Loading...

Όταν αυτοί που μας κυβερνούν έχουν ολοκληρωτικά πρότυπα…



Του Νίκου Χιδίρογλου
Στη Βενεζουέλα, ένοπλοι οπαδοί του δικτάτορα Νικολά Μαδούρο εισέβαλαν στην Βουλή και τραυμάτισαν βουλευτές της αντιπολίτευσης. Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, είναι πραγματικά τρομακτικές. Φαίνεται πως ο αριστερός δικτάτορας αποφάσισε να επιβληθεί δια της βίας, βλέποντας πως χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Ναι, το καθεστώς της χώρας αυτής, εξακολουθεί να είναι το πρότυπο της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης – παρωδία, ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και ας σκοτώνει καθημερινά τους πολίτες που αντιτίθενται στις πολιτικές του, κι ας έχει αμέτρητους πλέον πολιτικούς κρατούμενους στις φυλακές και ας έχει στραφεί κατά καιρούς κατά της ελληνικής ναυτιλίας, κρατώντας στο παρελθόν στις φυλακές της χώρας, χωρίς απαγγελία κατηγοριών, Έλληνες ναυτικούς.
Η αριστερή κυβέρνηση της Βενεζουέλας δεν έχει πάνω της κάτι ανθρώπινο ή δημοκρατικό. Δολοφονεί χωρίς αναστολές, φυλακίζει και βασανίζει και εξοπλίζει τους οπαδούς της, δημιουργώντας ανεξέλεγκτες παραστρατιωτικές ομάδες που πνίγουν στο αίμα τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης. Η συντριπτική πλειοψηφία των κυβερνήσεων της Κεντρικής & Νότιας Αμερικής, καταδικάζει απερίφραστα της τακτικές του αιμοσταγή Νικολά Μαδούρο, ο οποίος «ξέχασε» να διεξάγει τις δημοτικές εκλογές που προβλέπονταν για τη χώρα του στη διάρκεια του 2016. Κι όμως, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν χάνουν ευκαιρία να επαινούν τη χούντα της Βενεζουέλας, διότι χούντα είναι το καθεστώς του Μαδούρο. Ένα καθεστώς, το οποίο στρατιωτικοποιείται διαρκώς…
Η Βενεζουέλα, αποτελεί άλλο ένα απτό παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί, αν παραδοθεί η εξουσία στην αριστερά: δολοφονική βία, αποϊεροποίηση της ανθρώπινης ζωής, τυραννία… Οι Έλληνες, ας δοξάζουν όλους όσοι αγωνίστηκαν στις βουνοκορφές του Γράμμου και του Βίτσι αλλά και στου Μακρυγιάννη για να μην πέσει η πατρίδα μας στα χέρια του σφυροδρέπανου, αλλά και όλους όσοι αγωνίστηκαν για να ενσωματώσουν τη χώρα μας στους ευρωατλαντικούς θεσμούς. Εκεί πάνω λοιπόν, στους ευρωατλαντικούς θεσμούς, προσκρούουν οι αριστεριστές και οι αμοραλιστές και τυχοδιώκτες όσο και ψευτοδεξιοί σύμμαχοί τους που βρίσκονται στην εξουσία και ονειρεύονται λαοκρατίες και δικτατορίες του προλεταριάτου. Τα όνειρά τους για τη μετάλλαξη της χώρας μας σε κομμουνιστικό κολαστήριο ή ένα απέραντο ελευθεριακό πάρκο (ανάλογα τη συνιστώσα), δεν θα υλοποιηθούν.

Τα όσα ακούσαμε για τα το «παράλληλο νόμισμα» αλλά και στο παρελθόν για το Νομισματοκοπείο, θα έπρεπε να έχουν προβληματίσει τους πάντες. Δυστυχώς, κάποιοι θεσμικοί παράγοντες, αδρανούν, λόγω του τρόμου που έχει επιβάλει η συγκυβέρνηση. Η συνεχής απόπειρα υπονόμευσης του πολιτεύματος της χώρας μας και της ομαλότητάς της, όμως, πρέπει να σταματήσει.
Πολιτική 5368829028667919317
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε