Loading...

Στον... αέρα ο αυριανός τελικός του Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ


To πρωί της Παρασκευής θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τη διεξαγωγή ή μη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης είχε αποφασιστεί σε έκτακτη σύσκεψη της ΓΓΑ η αναβολή του αγώνα εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και δεν επιτρέπουν την απολύτως ασφαλή τέλεση ενός αγώνα της κρισιμότητας ενός τελικού .

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ,αναφέρεται ότι αναμένεται η τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμποδίζει την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου».

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση τα ξημερώματα της Παρασκευής, σύμφωνα με την οποία ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά και, μάλιστα, «θα γράψει ιστορία».
Στο θέμα των εισιτηρίων επίσης αναφέρει ότι η αρίθμηση των καθισμάτων θα έχει διευθετηθεί εντός της ημέρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από την πλευρά τους πιέζουν πάρα πολύ για να διεξαχθεί ο τελικός, καθώς εκτιμούν ότι το θέμα με τα εισιτήρια μπορεί να τακτοποιηθεί, όπως υποστηρίζει και η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ, ενώ υπάρχει και το θέμα των οπαδών που έχουν αγοράσει ήδη τα εισιτήρια κι αν δεν γίνει ο αγώνας θα ταλαιπωρηθούν αφάνταστα.
ΠΗΓΗ
Αθλητικά 2256019208973209183
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε