός”.
Βολές κατά Τσίπρα 
Στον απόηχο της παρουσίας του πρωθυπουργού στη βιομηχανία "Παπαστράτος” και της ομιλίας που απηύθυνε, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βάλλει εκ νέου κατά του κ. Τσίπρα, τονίζοντας πως μόνος του σήμερα, αποκάλυψε ότι δεν πίστευε καν ότι υπήρχε επιχειρηματίας να επενδύσει στην Ελλάδα.
"Ήταν μια από τις ελάχιστες στιγμές ειλικρίνειας του πρωθυπουργού. Η πραγματικότητα είναι ότι επενδύσεις και Τσίπρας δεν είναι λέξεις συμβατές. Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Σκουριές και το Ελληνικό. Προτρέπουμε τον κ. Τσίπρα, πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη, να περάσει και από τις Σκουριές και να εξηγήσει στους εργαζόμενους την πολιτική του. Οι επενδύσεις χρειάζονται σχέδιο, αξιοπιστία και μεθοδική δουλειά. Χαρακτηριστικά που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δε διαθέτει”, επεσήμανε, σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία. 

Πολιτική 5675452490299931298
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε