Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Αγάπη με… αποδείξεις!

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε θέλει πιο «νοικοκύρη» και δεν αποκλείεται να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου. Ίσως μάλιστα να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο στην ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων αλλά και στην έκφραση των πιο δημιουργικών πτυχών σου κι είναι... κρίμα να χάσεις μια τέτοια ευκαιρία, η να την σπαταλήσεις σε «δεύτερες» επιλογές. Επιπλέον μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και σε άτομα με τα οποία μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες..
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει ίσως την... ύστατη απόπειρα να σε περάσει στο «κλαμπ» των δεσμευμένων, σε κάθε περίπτωση όμως οι αποφάσεις είναι δικές σου και «το κρίμα στο λαιμό σου»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, απόλαυσε τις χαρές της.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η ομόνοια και η ομοψυχία με τους «δικούς σου» ανθρώπους, είναι ίσως από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι πάνω σε σωστές βάσεις και από ότι φαίνεται το σύμπαν έχει όλη την καλή πρόθεση να σε βοηθήσει ώστε να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Ίσως μάλιστα το θετικό κλίμα να αποτυπωθεί στην επίτευξη συγκεκριμένου έργου στο σπίτι αλλά και την δουλειά σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί τα περιουσιακά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο ανοίγει ομπρέλα προστασίας στην υγεία σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να «εξαργυρώσεις» τον ρεαλιστικό προσανατολισμό σου με μια σχέση που είναι... αρκούντως χρήσιμη για τα δεδομένα σου και προάγει τις επαγγελματικές σου βλέψεις. Ωστόσο τα καλύτερα έπονται, οπότε μην δεσμευτείς ακόμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Με την Σελήνη στον Λέοντα η επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» βρίσκεται στο «φόρτε» της, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει στην θετική κατεύθυνση. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή να μυηθείς σε μια νέα τεχνική. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις παρέες και τον φιλικό σου περίγυρο, συνδυάζοντας ενδεχομένως την διασκέδασή σου με αμοιβαίες οικονομικές εξυπηρετήσεις κι ανταλλαγές αγαθών ή υπηρεσιών.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου και σε φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία, τουλάχιστον όσον αφορά στην... καλοπέραση σου! Αν όμως αναζητάς πιο πειστικές συναισθηματικές «αποδείξεις», είναι ευκολότερο να τις βρεις στις φιλίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσεις και να... βρεις το δίκιο σου σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί, φρόντισε ωστόσο να αξιοποιήσεις άμεσα το πλεονέκτημα σου, αφού «αύριο είναι μια άλλη μέρα»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο σε πρακτικές λύσεις «της στιγμής», αρκεί να κινηθείς με αποφασιστικότητα, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες επιφυλάξεις σου.
Παράλληλα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει στήριξη και διευκολύνσεις από ένα «ισχυρό» πρόσωπο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου προσφέρει πλεονεκτήματα στις σχέσεις σου, να θυμάσαι όμως ότι είναι στα... τελευταία της κι αν σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να «φτιάξεις την ζωή σου», μην την χάσεις. Καλό είναι όμως να τηρείς και τους κανόνες υγιεινής.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε τροφοδοτεί με ενέργεια, τόσο που νοιώθεις ικανός/η να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Και είναι αλήθεια ότι με λίγο «σπρώξιμο» από την πλευρά σου και περισσότερη εργασία όλα θα πάνε πρίμα. Αν μάλιστα θέλεις να ξεκινήσεις κάτι, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές, αρκεί να μην «πάει μακριά η βαλίτσα»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου εξασφαλίζει «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» μέσα από ένα επαγγελματικό ταξίδι αλλά και την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση «ρουτίνας».
Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι προάγγελος μιας συναισθηματικής αστάθειας που μπορεί να προβληματίσει όχι τόσο εσένα, όσο τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι σου. Αν πάλι είσαι απόλυτα διαθέσιμος/η, φρόντισε απλά να μην δίνεις υποσχέσεις για το... μεθαύριο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει την ικανότητα σου δηλαδή να γίνεσαι πιο αποτελεσματικός/η όταν δουλεύεις μακριά από εξωτερικές «παρενοχλήσεις». Δεν... πειράζει λοιπόν να γίνεις πιο εσωστρεφής! Επιπλέον, ίσως να μάθεις κάποιο μυστικό που θα σε διαφωτίσει επαρκώς για τα τεκταινόμενα και θα σε βοηθήσει να χαράξεις μια ασφαλή πορεία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει παροχές ή μια αύξηση των αποδοχών σου, ύστερα από την μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου προσφέρει την ευκαιρία για να αλλάξεις αυτό το καθεστώς και να βρεθείς στον... αστερισμό της ευτυχίας! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να βελτιώσεις πολλά στην δομή και το περιεχόμενο της.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα παραπέμπει σε ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πρόοδο σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Επιπλέον, μπορεί να «σου φέρει» έναν φίλο ή μια φίλη που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει σε μια σειρά από πρακτικά ζητήματα, είτε του παρόντος, είτε του μέλλοντος. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο ανεβάζει ψηλότερα τον δείκτη αποδοχής σου και σου προσφέρει «χειροπιαστά» πλεονεκτήματα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να απολαύσεις τον έρωτα με όλα τα... κομφόρ του! Αν πάλι είσαι μόνος/η και στοχεύεις σε κάτι μόνιμο μπορείς να κάνεις τα «κονέ» σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια σχέση που μπορεί να είναι εκτός από προσωπική και επαγγελματική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Αν σχεδιάζεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα, έχεις διαλέξει την πιο κατάλληλη συγκυρία, αφού όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία η συγκεκριμένη προσπάθεια σου έχει όλα τα κοσμικά εχέγγυα για να πετύχει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει κοντά σε «πρόσωπα -κλειδιά» για την πρόοδό σου, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου «με μια κίνηση». Επιπλέον, και η Αφροδίτη στον Καρκίνο δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει ποικίλα οφέλη από την δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν μπεις στην διαδικασία να «ψειρίζεις» τα δεδομένα, τότε θα χάσεις πολύτιμο χρόνο κι ίσως μια σημαντική ευκαιρία να «δέσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Για την ώρα πάντως το δυνατό σου «σημείο» είναι τα επαγγελματικά ταξίδια, που... εύκολα γίνονται και ερωτικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα, ανταλλαγές πληροφοριών αλλά ίσως κι ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό για «ειδικό σκοπό» μπορούν να δώσουν περισσότερο νόημα στην ζωή σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι ιδιαίτερα εκείνες που έχουν πρακτικό περιεχόμενο και μπορεί να αποτυπωθούν έμπρακτα στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο προσδίδει στις σχέσεις σου ένα πιο «ωφελιμιστικό» χαρακτήρα και ίσως λάβεις ένα εξαιρετικά πρακτικό δώρο.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Λέοντα δεν σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο, αφού ο καθείς και η καθεμιά έχει τις... χάρες του/της! Για την ώρα ωστόσο φαίνεται να προηγείται ένα πρόσωπο που διαθέτει ειδικές γνώσεις και πρακτικές ικανότητες, που θα τις μοιραστεί μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Κάθε είδους οικονομική διευκόλυνση είναι βέβαια ευπρόσδεκτη και σε αυτήν την φάση φαίνεται να έχεις τον τρόπο για να λύσεις αρκετά από τα βιοποριστικά ζητήματα που σε απασχολούν. Ανάλογα θετικό είναι το κλίμα και σε σχέση με μια επένδυση ή αγορά που σκέφτεσαι να κάνεις, αφού η Σελήνη στον Λέοντα ενεργοποιεί αυτές τις δυνατότητες, εξασφαλίζοντάς σου την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο, μπορεί να σου εξασφαλίσει την απαιτούμενη στήριξη από «μεσαία στελέχη».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο τονίζει την ερωτική σου «περιέργεια» και σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα συμβατά προς τις αντιλήψεις σου. Ίσως λοιπόν να έχεις μια εμπειρία μέσα από την οποία θα αποκομίσεις μια αίσθηση σπάνιας ευχαρίστησης αλλά και την προοπτική μιας επαγγελματικής συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, μην διστάσεις να συνάψεις μια συμφωνία –έστω και με βραχυπρόθεσμο ορίζοντα- βάζοντας στο περιθώριο τις όποιες ενστάσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέονταμπορεί να συμβάλλει θετικά στην αναγνώριση μιας σημαντικής προσπάθειας σου, ακόμη κι αν λειτουργείς «ετερόφωτα». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει την καθημερινότητά σου ευχάριστη αλλά και πολύ πιο λειτουργική ή «τακτοποιημένη», ενώ μπορεί να αποκτήσεις χρήσιμα εργαλεία και συσκευές.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ίσως να αναστατωθείς από κάποιες εξελίξεις αλλά όπως θα διαπιστώσεις σύντομα, όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο το βασικό σου –κι ευχάριστο- πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ... πολλών!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Σήμερα το σύμπαν σε θέλει πιο άμεσο/η και «τολμηρό/η», στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου αφού, δεν μπορείς να περιμένεις από τους άλλους να σε «ευεργετήσουν» σε όποιο ζήτημα σε απασχολεί. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς σε πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητά σου, αλλάζοντας τις μεθόδους ή ένα μέρος του εξοπλισμού σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο «φωτίζει» το οικονομικό σου «αύριο», ύστερα όμως από κάποιες «μελετημένες» κινήσεις σου κι όχι τυχαία.
Ερωτικά
Μια κατάσταση που είχες ονειρευτεί κάποτε, βαδίζει «ετεροχρονισμένα» προς την εκπλήρωση της, αφού το σύμπαν «ακούει» μεν αλλά έχει τους δικούς του ρυθμούς. Καλοδέξου πάντως την ευκαιρία που σου δίνεται και είναι βέβαιο πως δεν θα το μετανιώσεις.
astrology.gr


Ζώδια 8478537655442624467
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε