Loading...

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου 2017


κριός 

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων, είτε στον επαγγελματικό είτε στον οικογενειακό τομέα, ίσως μάλιστα σου αποκαλύψει με... εμφατικό τρόπο κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου ή κάποιες «βρωμιές» που θα σε αφήσουν άφωνο/η! Αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν διαπιστώσεις ότι «δεν πάει άλλο», μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση που έτσι κι αλλιώς δεν οδηγεί πουθενά. Αντίθετα, εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να γκρεμίσεις τον παλιό σου κόσμο, κάνοντας μια νέα αρχή. 

Ταύρος 

Φαίνεται ότι πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα προβλήματα ενός κοντινού σου προσώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε θέλει πιο υποψιασμένο/η σε σχέση με «στημένες» καταστάσεις ή υπονομευτικές πρακτικές στο περιβάλλον σου, αλλά και για ένα νομικό ζήτημα. Παράλληλα όμως, ευνοεί την έρευνα σε όλα τα επίπεδα, ίσως μάλιστα πέρα από τις καθαρά επιμορφωτικές δραστηριότητές σου, να «ξεσκεπάσεις» τελικά ένα κύκλωμα που εκμεταλλεύεται τους άλλους. 

Δίδυμοι 

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον οικονομικό τομέα και την κάλυψη των αναγκών σου, πολύ περισσότερο που τα κεκτημένα σου γίνονται στόχος «σκοτεινών δυνάμεων». Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις να δεσμευτείς με υποχρεώσεις, στις οποίες θα είναι δύσκολο -αν όχι αδύνατον- να ανταποκριθείς μελλοντικά. Αν πάλι πάθεις κάποιου είδους «ανεπανόρθωτη ζημιά», άφησε πίσω σου το παρελθόν και «φύγε προς τα εμπρός», ανοίγοντας έναν νέο κύκλο. 

Καρκίνος 

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για γενναίες αποφάσεις. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση, μη βιαστείς να την αποδεχθείς, πριν διερευνήσεις προσεκτικά τι μπορεί να κρύβει από πίσω της, αφού σήμερα «έλκεις» άτομα που είτε δεν έχουν καθαρές προθέσεις είτε προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν. Παράλληλα, καλείσαι να παίξεις δυνατή άμυνα απέναντι σε μια αυτοκαταστροφική διάθεση ή μια αίσθηση ματαιότητας, που απειλεί να σε κυριεύσει. 

Λέων 

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α σε κατασκοπεύει, ώστε να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της. Έχεις όμως κι εσύ τις «άκρες» και τους πληροφοριοδότες σου, που καλό είναι να χρησιμοποιήσεις, έστω και σαν «ασπίδα προστασίας». Επιπλέον, καλείσαι να προβείς σε μια ριζική ανανέωση του εξοπλισμού σου. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σε σχέση με την υγεία ή τη διατροφή σου. 

Παρθένος 

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους «κολλητούς» σου, που, θεωρώντας ότι απομακρύνεσαι από την επιρροή τους, ίσως να σου προκαλέσουν προβλήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν υπόγειες «τριβές» και σχόλια, αλλά σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι τα όσα λέγονται δεν υπαγορεύονται από αγαθές προθέσεις. Παράλληλα, μπορεί να προκύψει κάτι δυσάρεστο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. 

Ζυγός 

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα, όπου ίσως χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Όσον αφορά δε στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, πρόσεξε μήπως άθελά σου βρεθείς σε πεδίο σύγκρουσης μεγάλων και αδίστακτων συμφερόντων ή γίνεις μέρος μιας «ύποπτης» συναλλαγής. Παράλληλα βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο στον χώρο σου αλλά και να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα όσων δεν χρειάζεσαι πια. 

Σκορπιός 

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου, παρέχοντάς σου πολύτιμες πληροφορίες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια, την ίδια στιγμή ωστόσο στην καθημερινότητά σου «κινδυνεύεις» να αναλωθείς σε κακεντρεχή σχόλια γι’ αυτό κράτα μακριά τους «καλοθελητές». Παράλληλα, φαίνεται πως ένα κοντινό σου πρόσωπο περνάει δύσκολα. 

Τοξότης 

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να κερδίσεις περισσότερα, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια σχετική πρόταση, αν όμως μπλέξεις σε κυκλώματα θα βρεις τελικά τον... μπελά σου! Φρόντισε λοιπόν, ώστε η πολλά υποσχόμενη αναβάθμισή σου να μην έχει ένα βαρύ τίμημα ως προς τις ελευθερίες σου. Αν πάντως είσαι... απλά τυχερός/η, τότε θα ωφεληθείς από μια ζημιά ή απώλεια τρίτου. Παράλληλα, μπορεί να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο, που στην χειρότερη περίπτωση δεν θα έχει μεν υλική αξία αλλά θα σε διαφωτίσει πλήρως για τα τεκταινόμενα. 

Αιγόκερως 

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, «κόβοντας μαχαίρι» όλα αυτά που σε «δηλητηριάζουν». Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις την «μεγάλη απόφαση», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη σου, είτε αφορούν στην δουλειά σου είτε στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε ωστόσο να αποστασιοποιηθείς από την «βρωμιά», αφού αν αρχίσεις να τα βλέπεις όλα «μαύρα», υπάρχει ο κίνδυνος να παραιτηθείς από μια σημαντική προσπάθεια λίγο πριν την ολοκλήρωσή της. 

Υδροχόος 

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή τη διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου. Επιπλέον, στα εργασιακά σου φαίνεται πως κάποιος/α έχει αποφασίσει για σένα, χωρίς εσένα και μάλλον θα κληθείς να τοποθετηθείς απέναντι σε «τετελεσμένα». Από την άλλη πλευρά, μπορείς να βοηθήσεις κρυφά ένα άτομο που κρίνεις πως αξίζει πολύ περισσότερο από όσο αξιολογείται η προσφορά του. 

Ιχθύες 

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα πιθανόν να σε φέρει σε επαφή με «κάθε καρυδιάς καρύδι» και καλό είναι να διακρίνεις άμεσα τους «διαπλεκόμενους» με κυκλώματα. Μπορεί βέβαια να επωφεληθείς κι εσύ από μυστικές διεργασίες να θυμάσαι όμως ότι το κολύμπι σε «άγνωστα νερά» έχει και τους κινδύνους του! Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο «αθώα», όσο φαίνονται. Παράλληλα ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα πρόσωπο που αγαπάς κι εκτιμάς.


ΠΗΓΗ
Ζώδια 6007717425629463648
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item