Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Έκλειψη… σιγουριάς!

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη σε καλεί να είσαι έτοιμος/η, ώστε να αξιοποιήσεις άμεσα τις αλλαγές που δρομολογούνται –ιδίως στην προσωπική σου ζωή- μετατρέποντας μια ενδεχόμενη κρίση σε εφαλτήριο προόδου. Αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, ακόμα καλύτερα για σένα, αφού θα έχεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Κρόνος «δεν σηκώνει πολλά-πολλά» στα ταξίδια και τις νομικές υποθέσεις σου.
Ερωτικά
Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού αυξάνει την γοητεία σου αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση δεν έλκεις άτομα που σου ταιριάζουν πραγματικά, ενώ επιπλέον μπορεί να έχουν κάποια «χούγια» ή ιδιοτροπίες που καθιστούν δύσκολη και αβέβαιη την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη τείνει να αλλάξει κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι βέβαια που μπορεί να γίνει πρόβλημα αν είσαι αρνητικός/η απέναντι σε νέες καταστάσεις. Αν όμως δεις με μια πιο «φιλική» ματιά τα αναθεωρημένα δεδομένα και τους… εισηγητές τους, τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός. Παράλληλα όμως ο ενεργός Κρόνος βάζει «στοπ» σε οικονομικές και περιουσιακές υποθέσεις, όπου θα πρέπει να επιδείξεις την μέγιστη δυνατή προσοχή.
Ερωτικά 
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε… παραπέμπει στην ανάμνηση μιας παλιότερης σχέσης σου, κάτι βέβαια που μπορεί να σου ανοίξει την όρεξη για μια «επική» αναβίωση της! Η αλήθεια όμως είναι ότι συνήθως τα ωραία πράγματα συμβαίνουν μόνον μια φορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Σήμερα, είναι πιθανό να γνωρίσεις άτομα, που η διαφορετικότητα τους ξενίζει ή προκαλεί, δες όμως μήπως έχουν να σου προσφέρουν κάτι πραγματικά καινούριο. Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη σε καλεί να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο «για λίγους» αλλά και να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου με «ασυνήθιστες» ή σπάνιες δράσεις. Ίσως μάλιστα να σου προκύψει ένα ξαφνικό ταξίδι ή να λάβεις μια είδηση που θα σε εκπλήξει. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος αντενδείκνυται για κάθε είδους συνεργασία. 

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, φαίνεται όμως ότι ο τύπος προσωπικότητας που έλκεις δεν σου ταιριάζει κι αν προχωρήσεις περισσότερο αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι τα μειονεκτήματα είναι πιο πολλά από τα πλεονεκτήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Την ίδια στιγμή που ο ενεργός Κρόνος σε «ζορίζει» στα εργασιακά σου, η Ηλιακή έκλειψη τείνει να αλλάξει το οικονομικό «καθεστώς» σου κι αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς από τα νέα δεδομένα θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η και σε «αδόκιμες» ή ασυνήθιστες πρακτικές. Μπορείς ακόμη να «ποντάρεις» σε μια ασυνήθιστη για σένα δραστηριότητα που έχει μεν σχετικά κοντινή ημερομηνία λήξης αλλά συνδυάζεται με εντυπωσιακά κέρδη. Παράλληλα μην αμελήσεις ζητήματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Ίσως να μπει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σε «ξεκλειδώσει» αλλά παράλληλα θα σε… βασανίσει, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην συνειδητοποίηση των ορίων αλλά και της αλήθειας σου! Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι «ουδέν κακόν αμιγές καλού».

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η διαφορετικότητα σου θα βρει πολλά «πατήματα» για να εκφραστεί, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε ευφάνταστες δραματοποιήσεις με επίκεντρο τα… προσωπικά σου! Συνολικά, η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική, αλλάζοντας κάποιες από τις «σταθερές» σου κι αν δεν το πράξεις αυτοβούλως, τότε μπορεί να αιφνιδιαστείς από τις εξελίξεις. Παράλληλα βέβαια μπορεί να πάρεις μια στενοχώρια από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι τελικά δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο για άτομα που επιδοκιμάζουν ανοικτά τις επιλογές σου αλλά πολύ περισσότερο για εκείνα που θεωρείς ότι σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό, όσο κι αν προκαλούν τα «χρηστά ήθη»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη ενδέχεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό στην δουλειά σου και τα καλά νέα είναι πως αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, τότε μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως θεωρείς κάτι εξασφαλισμένο, ίσως εκπλαγείς δυσάρεστα από την πορεία που θα πάρουν τα πράγματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκληθούν «κραδασμοί» με την αποκάλυψη μιας αλήθειας που «πονάει». Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου βάζει εμπόδια σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, όπου καλό είναι να πας «με το γράμμα του νόμου»

Ερωτικά
Μακάρι οι σχέσεις να ήταν σαν τις δουλειές αλλά… δεν! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται «με φόρα» διεκδικώντας μια θέση στην ζωή σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς οπωσδήποτε την βοήθεια της λογικής σου, αφού αν αφεθείς στο συναίσθημα σου το πιθανότερο είναι να εγκλωβιστείς.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις κι εσύ τις… τρέλες σου και να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, αφού αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις και αρνήσεις. Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη σε ωθεί να επιλέξεις ως «συνοδοιπόρους» και φίλους/ες άτομα τα οποία έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ξεχωρίζουν. Αντίθετα όμως, μπορεί να προκύψουν προβλήματα σε μια τρέχουσα φιλία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε θέλει τυπικά «εντάξει» με τα χαρτιά σου.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως θα έπρεπε να εγκαταλείψεις την συνήθως «μετρημένη» στάση σου και να κάνεις το… μεγάλο βήμα προς κάτι το διαφορετικό ή «ακραίο». Κι αυτό γιατί είναι πολύ πιο πιθανό να βρεις εκεί την ευτυχία σου, παρά σε μια «νορμάλ» κατάσταση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρξουν πολλά απρόοπτα, είτε στον κοινωνικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα, αφού ισχύει το… Βρετανικό «ο βασιλεύς απέθανε, ζήτω ο βασιλεύς»! Και προκειμένου να αιφνιδιαστείς από τις εξελίξεις, είναι προτιμότερο να ξαφνιάσεις εσύ τους άλλους. Πάντως αν ψάχνεις για κάτι νέο, με την Ηλιακή έκλειψη στην «φαρέτρα» σου, θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για να το υλοποιήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να απαλλαγείς «με το αζημίωτο» από πράγματα που δεν χρειάζεσαι.
Ερωτικά
Το να παίρνεις τον εαυτό σου αλλά και τις καταστάσεις που βιώνεις πολύ στα… σοβαρά, στην πραγματικότητα δεν βοηθά πουθενά, ίσα-ίσα που οι πεποιθήσεις και τα «κολλήματά» σου σε εγκλωβίζουν. Χαλάρωσε λοιπόν και δώσε περισσότερο χώρο στο «τυχαίο»!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά 
Σήμερα το διαφορετικό και το νέο είναι εκείνο που σου προσφέρει τα περισσότερα πλεονεκτήματα. Ίσως μάλιστα να βρεις… άφθονη συμπαράσταση από τους «ξένους» κι όχι τόσο από τους «δικούς σου». Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να συμβάλλει σε ένα απρόσμενο ως προς την εξέλιξή του, όσο και συναρπαστικό ταξίδι ή να σου φέρει μια απροσδόκητη είδηση. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλει πιο μελετηρό/η», με θετική σκέψη και προσηλωμένο/η σε εκείνα που μπορούν όντως να πραγματοποιηθούν.
Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το κατά πόσον είσαι πραγματικά σε θέση να λειτουργήσεις έξω από «κλισέ» και συμβάσεις. Η ελευθερία της σκέψης σου είναι περίπου δεδομένη, μένει να αποδειχθεί όμως ότι δεν μπλοκάρεται από τον εγωισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Μάλλον έφτασε η στιγμή για να «υποστείς» ένα «σοκ» στα οικονομικά σου, προκειμένου να αλλάξεις την πολιτική και τις προτεραιότητές σου. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή «γαντζωθείς» στα υποτιθέμενα σίγουρα, κινδυνεύεις να πέσεις θύμα αρνητικών εξελίξεων. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να σου φέρει ένα απροσδόκητο έσοδοαλλά και να σε ωθήσει σε μια «εξεζητημένη» αγορά. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να μην αμελήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Το σύμπαν ευνοεί τους ερωτικούς ή σεξουαλικούς πειραματισμούς και παρότι θα είναι κάπως δύσκολο να… κρυφτείς, μπορείς να αναζητήσεις το διαφορετικό είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε αλλού! Σε κάθε περίπτωση όμως το θέμα είναι να υπάρχει κοινή συναίνεση και όχι επιβολή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Το σύμπαν σε καλεί να κάνεις την… υπέρβαση, τολμώντας μια θεωρητικά «ασύμβατη» συνεργασία, αφού μέσω αυτής μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα από ότι με μια «νορμάλ». Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να αναδείξει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και να σε ωθήσει στην ενασχόληση με οτιδήποτε πρωτοποριακό. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν αποκλείεται να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου από μια προκλητική, κυνική ή «ακατάδεκτη» συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου.
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να έχεις αυτό που θέλεις, αφού μάλλον… δεν ξέρεις τι ζητάς ακριβώς! Εκμεταλλεύσου λοιπόν την περίσταση για να ψάξεις μέσα σου και να βρεις την αλήθεια σου. Κι όταν τα καταφέρεις, τότε αυτή θα «καθρεφτιστεί» και στην σχέση σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να προκαλέσει απρόοπτα στις σχέσεις σου με συγγενείς. Επιπλέον, οι εξελίξεις στα εργασιακά σου μπορεί να είναι απρόσμενες, δίνοντας σου να καταλάβεις ότι όσο «τέλεια» κι αν έχεις καταστρώσει τα σχέδια σου, το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο για να «περάσει» το… δικό του! Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, μην «δένεις τον γάιδαρο σου» και να φοβάσαι τα «σίγουρα». Ίσως μάλιστα να κριθείς πολύ αυστηρά για μια επιλογή σου. Στον αντίποδα βέβαια, μπορεί να έχεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και ο Ερμής απέναντί σου ευνοούν τις… κάθε είδους ερωτοτροπίες και αν είσαι διαθέσιμος/η, το πρόβλημα σου θα είναι ποιόν ή ποιάν να διαλέξεις. Αν όμως είσαι σε μια σχέση, τότε όλη αυτή η «κινητικότητα», μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου.
astrology.gr


Ζώδια 399628887310943947
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε