Loading...

Eγγραφο που απεστάλλει με θέμα τον Προαστιακό Λαυρίου


 Eγγραφο που απεστάλλει από κοινού από τον Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Πέτρο Φιλίππου, τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτριο Λουκά, τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου- Μεσογαίας Σωτήρη Μεθενίτη και τον Δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη, με θέμα τον Προαστιακό Λαυρίου, στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ.Χρήστο Σπίρτζη.


Θέμα: Προαστιακός Λαυρίου.

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Προς: τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη

Κύριε Υπουργέ,
επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα γράφονται και λέγονται πολλά

αναφορικά με την επέκταση του Προαστιακού Σιδηρόδρομου από το Κορωπί μέχρι το λιμάνι του Λαυρίου και ιδιαίτερα συζητιέται το θέμα της απένταξης του έργου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020», γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση και αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες, όπως προκύπτει και από το από 29/6/2017 έγγραφο της Εταιρείας Μελετών Λαυρεωτικής (αρ. πρωτ. 661), την οποία και σας επισυνάπτουμε,
θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης – σύσκεψης είτε στο γραφείο σας είτε στο Δημαρχείο Λαυρεωτικής (εάν είναι δυνατόν μέχρι τις 20 Ιουλίου), προκειμένου να συζητήσουμε το μείζον αυτό για την περιοχή μας θέμα και να ενημερώσουμε τους πολίτες της περιοχής για την πορεία του.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική σας ανταπόκριση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής
Πέτρος Φιλίππου

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής
Δημήτριος Λουκάς

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου
Σωτήρης Μεθενίτης

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού
Γεώργιος Σωφρόνης 
Περιφέρεια Αττικής 6220823978090995219
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε