Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Δράση για το καλύτερο.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Με τον Άρη στον Λέοντα οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπαβρίσκονται σε μια φάση, όπου είτε διεκδικείτε από κοινού κάτι σημαντικό, είτε δοκιμάζεστε από ποικίλες εντάσεις. Φυσικά το πρώτο είναι προτιμότερο κι αν δεις τα πράγματα να παίρνουν «στραβό» δρόμο δεν έχεις παρά να «ανακαλύψεις» έναν εξωτερικό «εχθρό» ή έναν στόχο που πρέπει να «τρέξει» άμεσα, ώστε τουλάχιστον να μην υπάρξουν εσωτερικές έριδες. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε φέρνει σε επαφή με «σοφούς» και γνώστες της Παράδοσης.

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν στο να υπάρξουν πιο εντατικοί ρυθμοί στην προσωπική σου ζωή, με το «βαρόμετρο» των συγκινήσεων να... ανεβοκατεβαίνει! Ότι κι αν συμβεί όμως κράτα μόνον τις καλές στιγμές, ώστε να μην εγκλωβιστείς συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε θέτει σε θέση μάχης, αφού υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κι είναι βέβαιο πως αν «ανασκουμπωθείς» θα μπορέσεις να πετύχεις ακόμη και στόχους που αρχικά φάνταζαν απλησίαστοι. Ίσως βέβαια στον δρόμο προς την... νίκη να υπάρξουν και ποικίλες προστριβές με τους οικείους σου αλλά δεν θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε φέρνει σε επαφή με «παλιόφιλους» και πρώην συνεργάτες.

Ερωτικά
Όταν το παρόν δεν έχει να σου προσφέρει κάτι που να σε συγκινεί ιδιαίτερα, τότε το παρελθόν είναι μια... κάποια λύση, μόνο που στην δική σου περίπτωση μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να λάβει έντονες διαστάσεις με πολλά συναισθηματικά «πάνω-κάτω»!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας ενδέχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό ζήτημα που θεωρούσες πως έχει λήξει. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια δουλειά που, ανεξάρτητα με τις δικές σου βλέψεις ή επιφυλάξεις, πάντα σε... περίμενε! Επιπλέον, ευνοεί τα προσωπικά σου κι αν θες να «φτιάξεις» την ζωή σου, δεν έχεις παρά να κάνεις το επόμενο βήμα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, φαίνεται πως βρίσκονται σε σημείο αιχμής αλλά όλα θα λυθούν αν υπάρξει εκατέρωθεν ειλικρίνεια.

Ερωτικά
Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο «ζωηρό/η» στις επιθυμίες ή τις απαιτήσεις σου κι είναι αλήθεια ότι θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να «παίξεις». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, να θυμάσαι ότι και το ταίρι σου έχει... ανάλογα δικαιώματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σου δίνει την συναισθηματική και οικογενειακή κάλυψη που ζητάς. Επιπλέον, ευνοεί την απόκτηση ενός ακινήτου αλλά και την προσωπική σου «αποκατάσταση». Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να διεκδικήσεις άμεσα καλύτερες οικονομικές απολαβές, κάτι που στην παρούσα φάση μπορεί να επιτευχθεί μέσα από... εμπνεύσεις της στιγμής και άμεσες πρωτοβουλίες κι όχι με κάποιου είδους προγραμματισμό. Κι αν βέβαια πετύχεις τον στόχο σου, καλό είναι να μην τα ξοδέψεις όλα... μονομιάς κι αύριο μέρα είναι!

Ερωτικά
Έχεις σίγουρα το «πάνω χέρι» σε ζητήματα σχέσεων και είναι ο κατάλληλος χρόνος για να επισημοποιήσεις τα πράγματα. Αν όμως δεν «αρπάξεις» την ευκαιρία σου, κάποια στιγμή θα καταλήξεις να μονολογείς: «Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις»!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να αναλάβεις δράση σε ποικίλους τομείς, είναι πολύ εύκολο όμως να σε μπλέξει σε μπελάδες αν ασχοληθείς με πράγματα που δεν γνωρίζεις καλά. Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς σε περιοχές ή αντικείμενα που κατέχεις, ώστε να δώσεις στην δυναμική σου έναν άμεσα δημιουργικό χαρακτήρα και να αποφύγεις «παράπλευρες απώλειες» που έχουν να κάνουν είτε με την υγεία, είτε με τις σχέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Χείρωνας αναβιώνει μια οικονομική προοπτική του παρελθόντος.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει να δίνεις την εντύπωση πως... όλα και όλοι/ες σου ταιριάζουν, κάτι βέβαια που θίγει άμεσα την αξιοπιστία σου απέναντι σε όποιον/α νοιάζεται πραγματικά για σένα. «Παίξε» λοιπόν αλλά με... μέτρο κι αξιοπρέπεια! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά συνεργασία, η οποία θα σου λύσει τα χέρια σε πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Επιπλέον, μπορεί να ανακαλύψεις έναν κρυμμένο «θησαυρό» ή να σου δοθούν οι... κατευθύνσεις για το πώς θα τον αποκτήσεις! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα ενεργοποιεί το εις βάρος σου παρασκήνιο και καλό είναι να στραφείς στην διερεύνησή του, πριν κάποιες «υπόγειες» κινήσεις σε φέρουν σε δύσκολη θέση,

Ερωτικά
Αν δεν βάλεις την λογική σου να δουλέψει, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε ένα δίλημμα μεταξύ μιας τρέχουσας «κατάστασης» και μιας άλλης παρελθοντικής. Δες το όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από την ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναμιχθείς σε μια δουλειά, που αναβιώνει μια οικογενειακή παράδοση, ενώ ευνοεί και τα περιουσιακά σου ή την αγορά ενός ακινήτου. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ηγηθείς σε μια συλλογική προσπάθεια ρισκάροντας ανάμεσα στα εύσημα μιας νίκης και τις ευθύνες μιας ήττας. Και για να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες σου ίσως πρέπει να καταφύγεις σε μια δοκιμασμένη συνταγή του παρελθόντος, η οποία μπορεί και σήμερα να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ερωτικά
Με το συναίσθημα-χείμαρρο που διαθέτεις σε αυτήν την φάση μπορείς να... αναστήσεις και «πεθαμένους», από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ εύκολο να «πνίξεις» και τον άνθρωπο που αγαπάς, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Με τον Άρη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, ο ρόλος σου σε μια «καυτή» υπόθεση γίνεται κομβικός κι ίσως χρειαστεί να... σπάσεις πολλά αυγά για να γίνει η «ομελέτα» σου. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνον από τους δικούς σου χειρισμούς αλλά και από την «υπόγεια» υποστήριξη που θα λάβεις –ή όχι- από έναν ισχυρό παράγοντα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον σου για παραδοσιακές τεχνικές αλλά και μύθους ή θρύλους που θεωρείς ότι κρύβουν αλήθειες.

Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, κυρίως εξ αιτίας της «θέρμης» της κι αν δεν έχεις αντίρρηση ή δεν υπάρχουν άλλες δεσμεύσεις αξίζει τον κόπο να την «τρέξεις» γρήγορα, προσπερνώντας τους όποιους ενδοιασμούς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου ενδέχεται να «καθηλωθείς» από μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, με τις ανασφάλειες και τις ενοχές σου να... πρωταγωνιστούν! Ωστόσο, ο ενεργός Χείρωνας ευνοεί τα περιουσιακά σου και είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα. Επιπλέον αναβιώνει παρέες και καταστάσεις του παρελθόντος. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να μάθεις περισσότερα για ένα γνωστικό αντικείμενο που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να δώσεις «μάχες» για το δίκιο, όπως τουλάχιστον το αντιλαμβάνεσαι εσύ.

Ερωτικά
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, τόσο η ψυχολογία, όσο και οι σχέσεις σου χαρακτηρίζονται από συχνές διακυμάνσεις αλλά δεν υπάρχει λόγος ούτε να ανησυχείς, ούτε να... πανηγυρίζεις, αφού πολλά από αυτά που συμβαίνουν δεν θα ισχύουν αύριο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις και προοπτικές που μέχρι τώρα έμεναν «αδρανείς». Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα, ενδέχεται όμως στα πλαίσια της προσπάθειάς σου να συμβούν και πράγματα που θα σε εκνευρίσουν ή θα σε βρουν απέναντι τους. Μπορεί ακόμη να προκύψει μια έντονη διαφωνία με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα παλιό θέμα που ξαναβγαίνει στον «αφρό» και ζητά την λύση του.

Ερωτικά
Το παρελθόν σε κυνηγά, κάτι βέβαια που μπορεί να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές επιπτώσεις, ειδικά στον σεξουαλικό τομέα, όπου ίσως διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα που βίωσες ή... δεν βίωσες παλαιότερα, σε καθορίζουν ακόμη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε θέλει «ετοιμοπόλεμο», αφού ενδέχεται να υπάρξουν ζητήματα που απαιτούν την άμεση αντίδραση σου, είτε για καλό, είτε... όχι! Κι όσο πιθανό είναι να «τα σπάσεις» με έναν συνεργάτη σου, άλλο τόσο είναι να συμμαχήσεις προσωρινά με ένα άτομο που σε αυτήν την φάση τα συμφέροντα ή οι αναζητήσεις σας συμπίπτουν. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, με νομικές προεκτάσεις και πολύ καλές προοπτικές για την ευόδωσή της.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης απέναντί σου, επαυξάνουν την γοητεία σου, φαίνεται όμως ότι βιάζεσαι για να γίνουν κάποια πράγματα που σίγουρα θέλουν τον χρόνο τους. Έτσι δεν αποκλείεται μια αρχικά «ευοίωνη» κατάσταση να «γυρίσει» σε... καυγαδάκι!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σου παρέχει πλήρη συναισθηματική και οικονομική κάλυψη! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να παρέμβεις σε ένα εργασιακό ζήτημα, αφού ακόμη κι αν για την ώρα οι εξελίξεις δεν σε αφορούν προσωπικά, δεν θα αργήσει να γίνει κι αυτό. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα θέμα με νομικές διαστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναζητώντας δοκιμασμένες «συνταγές». Επιπλέον, ίσως υπάρξει μια έντονη αλλά παροδική ενόχληση στην υγεία σου.

Ερωτικά
Η ανάμιξη σου σε έναν κύκλο «παλιόφιλων», μπορεί να φέρει... αποτελέσματα και στην προσωπική σου ζωή, αφού ενδέχεται να αναθερμάνεις την σχέση σου με ένα πρόσωπο, με το οποίο κάποτε υπήρξε ένας ανεκπλήρωτος ή «μισός» έρωτας.
astrology.gr


Ζώδια 4952471246976966478
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε