Loading...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Οσμή ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ στον Δήμο 3Β – Μπούκαραν οι Επιθεωρητές-Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης και ψάχνουν…


Με την πλάτη στον τοίχο και σε άκρως δυσμενή θέση βρίσκεται, πλέον, η διοίκηση του Γρ.Κωνσταντέλλου, αφού οι καταγγελίες που πέφτουν σαν βροχή, κάνουν λόγο για σοβαρές πειθαρχικές παραβάσεις, κατάχρηση εξουσίας, αλλά και υπεξαιρέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ από το ταμείο του Δήμου, καθώς όπως προκύπτει από την έρευνα, Δημοτική Σύμβουλος των 3Β, έχει αφαιρέσει χρήματα από το ταμείο νομικού προσώπου, χωρίς ωστόσο να έχει προσκομίσει τα απαραίτητα παραστατικά-αποδείξεις.
Η συγκεκριμένη Σύμβουλος, χρόνια τώρα έχρηζε ευνοϊκής μεταχείρισης (προστασίας) από την προηγούμενη διοίκηση, στην οποία η ίδια διατέλεσε και αντιδήμαρχος, ενώ συνεχίζει (δυστυχώς), κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο… να προστατεύεται τα τελευταία τρία χρόνια και από τη σημερινή διοίκηση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου!!!
Σύμφωνα με αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες, οι Επιθεωρητές-Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, κάνουν φύλλο και φτερό τον Δήμο 3Β για τυχόν αξιόποινες πράξεις που έχουν διαπράξει αιρετοί, αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος Γρ.Κωνσταντέλλος.
Οι εξελίξεις σε λίγες ημέρες φίλοι μου θα είναι σίγουρα καταιγιστικές, σε σημείο μάλιστα που θα προκαλέσουν και την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα.
Αξίζει να σημειώσουμε πως στην περιοχή, μετά από καταγγελία δημότη, οι αρχές παρενέβησαν άμμεσα  και αποτελεσματικά και κατάφεραν τελικά να σταμάτησουν (κάτι που δεν πήραν μυρωδιά τα στελέχη της δημοτικής αστυνομίας) την παράνομη ανέγερση πολυτελούς εστιατορίου στην παραλία “Μαλτσινιώτη”!
Μάλιστα αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις αρχές, είναι το γεγονός πως η οικοδομική άδεια που είχε εκδοθεί από την υπηρεσία-πολεοδομία προς τον γνωστό επιχειρηματία, έφερε την υπογραφή του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσαντέλλου (!!!) και όχι του αρμόδιου αντιδημάρχου…
Περιφέρεια Αττικής 8260207563312970650
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε