Loading...

Κ. Κυρανάκης: Να απαντήσει ο Αλ. Τσίπρας αν ήξερε για τις συνομιλίες Καμμένου - Γιαννουσάκη


Για το δημοσκοπικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή μίλησε στην εκπομπή«Ακραίως» του ΣΚΑΪ και τους Τ. Χατζή και Γ. Παπαχρήστο ο Κ. Κυρανάκης
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας ΔημοκρατίαςΚωνσταντίνος Κυρανάκης, απαντώντας σε ερώτημα της επιδιώκει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συζήτηση τόνισε: "Τη συζήτηση τη ζητήσαμε γιατί πρέπει να μάθει ο λαός την αλήθεια για το τι πραγματικά συμφωνήθηκε στο Eurogroup".
Ο κ. Κυρανάκης τόνισε πως η συζήτηση θα «ανοίξει». Συγκεκριμένα είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει εξηγήσεις ξεκάθαρα από τον κύριο Τσίπρα για το εάν είχε ενημέρωση ο πρωθυπουργός για την επαφή του με τον ισοβίτη, για το εάν εγκρίνει αυτή την πρωτοβουλία, για το αν είχε γνώση για τα όσα συζήτησαν μεταξύ τους. Με ένα "ΝΑΙ" ή με ένα "ΟΧΙ" οφείλει να απαντήσει ο πρωθυπουργός».
Ο αν. εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας πρέπει «να απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι» αν είχε γνώση από πριν για την επαφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον ισοβίτη.
«Έχει πολύ μεγάλο νόημα ο κ. Τσίπρας να απαντήσει» είπε και πρόσθεσε:  «Γιατί αν ο πρωθυπουργός "εγκρίνει" όλη αυτή την ιστορία και "εγκρίνει" το περιεχόμενο των συζητήσεων μεταξύ του κ. Καμμένου και του κ. Γιαννουσάκη μιλάμε για ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων».
Απαντώντας στο ερώτημα γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καταθέσει πρόταση μομφής για την υπόθεση ο κ. Κυρανάκης σημείωσε πως όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα είναι στη διάθεση της αντιπολίτευσης.
Σε ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται πως έχει «κολλήσει» στις δημοσκοπήσεις ο κ. Κυρανάκης διευκρίνισε πως «για πρώτη φορά υπάρχει τόσο μεγάλη διάφορα μεταξύ 1ου και 2ου κόμματος» σημειώνοντας πως «αυτό δεν είναι αλαζονεία αλλά πραγματικότητα». Τόνισε, εξάλλου, πως η Νέα Δημοκρατία δεν ενδιαφέρεται αν φαίνεται ισχυρή στις δημοσκοπήσεις αλλά να «κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου»

Πολιτική 4068506339394375575
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε